Keresés

Részletes keresés

Fine Tune Creative Commons License 2008.08.23 0 0 352
"Szlovákiában" eleve nem túl sok a szlovák:))))
Előzmény: Törölt nick (348)
Fine Tune Creative Commons License 2008.08.23 0 0 351
Ez nem is olyan nehéz, tejekben pld. a legszarabb minőséget árulják és ezen még az sem segít, hogy feleáron.

A múltkor vettem egy üdítőt, már majdnem visszatettem, de cseh volt.:)

Puntik te meg ne rakd ki a sört, nálatok is a magyar Kozelt árulják:)
zabfaló Creative Commons License 2008.08.23 0 0 350
Itt bizony. Legtöbben rabszolgaként, az avarok alatt. Azért tudtok csak ilyen szavakat, mert másra képtelenség volt megtanítani a szláv rabszolgákat, mint ami nagyon fontos volt a munkájukhoz!:)
Előzmény: puntik (347)
Amerigo61 Creative Commons License 2008.08.23 0 0 349

A honfoglalás előtt is voltak szláv törzsek a Kárpát-medencében, de önálló államuk nem volt. (A Nagymorva Birodalomra meg ne hivatkozzatok, mert ahhoz a tótoknak közük nincs, kérdezz csak meg egy morvát, majd elküld melegebb éghajlatra, ha a szláv testvériséget emlegeted neki).

A honfoglalás után a magyarok államot alapítottak a Kárpát-medencében, amire a szláv törzsek képtelenek voltak, mivel nem voltak azon a fejlettségi szinten, mint a magyarok.

Előzmény: puntik (347)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 348
Akkor a szlovák se vásároljon magyar árut?
puntik Creative Commons License 2008.08.23 0 0 347

Ruhes,meg egyebb,szavak pirkapasztor,meg disznoszar,mit itt lehet olvasni,ebbol latni hogy ti egy ,agrar,orszag vagytok,meg hosszu fejlodes van elottetek.

Hogy,mi toleltek lopunk,-a slav torzsek mar itt voltak,mikor ti idelovagoltatok,a szinten-slav-szteperol,vagy ha tavolabb akkor marad a Gobi-sivatag mi ha jol tudom mongol,es ebbol is latszik ki hogy fejlodott egesz mostanaig,mert a szteppen csak a elobb lemlitett agazat volt szamotokra.Bar csak minden orszaggal olyan kapcsolat volna,mind a cseh-es lengyel testverekkel.Yugoslavija-t is megjartam szinten nem kell ,nemet,angol nyelv eleg cseh-szlovak hisz testverek.Es a haborut kovetoen cseh-szlovak rendszammal,nyugodtan mentem a Vojvodinaba,nem ugy mindt ti ki ott tanakodtatok,hogy mi lesz H-jelzessel ha mentek arra,pedig nektek kozvetlen szomszedok,szerb-testvereink,ennek is valami oka lehetett.

Es a birkapasztorok,a hegyek lejtoin,orzik a juhokat,a gyarakba meg ilyen eszkozoket allitanak elo mita NATO-hadrendbe rak.

http://www.kotadef.sk/sk_04_04.html

http://www.ztsspecial.sk/zuzana.htm   a birkapasztorok altal eloallitott termekek.

Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-

Előzmény: Amerigo61 (344)
puntik Creative Commons License 2008.08.23 0 0 346

A csehek megvetik a tótokat.............irkalsz te itt hujeseget kiskomam,munkambol kifolyolag sokat jarok oda,itt is dolgoznak velem,aztan a sok mas kozott meg,egy nagy lenyeges dologba,kotodnek hozzank a BENES-ur altali dekretumokkal,ugyanis

BENES-ur CSEH-nemzetisegu volt.CSEH-testvereink,PRAGA-BRNO-es a szulofalujaba

KOžLANY-ba allitottak szobrot,e neves politikusnak.A utobbit en is lattam,a tobbi varosba is jartam de a szobrot nem lattam.

http://www.bbc.co.uk/czech/domesticnews/story/2005/05/050516_cz_benes_statue_pckg.shtml#

ezen a oldalon lathato-BENES-ur PRAGA-i szobra.

http://www.kozlany.cz/ -ez pedig mar szulofaluja,PLZEN-mellett,hol a szobrot,es muzeumot is allitottak,CSEH-testvereink-BENES-urnak,a 2vh-utani ,elrendezesnek a szovetsegesek reszerol.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-

Előzmény: Amerigo61 (342)
puntik Creative Commons License 2008.08.21 0 0 345

http://www.railpage.net/modules/news/article.php?storyid=719 A demokracia

bekoszontese ota mar a PENDOLINO-gyors jar PRAGA-POZSONY-kozott.

Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-

Előzmény: puntik (343)
Amerigo61 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 344

A magyarok a lengyelekkel, horvátokkal, szlovénekkel és csehekkel normális viszonyban vannak: mindegyik országban jártam, soha semmi gond nem volt abból, hogy magyar vagyok. Felvidéki utaim során viszont majdnem mindig volt valami affér, pedig én soha senkit sem provokáltam. A magyar barátaimhoz viszont magyarul szóltam, de néhány tetves birkapásztornak ez csípte a szemét.

A magyar-utálatotok oka egyébként a bűntudat: pontosan tudjátok, hogy olyasmit bitoroltok, ami nem a tiétek, csak loptátok, ezért aztán rossz a lelkiismeretetek. Dicső politikusaitok (fika és szlotya) mesterségesen szítják a magyar-utálatot, nehogy valamelyik szlováknak eszébe jusson elgondolkodni a történelmi múlton ...

Mindenesetre az a tény, hogy a segélyből élő, nem dolgozó cigányaitokat többre tartjátok a dolgozó felvidéki magyaroknál, mindent elmond a rühes fajtátokról.

Előzmény: puntik (341)
puntik Creative Commons License 2008.08.21 0 0 343

http://tvojepeniaze.pravda.sk/cesko-slovenske-cargo-pomer-1-1-dkg-/sk_pludia.asp?c=A080821_175330_sk_pludia_p01    csak kepzeljetek el,hogy mar nem csak a fegyvergyartas de a vasut is ismet kozos lesz,CSEHSZLOVAK-errol,

allapodott meg TOPOLANEK-es FICO-bacsik-PRAGA-ban,a 1968-as emlekunnepen-

1-1 aranyba,mindket fel.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-

Amerigo61 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 342
A csehek megvetik a tótokat, az ő szemükben ezek egy alacsonyabbrendű nép. Örülnek is, hogy magszabadultak tőlük, a szétváláskor Csehországban nagyot ugrott az életszínvonal :-))
Előzmény: hAliG (340)
hAliG Creative Commons License 2008.08.21 0 0 340
Magyar földön a csürhe még minket utál!
Vissza kéne venni mindent, húzhatnának a csehekhez szállást kérni!!!!
Előzmény: Amerigo61 (338)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.21 0 0 339
Ne vásárolj szlovák árut!

és ha azt az árut pl. pont egy magyar állítja elő, aki a nyereségből tovább tud magyaroskodni szlovákiában ???
Amerigo61 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 338

"ez a orszag,hazaja nemzetisegtol, fuggetlenul, slovak, magyar, cseh, lengyel, embernek polgarnak."

Meg a nagy lóf.szt. Fico "bácsi", Slota "úr", meg a többi tót náci agymosó propagandájának az eredménye: Szlovákiában a szlovák tinédzserek leginkább a magyarokat utálják, jobban, mint a cigányokat (!). Ezek a gyerekek a jövő nemzedéke, ezek után nem kétséges, hogy a magyarokra milyen sors vár a Felvidéken ...

http://index.hu/politika/kulfold/skhun4511/

Ezek után inkább nem írom le, hogy mi a véleményem az országrabló tót csürhéről, mert még kimoderálnak ...

Előzmény: puntik (334)
puntik Creative Commons License 2008.08.20 0 0 336

Ma itt nalunk-21.augusztus.1968-eloestejen,PRAGA-POZSONY-musor,Hogy itelik,

meg a orszag lerohanasat,akkori,,barati,,hadseregek altal.

Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-

bicskás székely Creative Commons License 2008.08.20 0 0 335

Nincs abban semmi meglepő, ha a velejéig romlott szlovák kormány (ld. Hedvig-ügy) feje is pofátlanul hazudik.

Előzmény: puntik (334)
puntik Creative Commons License 2008.08.20 0 0 334

Mart megint ilyennel,jossz,--FICO-bacsi mart mondta,ez a orszag,hazaja nemzetiseg

tol,fuggetlenul, slovak,magyar,cseh,lengyel ,embernek polgarnak.

Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-

Előzmény: Amerigo61 (332)
vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 2008.08.19 0 0 333
Nem, amire te gondolsz az a carpe diem. Én már a 2012-es évem tervezem üzletileg.
Előzmény: puntik (322)
Amerigo61 Creative Commons License 2008.08.19 0 0 332
Mondd, putnik, milyen érzés lopott országban élni?
Előzmény: puntik (330)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 331
gyenge is lett az ejró mifelénk...... mennyi is a jövedelmed??..alig pár százas...mi??...
Előzmény: puntik (327)
puntik Creative Commons License 2008.08.19 0 0 330

Nem tudom,emlekszel e meg a nalatok a valtozasok utan levo-GORENJE-korszakra,

akkor mit mondtatok,milyen gyartmany,es mit mondotok most? ITT is olvastam,sose

vasarolok,kiasantant termeket,,,hat nem ,lattam,volt ra szerencsem,HU/YU-hatar,

es megis egy korszak lett belole.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-

Előzmény: Amerigo61 (329)
Amerigo61 Creative Commons License 2008.08.19 0 0 329

"Ez nem a en ablakom,ugyan hol tarolnam itt a Skodakat,a babettat,es a jawa-kat.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-"

Mi a rosseb, roncstelepet működtetsz? :-DDD

Szánalmasak vagytok ti tótok az őskőkori, cucilizmusból visszamaradt "technikátokkal", az ocsmány élelmiszereitekkel, és a nagy pofátokkal. Hivatkoztok a Skodára (pedig az cseh márka, sosem volt szlovák), a Jawa-ra (pedig az is cseh márka, sosem volt szlovák). Ezeket a márkaneveket éppen úgy loptátok, mint a nótáitokat (amelyek mindegyike magyar népdal volt eredetileg), még a nyelvetek tele van magyarból lopott szavakkal.

Sem saját kultúrátok, sem történelmetek nincs. Tolvaj nép vagytok, az országotokat ugyanúgy loptátok, mint minden mást, amivel most nagy pofával dicsekedtek.

Na, egy időre kiszálltam a topikból, meguntam a hülyeségeidet.

Csá.

Előzmény: puntik (326)
puntik Creative Commons License 2008.08.19 0 0 327
68-ban is ezt hangoztattad.........Kar 68er az EURO-mar bizonyara regen fizetoeszkozunk,volna,nemcsak 2009-tol.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-
Előzmény: Törölt nick (324)
puntik Creative Commons License 2008.08.19 0 0 326
szép a kilátás az ablakodból!!!..............Ez nem a en ablakom,ugyan hol tarolnam itt a Skodakat,a babettat,es a jawa-kat.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-
Előzmény: Törölt nick (325)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 325

szép a kilátás az ablakodból!!!

Nem félsz a lakótelepen babettával,jawawal parkolni???

Látszik,te sem vagy őshonos a városodban.....csak panelbatelepülő.....

Előzmény: puntik (304)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 324

68-ban is ezt hangoztattad??

;-)

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 323
te sputnyik,mi az a tót árú::Amit magyarok gyártanak,és adnak el tótföldről magyaroknak?????
puntik Creative Commons License 2008.08.19 0 0 322
Milyen esetre,gondolsz? TI,mindig visszamenoleg,gondolkodtok,ez mar vagy 90-eve volt ha jol szamolom,es mart annyit er a egesz mindt halottnak a csok,szerintem a jelenbe,kell elni gondolkodni.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-
Előzmény: vitéz Ebőváry Nyüglönc (321)
vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 2008.08.18 0 0 321
Mintha lett volna hasonló eset 1918 előtt.
Előzmény: puntik (320)
puntik Creative Commons License 2008.08.18 0 0 320

Csináljanak olyan törvényeket, és teremtsenek olyan közgazdasági környezetet, hogy ne legyen szükség az efféle ügyeskedésre...........miert hat nem megfelelo a

GAZDASAGI-kornyezet,vagy mi valtja ki beloletek azt,hogy igy kelljen ugyeskedni,

ocsarolni a masik nepet,es megis ,buszken-elviselni a SLOVAK-felsegjelet,ennek

van nak bizonyos okai,ugye? Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-

Előzmény: Szabadbatthyany Béla (297)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!