Érdeklődnék hogy van-e itt olyan ember aki vállalja hogy egy Magyarországon lévő légterelőket gyártó cég külkereskedelmi partnereinek a koordinátora legyen?! Nem sok kell hozzá csak egy megbízható nyelvtudás és számítógépes ismeretek (alapszintű).
Ez nagy segítség lenne! :) Látom, hogy az emailcímed nem publikus. Az én email címem az. Ha megkérlek írsz egy emailt rá és ott megbeszéljük a többit? Köszönöm előre is!
Ha nem nagy alkatrészről van szó én egy hét múlva el tudom vinni Budapestre. De a fizetést neked kell megoldási vagy nekem utalj paypalban és akkor átadom neki.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, hátha tudna valaki segíteni. Egy veterán Renaulthoz szeretnék alkatrészt venni Franciaországból. Találtam is a Leboncoin hirdetési oldalon is egyet Dijonban.
Írtam az eladónak de sajnos az eladó nem postázza el Magyarországra és csak készpénzes fizetést fogad le. Legalábbis ezt írta vissza nekem. Aztán lehet, hogy csak ezzel rázott le. :)
Ebben a vásárlásban szeretnék segítséget kérni valakitől, aki megtenné, hogy segít.
Franciaországi MagyarokZárt csoportMivel ennek a klubnak "Franciaországi Magyarok" a neve,tisztelettel kérnék mindenkit,hogy ennek függvényében kérje felvételét a csoportba!!! Valamint az oldal hirdetőoszlopként való használata, az oldalról való kitiltást vonja maga után. Az elbírálás jogát fenntartom, ha ez a csoport érdekét szolgálja!!!!1222 tag
A csoportok a Fb-on àltalàban zàrtak. Aki màr bent van kérheti egy màsik felvételét. De ha egyàltalàn nem létezel a Fb-on (nincs ott neved), akkor nem tudom hogyan képzeled a belépést ? Adj egy létezô nevet és akkor megkérem a felvételedet!
Bocs, én csak viccelni akartam. Ugyanis képzelem otthonròl mindent meg kell probàlni és fogalmatok sincs hol, kinél érdeklôdni. De itt ebben a topikban elég kevés ember fordul meg, ezért ritkasàg, hogy valaki tud segiteni. En ismertem 2 magyar asztalost is, mindkettônek az épitôiparban kellett dolgoznia (elôször az Acterim-nél, aztàn mikor ott nem volt több munka, akkor mindenfelé keresgéltek), az egyik most is Bretagne-ban van, utoljàra ablakokat és ajtòkat szerelt be épitkezéseknél. Vagyis nem igazàn asztalos munkàt végeztek. Igaz nàluk probléma volt, hogy a nyelvet nem beszélték kellôen (az egyik alig értett valamit). A Pole emploi-nàl lett volna asztalos munka is, de amikor a munkàltato hivta telefonon, nem tudott vàlaszolni. Szoval amit mondani akartam: otthonròl keresni és talàlni munkàt elég nehézkes. En személyesen nem ismerek egy céget sem, amely asztalosokat keres, s gondolom a többi topiktàrs is hasonlò helyzetben van. Azért sem vàlaszol senki.