Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.23 0 0 50
Ez az, jó hogy megtaláltad a képet. Mint mondám, Bencsiknek lófasz a seggébe.
Előzmény: Open Society (17)
ufthak Creative Commons License 2007.12.23 0 0 49

Nagy mértékben megvetem a "hülye aki mondja" típusú eszmefuttatásokat, ám esetedben mégis találó.

Szóval viszont kívánom!

A cikk általam is idézett részében Bencsik lenácizza a Jobbik alelnökét, lenyilasozza a Nemzeti Őrsereget, sem a címben, sem a nyitóban nem írtam olyat, hogy Bencsik az egész Gárdát nácizta volna le, szóval neked kisnyúl.:) 

Előzmény: Törölt nick (43)
Open Society Creative Commons License 2007.12.23 0 0 48
Ja, és az is egy vicc, ahogy a temérdek széljobb portál egymás cikkeit idézi... És szólít fel Bencsik megmagyarnyilazására.
Előzmény: Open Society (46)
Rot Shafranek Creative Commons License 2007.12.23 0 0 47

Én is ott olvastam:

Szintén megverendő?

Biztos emlékszik a nagyérdemű, hogy tavaly ősszel Bencsik András milyen gyorsan árulta el a forradalmat, és a forradalom vezetőit. Szűnni nem akaró provokátorázásával és fideszes, polgárikörös stílulásával árulójáva vált a radikális nemzeti oldalnak, noha soha nem is tartozott oda, hiszen munkásőrből nehezen lesz valódi szabadságharcos, maximum a pillanatnyi gazdasági érdekei miatt eljátssza azt.
Talán ő lesz a következő áldozata a Magyarok Nyilainak, vagy tán' a Gárdának? Ezt nem tudjuk, de az sejthető, hogy az ő főszerkesztésében megjelenő Demokrata újság népszerűsége rohamosan zuhan, főleg a tisztán látó nemzetiek körében.

Előzmény: Open Society (46)
Open Society Creative Commons License 2007.12.23 0 0 46

Ugyanott ez is olvasható:

"Talán ő lesz a következő áldozata a Magyarok Nyilainak, vagy tán' a Gárdának?"

Micsoda ország ez?

Előzmény: Rot Shafranek (42)
abbadabba Creative Commons License 2007.12.23 0 0 45
igazolható, bandita maga is elismerte valamelyik cikkben.
Előzmény: Open Society (32)
Rot Shafranek Creative Commons License 2007.12.23 0 0 42

Bencsik meg is kapta a "magáét":

"Az MSZMP-s megyei laptól a Néphazugságon át az MDF-ig, KDNP-ig, MIÉP-ig, majd a Fideszig, újabban a Magyar Gárdáig jutó nagyformátumú Bencsik András ismét megörvendeztette az egyenes jellemében, páratlan elméjében, elvhűségében és igazmondó hajlamában hívőket. A Népszavát, az oroszjozefinákat is túllicitálva legfrissebb blogbejegyzésében kijelenti: a Magyar Gárda a nácizmus jelképévé vált, természetesen a szélsőjobbnak köszönhetően. Vona Gábor, Magyar Gárda: mi előre szóltunk, hogy nem jó korpa közé keveredni, s nem üdvös a kígyó farkcsóválását barátságnak értékelni. Alább Bencsik firkálmánya."

forrás : http://szentkoronaradio.com/node/23176

Kap majd a Magyarok Nyila(sa)itól egy üveg molotovot karácsonyra??

ufthak Creative Commons License 2007.12.23 0 0 41
Csak azért kérdem, mert a topicnyitást ez motiválta, nem más.
Előzmény: ufthak (33)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2007.12.23 0 0 40
Innen:
Ruha

"A kuruc.infón az jelent meg, hogy az ön barátnője tervezte a gárdisták egyenruháját.

A kuruc.infóra nem reagálok, az egy moslék, egy joghézag.

Ebben az egyben egyetértünk. De a hír igaz?

Az igazság az, hogy az élettársammal – aki végzettségét nézve iparművész, divattervező – arról beszéltünk, sokkal olcsóbb minden, ha magunk tervezzük. Itt vannak a rajzok, megmutatom. Mindenhol a világon vannak egyenruhák, a military stílus különben is divatos, úgyhogy a sapkákat például a Levi Strauss boltban vásároltuk meg, akciósan."
Előzmény: Ki(vagyok)_én (34)
ufthak Creative Commons License 2007.12.23 0 0 39
Természetesen.
Előzmény: bogel (36)
Rot Shafranek Creative Commons License 2007.12.23 0 0 38
Abban igaza van, hogy a magyargárda=nácigárda.
Előzmény: ufthak (35)
Rot Shafranek Creative Commons License 2007.12.23 0 0 37
"A Szkíta Hadúr Kft. forgalmazza a Magyar Gárda-pólókat és pulóvereket, a gárda "hivatalos" egyenruháját azonban nem. Egyenruhát csak a felavatott tagok viselhetnek, amennyiben megvásárolták azt. Az egyenruhabiznisz is családban maradt: Bencsik a Hírszerzőnek adott interjúban elmondta, élettársa a kreátor. Takács Zsuzsanna textiltervező iparművész - mint egy interjúban kifejtette - tudatosan "táncházi viseletre hasonlító", "legényesen magyar" ruhát tervezett. A bedolgozó kisiparosokkal varratott, árpádsávos jelvénnyel és fémgombokkal, hátán oroszlánnal dekorált mellény a kollekció egyedi darabja, amelyet 8500 forintért vásárolnak meg a teljes jogú gárdatagok, akik egyébként havi ezer forint tagdíjat (diákok ötszázat, pártoló tagok kettőszázat) fizetnek az egyesületnek. Az egyenruhákból származó bevétel bizonyos része szintén az egyesület kasszájába vándorol."
bogel Creative Commons License 2007.12.23 0 0 36
Netán tagadod a gárda nyilas voltát?
Előzmény: ufthak (33)
ufthak Creative Commons License 2007.12.23 0 0 35
Van ám a francokat.
Előzmény: Rot Shafranek (25)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2007.12.23 0 0 34
Ha bencsik szava ér valamit, akkor tény.
Egyébként csúf pletyka.))
ufthak Creative Commons License 2007.12.23 0 0 33

A kérdéses cikkben bizony Bencsik Úr keményen nácizik, nyilasozik, ballibeket megszégyenítő módon.

Tán tagadod? 

Előzmény: Törölt nick (24)
Open Society Creative Commons License 2007.12.23 0 0 32

"bencsik nője készíti az egyenruhájukat."

Ez igazolható tény, vagy pletyka?

Előzmény: abbadabba (23)
Rot Shafranek Creative Commons License 2007.12.23 0 0 31
Ezt elqrták a jobboldalon. Nem kicsit... NAGYON!
Előzmény: Törölt nick (12)
Rot Shafranek Creative Commons License 2007.12.23 0 0 30
Ez nem lehet Bencsik. PROVOKÁCIÓ!!!!....
Előzmény: Open Society (17)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2007.12.23 0 0 29
Tévedés, a probléma ottvan, hogy bencsik tyutyu lopta a sapkát.
Előzmény: Phat_Mammma (22)
Rot Shafranek Creative Commons License 2007.12.23 0 0 28

A nácikkal sajnos ez a gond. A jobboldal feszegeti, élesztgeti a szélsőjobbot mert azt gondolja hogy ezzel árt a kormánynak (minél rosszabb, annál jobb). De sajnos a nácikkal tényleg az a gond, hogy ha már előjöttek a jobboldal már nem tudja féken tartani. Elszabadulnak, önállósodnak és a legtöbbet annak a jobboldalnak ártanak aki pár éve cinkosan összekacsintott velük a kormány elleni Kampf-ban.

(Mein Kampf ist dein Kampf??? Not any more...)

Előzmény: geszthi (7)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2007.12.23 0 0 27
Esetleg K.E.E.C. )))))
Előzmény: Open Society (19)
Rot Shafranek Creative Commons License 2007.12.23 0 0 25
Nem hittem volna, hogy valaha egyertek Bencsikkel. De most sajnos teljesen igaza van.
Előzmény: ufthak (-)
abbadabba Creative Commons License 2007.12.23 0 0 23
most, hogy orbán kedvenc nyelve elhárította a bajt, már biztos lesz szebb jövő a náci gárdánál. a levélből kiderül, hogy ennek a szarházinak nem a gárdával van baja, hanem azzal, hogy egyértelműen fogalmaz ez a bíber. a gárdának növekednie kell, hisz bencsik nője készíti az egyenruhájukat.
Előzmény: Open Society (19)
Phat_Mammma Creative Commons License 2007.12.23 0 0 22

Bencsik úrral két esetben lehet probléma:

1. Van rajta sapka.

2. Nincs rajta sapka.

További kellemes karácsonyi köpködést kívánok!

:-)

Előzmény: ufthak (-)
Open Society Creative Commons License 2007.12.23 0 0 19

"boldogabb új esztendőt
kívánok,

Bencsik András
"

Úgy is mondhatta volna: Szebb jövőt! :-)

Előzmény: abbadabba (18)
abbadabba Creative Commons License 2007.12.23 0 0 18

Nyílt levél Bencsik Andrásnak - FRISSÍTVE: Bencsik válasza
2007-12-22 12:59 Barikád.hu

Kedves András!

Karácsonyi meglepetést készítettél nekem az általad főszerkesztett Magyar Demokrata című hetilapban azzal, hogy lenáciztál.
Az ajándékot viszonozni illik, s ím, megteszem: fogadd tőlem szeretettel egy általad (szerintem) nem ismert fogalomnak, a gerincnek egy értelmező szótárból kimásolt definícióját.

Olvasd.

„A gerincoszlop (columna vertebralis) minden emlősben a csontváz központi része, ez képezi a nyak és a törzs vázát, a test csontos tengelyét adja, és ebben futnak a mozgás-szervrendszert irányító idegpályák, belőle futnak ki az idegek. A gerinc tartófunkcióját függőleges és vízszintes helyzetben is jól el tudja látni, gondoljunk csak a zsiráf nyakára, a négylábúak lényegében vízszintes hátgerincére. A felegyenesedett emberi testtartás azonban azt jelenti, hogy a gerinc szinte mindig és teljes hosszában függőlegesen áll, amihez felépítése is alkalmazkodik.

Mi sem mutatja jobban, mennyire lényeges része a gerinc a csontváznak, hogy erről kapta nevét a gerincesek törzse, melybe az emlősök, így az ember is tartozik. Gerinc és gerinc között azért - helyzetétől és feladatától függően - nagy különbségek vannak.”

Kedves András!

Áldott, békés karácsonyt kívánok Neked!

Szolnok, 2007. december 22.

Bíber József Tibor, a Jobbik alelnöke

Válasz Bíber Józsefnek

Tisztelt Bíber József!

Nem emlékszem, hogy összetegeződtünk volna, de legyen, én vagyok az
idősebb, elfogadom.

Te a nyilatkozatoddal súlyos bajba sodortad a Magyar Gárdát, amelynek még tagja sem vagy. Én a cikkemmel nagyrészt elhárítottam ezt a bajt. Számomra csak ez volt fontos, hogy a Magyar Gárda létét még te se tehesd kockára. Nyilatkozatodat azóta levette honlapjáról a Jobbik, ami bizony bölcs cselekedet volt.

Nem kívánom magyarázni szavaid súlyát, mert a jelek szerint még most sem fogtad fel. Felőlem egyébként azt mondasz, amit akarsz, csupán arra kérlek, a Magyar Gárdát kíméld meg magadtól.

Ami pedig elmés biológiai okfejtésedet illeti, mely talán kissé görnyedt hátamra is céloz, hadd feleljek egy másik elmés népi bölcsességgel: az a kalász, amelyik tele van, bizony meggörnyed a magok
súlya alatt, de amelyik üres, az aztán szálegyenesen áll.

Áldott és békés karácsonyi ünnepeket és boldogabb új esztendőt
kívánok,

Bencsik András

Open Society Creative Commons License 2007.12.23 0 0 17

Megvan a kép.

Íme:

Előzmény: Open Society (10)
Aragorn Creative Commons License 2007.12.23 0 0 16

De most akkor ez hogy...?

Hát mán a KE úr is aztat monta, hogy abcúg, mer nácik!

Mosmá ki van kivel?

Én má nem tom követni, homájosíccsá má föl!!!

Előzmény: Törölt nick (13)
Éhesló Creative Commons License 2007.12.23 0 0 15

Nos,

lenácizza:

""Miközben a Gyurcsány-kormány kártételei miatt az ország gyorsuló sebességgel rohan végzete felé, s ez a végzet egyre többeket tölt el növekvő aggodalommal, s miközben e tragikus folyamatot a polgári demokrácia eszközeivel mindmáig nem sikerült még csak fékezni sem, egy látszólag jelentéktelen civil kezdeményezés meglepő erejű visszhangot vetett, mintha ez volna nem csupán Magyarország, de a művelt Nyugat egyik legfontosabb problémája is. Mindez nem véletlen: a Magyar Gárda megszületése a kelet-európai "érdemi rendszerváltozás" botrányos lépése volt: a halottnak hitt Magyarországon szokatlan hevességgel lobbant fel a spontán önszerveződés tüze. Rendkívül heves támadások érték, az volt a vád ellene, hogy kirekesztő és rasszista. Az, ami a baloldalnak és a szélsőbalnak nem sikerült, a szélsőjobbnak igen. Politikai éhségük következtében a Gárda az év végére a nácizmus jelképe lett..."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!