Itt bizony. Legtöbben rabszolgaként, az avarok alatt. Azért tudtok csak ilyen szavakat, mert másra képtelenség volt megtanítani a szláv rabszolgákat, mint ami nagyon fontos volt a munkájukhoz!:)
A honfoglalás előtt is voltak szláv törzsek a Kárpát-medencében, de önálló államuk nem volt. (A Nagymorva Birodalomra meg ne hivatkozzatok, mert ahhoz a tótoknak közük nincs, kérdezz csak meg egy morvát, majd elküld melegebb éghajlatra, ha a szláv testvériséget emlegeted neki).
A honfoglalás után a magyarok államot alapítottak a Kárpát-medencében, amire a szláv törzsek képtelenek voltak, mivel nem voltak azon a fejlettségi szinten, mint a magyarok.
Ruhes,meg egyebb,szavak pirkapasztor,meg disznoszar,mit itt lehet olvasni,ebbol latni hogy ti egy ,agrar,orszag vagytok,meg hosszu fejlodes van elottetek.
Hogy,mi toleltek lopunk,-a slav torzsek mar itt voltak,mikor ti idelovagoltatok,a szinten-slav-szteperol,vagy ha tavolabb akkor marad a Gobi-sivatag mi ha jol tudom mongol,es ebbol is latszik ki hogy fejlodott egesz mostanaig,mert a szteppen csak a elobb lemlitett agazat volt szamotokra.Bar csak minden orszaggal olyan kapcsolat volna,mind a cseh-es lengyel testverekkel.Yugoslavija-t is megjartam szinten nem kell ,nemet,angol nyelv eleg cseh-szlovak hisz testverek.Es a haborut kovetoen cseh-szlovak rendszammal,nyugodtan mentem a Vojvodinaba,nem ugy mindt ti ki ott tanakodtatok,hogy mi lesz H-jelzessel ha mentek arra,pedig nektek kozvetlen szomszedok,szerb-testvereink,ennek is valami oka lehetett.
Es a birkapasztorok,a hegyek lejtoin,orzik a juhokat,a gyarakba meg ilyen eszkozoket allitanak elo mita NATO-hadrendbe rak.
A csehek megvetik a tótokat.............irkalsz te itt hujeseget kiskomam,munkambol kifolyolag sokat jarok oda,itt is dolgoznak velem,aztan a sok mas kozott meg,egy nagy lenyeges dologba,kotodnek hozzank a BENES-ur altali dekretumokkal,ugyanis
BENES-ur CSEH-nemzetisegu volt.CSEH-testvereink,PRAGA-BRNO-es a szulofalujaba
KOLANY-ba allitottak szobrot,e neves politikusnak.A utobbit en is lattam,a tobbi varosba is jartam de a szobrot nem lattam.
http://www.kozlany.cz/ -ez pedig mar szulofaluja,PLZEN-mellett,hol a szobrot,es muzeumot is allitottak,CSEH-testvereink-BENES-urnak,a 2vh-utani ,elrendezesnek a szovetsegesek reszerol.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-
A magyarok a lengyelekkel, horvátokkal, szlovénekkel és csehekkel normális viszonyban vannak: mindegyik országban jártam, soha semmi gond nem volt abból, hogy magyar vagyok. Felvidéki utaim során viszont majdnem mindig volt valami affér, pedig én soha senkit sem provokáltam. A magyar barátaimhoz viszont magyarul szóltam, de néhány tetves birkapásztornak ez csípte a szemét.
A magyar-utálatotok oka egyébként a bűntudat: pontosan tudjátok, hogy olyasmit bitoroltok, ami nem a tiétek, csak loptátok, ezért aztán rossz a lelkiismeretetek. Dicső politikusaitok (fika és szlotya) mesterségesen szítják a magyar-utálatot, nehogy valamelyik szlováknak eszébe jusson elgondolkodni a történelmi múlton ...
Mindenesetre az a tény, hogy a segélyből élő, nem dolgozó cigányaitokat többre tartjátok a dolgozó felvidéki magyaroknál, mindent elmond a rühes fajtátokról.
A csehek megvetik a tótokat, az ő szemükben ezek egy alacsonyabbrendű nép. Örülnek is, hogy magszabadultak tőlük, a szétváláskor Csehországban nagyot ugrott az életszínvonal :-))
"ez a orszag,hazaja nemzetisegtol, fuggetlenul, slovak, magyar, cseh, lengyel, embernek polgarnak."
Meg a nagy lóf.szt. Fico "bácsi", Slota "úr", meg a többi tót náci agymosó propagandájának az eredménye: Szlovákiában a szlovák tinédzserek leginkább a magyarokat utálják, jobban, mint a cigányokat (!). Ezek a gyerekek a jövő nemzedéke, ezek után nem kétséges, hogy a magyarokra milyen sors vár a Felvidéken ...
"Ez nem a en ablakom,ugyan hol tarolnam itt a Skodakat,a babettat,es a jawa-kat.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-"
Mi a rosseb, roncstelepet működtetsz? :-DDD
Szánalmasak vagytok ti tótok az őskőkori, cucilizmusból visszamaradt "technikátokkal", az ocsmány élelmiszereitekkel, és a nagy pofátokkal. Hivatkoztok a Skodára (pedig az cseh márka, sosem volt szlovák), a Jawa-ra (pedig az is cseh márka, sosem volt szlovák). Ezeket a márkaneveket éppen úgy loptátok, mint a nótáitokat (amelyek mindegyike magyar népdal volt eredetileg), még a nyelvetek tele van magyarból lopott szavakkal.
Sem saját kultúrátok, sem történelmetek nincs. Tolvaj nép vagytok, az országotokat ugyanúgy loptátok, mint minden mást, amivel most nagy pofával dicsekedtek.
Na, egy időre kiszálltam a topikból, meguntam a hülyeségeidet.
Milyen esetre,gondolsz? TI,mindig visszamenoleg,gondolkodtok,ez mar vagy 90-eve volt ha jol szamolom,es mart annyit er a egesz mindt halottnak a csok,szerintem a jelenbe,kell elni gondolkodni.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-
Csináljanak olyan törvényeket, és teremtsenek olyan közgazdasági környezetet, hogy ne legyen szükség az efféle ügyeskedésre...........miert hat nem megfelelo a
GAZDASAGI-kornyezet,vagy mi valtja ki beloletek azt,hogy igy kelljen ugyeskedni,
ocsarolni a masik nepet,es megis ,buszken-elviselni a SLOVAK-felsegjelet,ennek
van nak bizonyos okai,ugye? Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-