Keresés

Részletes keresés

zwiebel Creative Commons License 2009.09.23 0 0 91

Tudna valaki tanácsot adni?

Másfél éves samsung  sgh u700-as telefonom két napja nem jelzi a hívásokat, /nem csöng ki/ de kezdetben még billentyűhang volt, ill.tudtam vele beszélni.

Mára teljesen elnémult, egy hangot nem ad ki és beszélni sem tudok vele/nem hallom a hívót./

A közelben szervíz sincs, mit csináljak vele?

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.22 0 0 90
Többminden lehet, elsőre tisztázd, h rendesen van-e telepítve, esetleg be kell szerezni drivert. Mármint ha a madzag tuti jó. Próbáld kie gy másikkal is, némelyiket nem szeretik egyes gépek. Remélhetőleg csak ennyi a baja.
Előzmény: SpaDanigga (89)
SpaDanigga Creative Commons License 2009.09.22 0 0 89
Sziasztok! Most vettem egy Motorola EM325-öst és az lenne a problémám vele, hogy nem hajlandó felismerni az usb kábelt a gép. Tölteni tudom vele, de ha a Total Commanderbe akarom megnézni akkor rátudok kattintani a cserélhető lemezre, de azt írja h nincs ilyen meghajtó...Vki tudna segíteni...Előre is köszönöm!
barebtertty Creative Commons License 2009.09.17 0 0 88

Sziasztok!

Uj telefont vennek,olyat,ami nem tul draga,max .30 E,es a freemail egesz oldalat betoltoen bejon,nem pedig negyedoldalon,mint az LG GD 330-on! Vagy ezt at lehet allitani valahol???  Mert ujonnan ezt vettem,de baleset kovetkezteben osszetort!

Lehet,ugyanilyet vennek most,mert nagyon tetszik,kiveve a freemail,amit pedig nagyon sokat hsznalok!

Regi telefonom Samsung SGH E 250 volt,azon teljes kepernyon megjelentek a freemail oldalak!

Koszi!

paragabika Creative Commons License 2009.09.12 0 0 87
Nem találtam olyan boltot, ahol lett volna készleten teszt kártya.
Így aztán rendeltem, mert a fényképezőmhöz úgy is tudom használni.
De nem volt rá szükség.
Egyenlőre működik.
Bár lett rajta egy írásihiba, de az a túl nagy "forgalom" miatti tévedés, javítottam, most minden ok.
Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.05 0 0 86
Boltba be, bepróbálni?
Előzmény: paragabika (84)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.05 0 0 85
Smi??????????, Abszolút smi??????
Az nem lehet... Akkor szervizbe vidd be. Esetleg még a gyári beállítások visszaállítása lehetne pálya, de az is a settings alatt van...
Ha télleg smi, akkor szerviz :-(
Előzmény: kzseni (83)
paragabika Creative Commons License 2009.09.04 0 0 84
Sziasztok!

Van egy T Mobil-os Mobile Broadband Stick IV (zte 637 modem).
Ebbe szeretnék memóriakártyát tenni, hogy pendrive-ként is használhassam.
A szolgáltató honlapján a leírásban az van hogy SD kártyát támogat 4 GB-ig, de úgy tudom, hogy az SD az csak 2 GB-ig van a szabványból adódó fizikai korlátok miatt.
Felette SDHC van.
Ha valaki használ ilyet, jó lenne, ha megosztaná, hogy mekkora max kártyaméretet kezel és milyen formátumot (SD/SDHC).

Előre is köszi:
Paragabika
kzseni Creative Commons License 2009.09.02 0 0 83
Belépek a beállítások mappába, és semmi nincs ott. (amíg magyar volt, megvoltak azok a menüpontok amit írtál, de most nincs semmi)
Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.01 0 0 82
Beáálítások: settings, telefon beaállításai: phone settings, nyelv: language, magyar: hungarian.

Kb. ilyesmi lehet a menüd, ha a settingsben nem találsz sem language sem phone settingset, akkor írd be ide, h miylen menüpontok vannak, és megkeressük :-)
Előzmény: kzseni (81)
kzseni Creative Commons License 2009.09.01 0 0 81

Sziasztok!

Fujitsu-Siemens Pocket Loox T830 telefonom van, Windows Mobile 5 operációs rendszerrel. Amikor nincs csatlakoztatva a telefon a számítógéphez, kiírja egy program, hogy majd akkor telepíti a dolgokat, ha csatlakoztatom. Amikor csatlakoztattam, megnyílt a ceappmgr program (ez a Windows Mobile-eszközközpont mappájában van), és ki kellett pipálni, hogy melyik programokat szeretném telepíteni. Én kiszedtem az összes pipát (nem akartam semmit), kiírta, hogy töröl egy elég hosszú nevű programot (sajnos nem tudom a nevét), rögtön rányomtam, hogy mégsem, de amikor legközelebb ránézztem a telefonra, láttam, hogy a készülék nyelve angolra változott. Hogy lehet visszarakni a magyar nyelvet?

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.10 0 0 80
:-)
Bár azt sztem én jobban értékelném, mint a géped, imádom!!!! :-))))
Előzmény: sznebb (79)
sznebb Creative Commons License 2009.08.10 0 0 79
Lehet, de ahhoz még annyit sem értek.
Inkább csinálok rakottkrumplit neki,hátha megjavul.:-)
Előzmény: Törölt nick (78)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.09 0 0 78
Akkor lehet, h a gépet és nem a telót kell újratelepíteni? :-)))))
Előzmény: sznebb (77)
sznebb Creative Commons License 2009.08.09 0 0 77
Hello!
Az egyik telo most volt nemrég szervizben.Egyébként működnek rendesen.Másik gépen nincs ilyen probléma.Az ilyen szoftverfrissítés stb. meg nem az én tudományaim közé tartozik.:)Ennyi.Majd ha kell valamit töltögetnem ,és más megoldás nem lesz,megyek a szomszédba!:)
Üdv.
Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.06 0 0 76
Ezek szt vírusod? :-))))))))
De egyébként mükszik minden a telón?
Szoftverfrissítés/csere?
Előzmény: sznebb (75)
sznebb Creative Commons License 2009.08.06 0 0 75
Sziasztok!
Következő a problémám:Nod32 van a gépemen és a Sony telókat ha csatlakoztatni szeretném egyből valami autorun vírust jelez amit szépen bepakol a karanténba.Van már 27 db :) Kérdésem: mi van ilyenkor???
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.12 0 0 74
(Mert használtat is csak úgy érdemes venni, ha van rá legalább 1 hó garancia.)
Előzmény: Törölt nick (73)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.12 0 0 73
Garancia van még? Mert akkor egyértelműen vissza.
Ha nincs, szívás, de nagyon... :(
Előzmény: Purcsimanó (72)
Purcsimanó Creative Commons License 2009.06.12 0 0 72
Halika!
Igen sajna nem látja a gép ,de van más gond is azóta.Vettem egy turbo simet de egy hét után bemondta az unalmast....csak azt írja ki a telóm,hogy segélyhívás!Most már tényleg nem tudom mit tegyek.......Valakinek valami ötlete?
Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.04 0 0 70
Miért nem? Nem látja a gép a képfájlokat v nem ismeri fel a formátumot?
Előzmény: Purcsimanó (69)
Purcsimanó Creative Commons License 2009.06.04 0 0 69
Hali!
Usb van hozzá de valszeg a szoftver hiányzik,mert zenét tudtam rá tölteni a gépről de a képeket nem sikerül felraknom.Használtan vettem és nem kaptam hozzá infót....a könyvben pedig nem írnak erről egy kukkot sem.Azért köszike
üdv
Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.03 0 0 68
Ú, bocs, remélem, megoldódott. Mert elvileg mindened megvan, esetleg vmi beállítási hiba volt?
Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.03 0 0 67
Azt nem ismerem, de elvileg kéne lenni hozzá kábelnek, meg ha szükséges, szoftvernek.
Előzmény: Purcsimanó (66)
Purcsimanó Creative Commons License 2009.06.03 0 0 66
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy mandarina duck telót és nem tudom,hogy kell a fényképeket feltenni róla a számítógépre.Tudna nekem ebben valaki segíteni???Előre is köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.13 0 0 65
Amikor próbáltam, azt írta: "ellenőrizze, hogy meg van- e minden szükséges hardver, szoftverelem, illesztőprogram."

Ami megvan:

- bluetooth-ra képes telefon (Nokia 2760)
- bluetooth-ra képes számítógép (Dell Inspiron 6400)
- Win XP Home op.r.
- Nokia PC Suite 7.1 program, XP-vel kompatilibis változata.

Mi kell még ezeken kívül ahhoz, h működjön az egymáshoz való kapcsolás?
Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.13 0 0 64
Elvileg tök egyszerűen: odateszed és kész. De ha vmi nincs rendesen beállítva, és nem érzékelik egymást, akkor lesheted... De ezt így látatlanba...
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.12 0 0 63
Helló,

Nokia 2760-as telóm van, amit elvileg bluetooth-tal PC-hez lehet csatlakoztatni. Hogyan lehet ezt a gyakorlatban megvalósítani?

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.06 0 0 61
És eddig rendben működött? Mert akkor még jól is jártál. Ismerek olyat, akinek már a megvételkor újonnan azonnal cserélni kellett a szoftvert, és még azután is uezt produkálta, úh újra még 1-2x... Nem is tom, hány hét után tudta végre használni rendesen...

Igen, amiket eddig az N95-ből tapasztaltam, és amit elmondtál, az alapján arra tippelek.
Előzmény: Rudolf88 (60)
Rudolf88 Creative Commons License 2009.05.06 0 0 60
akkor Te a szoftver frissitést ajánlod? amúgy a mostani szoftver elég régi benne: V 20.0.016 (28-02-2008)
Előzmény: Törölt nick (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!