Ha deficites lenne a demokráciafelfogása a kormánynak, ahogyan itten képzelegsz erről, akkor az a sok eszetlen barom, aki minden évben tönkrevágja az ünnepet, már régen a börtönben rohadna. De valahogyan egyről sem tudok, hogy bezárták volna.
Tapsikolni meg nem kell, neked főleg nem, neked most is, meg minden évben meg van hozzá a jogod, hogy a Vezénylő Tábornok Úr éppen aktuális egoerősítő szeánszán rekedtre ordibált magad a keresztnevének skandálásával.
Ahogy ebben téged nem korlátoz senki, úgy nem kéne mást sem abban korlátozni, hogy atrocitásmentesen ünnepelhessen - akár azzal is, hogy a Nemzeti Múzeum előtt tapsol.
A probléma ott van, hogy ti ezt nem akarjátok hagyni.
Szóval nem kéne ilyen mentalitással Petőfiről, meg szabadságról hadoválni. Nagyon nem.
A vatta ember Drazsé már szedeti le a rendörökröl elöre az azonositójukat, nehogy majd az ütközetben essen le a róluk. Beindult a diktatúra gépezet. Majd rendet csinálunk itt! Statárium Március 15.-én és utána minden nap !!! mindenkit megfogunk veretni!!
Megmondanád hol találom a nagy forradalmár Viktor hasonló anyagát?
Azt hallottam, hogy a székesfehérvári gimnáziumból, még a naplók is eltűntek, amelyekben Viktor jegyei és egyebek szerepeltek. Hangsúlyozom, csak hallottam (és nem tudom honnan), nem tudom bizonyítani.
miért is nem arra szóltál rá akinek válaszoltam? Gondolom ez költői kérdés marad...
Viktor anyagát meg meg lehetett találni pl az mszmp aktahalmazai között... Persze más akták is voltak ott, pl horn gyuláé is, de azok valahogy időben eltűntek mint a kámfor...
Ez a véleményem. Jó, akkor mondjuk azt, hogy én ezt nevezem politikai fundamentalizmusnak. De bizisten, ezt a fogalmat nem én találtam ki, de nagyon találónak tartom.