Az arabok követték el, de úgy, hogy az amerikaiakra vagy egyebekre tereljék a gyanút, akik amikor leleplezik őket, még nagyobb gyanúba keverednek és így tovább...
"Itthon ezt egy rendőr nem merte volna megtenni..."
- "Igaz, itthon gumilövedékre meg gumibotozásra vannak kiképezve a marhák."
Hja.
Én még emlékszem arra az esetre, amikor a Buktor Toyota RAV 4- es terepjáróját a testőrnőjétől ellopta egy fószer. A testőrcsaj simám belelőtt az ürgébe (éles lőszerrel), ezért is tudták az elkövetőt később elfogni.
- 9- évet kapott az ürge, még ma is ül. - a testőrcsajt pedig utóbb kitüntették.
Mig mas anyazik meg baromsagokrol trecsel en pl. komolyan utananezek/olvasok a tenyeknek.
Ahham, nagggyon komolyan utánanézel a tényeknek, inkább Te is csak baromságokról trécselsz. Pl. ezzel a sz-szel (is) komolyan beeégtél, mivel Vonyó Tamás nem tanít az Oxfordi Egyetem Balliol College-ában. Nem is hibáztatlak, a Népszabótól milyen tényközlést vársz???
Vonyó Tamás közgazdász = Az Oxfordi Egyetem Balliol College-ában tanít
Orban Viktor politikus = 1987 novemberétől 1988 márciusáig szociológus gyakornokként továbbképzések szervezésében vett részt. 1988 áprilisától a Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa, majd 1989-90 között az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális politikai filozófia történetét tanulmányozta.
Kérdésed mögött a hamis dilemma logikai hibája húzódik meg.
Küszöböljük ki.
ELŐSZÖR a titkosszolgálati összekötőhöz a júdáspénzért, Erdélyország vérének áráért, AZUTÁN a kolozsvári kurvákhoz, de még inkább a helyi strickhez, kiknek köztudottan főnöke, a sáp begyűjtése céljából.