Nem, én arra utalok, hogy amit itt politika címén beadnak az embereknek, az nem a közjónak különböző ideológiak szerinti elképzelések mentén való megvalósításáról szól, hanem a rendelkezére álló közpénz "ellopásáról". És aki ennek ellenkezőjét gondolja, és elmegy szavazni vmelyik bűnözői csoportra, az számomra droid, akit a bűnözői csportok dróton rángatnak a hazugságaikkal.
amikor már remeg a kezem az elvonási tünetektől, rákattintok a polfórum bookmark-ra megnézem a kedvenceket, ha nincs semmi izgi, megnézem mi úszott fel éppen a polidili tetejére. most épp ez.
minimális belső logikát is nélkülöző abszurd. tulajdonképpen érdekes piszológiai tanulmány: milyen mély küldetéstudat lehet azokban a netharcosokban, akik tudják ugyan, hogy hazugságot írnak, de azért csak nyomják, hátha néhány szavazatot szereznek vele a kedvencüknek (vagy ártanak az ellenségnek).
pedig a polidili olvasóközönsége hozzávetőleg 100%-ban betonbiztos pártszinpátiájú enberekből áll. ez egy hyde park / speakers corner. ezen kívül én szeretek magyarázni. sajnos pont a szakmámba vágó dolgokról nem beszélhetek. na mindegy, jó szórakozást.
Ez még talán nem becsületsértő, mégis jól kifejezi a mentalitásod lényegét. (bal vagy jobb = jó, a másik rossz, aki nem balos v. jobbos, az automatikusan az ellenkezője) A droidok miatt tartunk itt, mi többiek is. Mert a droidok mindig elmennek 4 évente, és behúzzák az x-t, mert "ez a kisebbik rossz". Ezért uralkodik az országban folyamatosan 1 bűnözői csoport, amely vagy narancsszín, vagy vörös-kék szín felmutatása, és vagy jobboldali konzervatív fedőelmélet , vagy pedig szociálliberális fedőelmélet droidoknak való hirdetése mellett folytatja a bűnözést.
És ja, én vagyok hülyére véve, de - a folyamatos agymosás hatására - mégiscsak te adsz 4 évente megbízást vmelyik bűnözői csoportnak a további lopásra, nem pedig én.:))
Hát igen, de az általad vázolt esetben talán azt sem árt hozzátenni, hogy a milliomoscsemeték zöme, mondhatni elsöprő többsége nemMagyarországon végzi a tanulmányait. Ha meg mégis, nem kevesen ezek közül eddig is a költségtérítéses oktatásban vettek részt, talán mert így kevésbé számítanak az eredményeik.
Mivel Orbán még sosem hazudott, és a villák ingatlan-nyilvántartási tulajdonosai nem az Orbán családi nevet viselik, ezért nyilvánvaló, hogy hol az IGAZSÁG.:))
Azt suttogják washingtonban magas körök, hogy a jelzálogpijac válságát is a zorbán okozza, mer' lemennek a zingatlanárak és occsón vásárolhatja fel a felcsúti mininapóleon az új földrész ingatlanjait... Az persze nem érdekli, hoty emiatt emberek milliárdjai halnak éhen, csak hogy a buktor basinak jól menjen...