Keresés

Részletes keresés

Cinnamon Creative Commons License 2008.01.14 0 0 82
hát, igen, richard *sigh*

asszem meg fogom rendelni ezt a dvd-t. :))

addig is: még mindig youtube fanvidek, egy n jó sirius tribute (a szám is n jó, bár már kb. mindenki ezt használja, de akkor is)

Sirius Tribute
Előzmény: EOwyn (78)
EOwyn Creative Commons License 2007.11.29 0 0 81
>a férfiaknak nagyon jól állnak ezek a XIX. századi kosztümök, nem? :)

Igen-igen! Én mondjuk a pajeszt is imádom.
Előzmény: djodjoka (80)
djodjoka Creative Commons License 2007.11.29 0 0 80

Valhonnan ismerős... De most meg nem mondom... Az az igasssság, hogy a fenébe is, a férfiaknak nagyon jól állnak ezek a XIX. századi kosztümök, nem? :)

Más. Fanfic. Nem csak Sirius, de az egyik legjobb tekergős:

http://www.gportal.hu/portal/tiltottrengeteg/

Valami más c. sztori

EOwyn Creative Commons License 2007.11.27 0 0 79
A faszi nagyon magas és tök jó mély hangja van. Megyek ma este is nyáladzani...
EOwyn Creative Commons License 2007.11.27 0 0 78
Találtam új jó faszit! Ez is fekete, hehe. Most megy egy angol sorozat az M2-őn, az a címe, hogy Észak és Dél. A faszi nagyon ott van, Richard Armitage-nak hívják.
whitequeen Creative Commons License 2007.11.22 0 0 77
whitequeen Creative Commons License 2007.11.22 0 0 76
Nem az a "húb+, dejó, mintha JKR írta volna!"-kategória, de a jobbak közül való, igaz, sok NevemTeve-féle ;) hibával: <a href="http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=24806" target="_blank">http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=24806</a>
djodjoka Creative Commons License 2007.11.22 0 0 75
Oké, nézek neked akkor, van egy pár, ami jó lett. :) Tartsunk ötletbörzét. :) Szerintem belefér még  Tekergős sztori is, abból például kifejezettem hiány van az jól megírt magyar nyelvűből. Szerintem. Úgyhogy linkeljünk! :)
Szefi13 Creative Commons License 2007.11.22 0 0 74
Előzmény: whitequeen (73)
whitequeen Creative Commons License 2007.11.21 0 0 73
Sose voltam fanfic-es, de mostanában rájöttem, hogy csak jólesik Siriusról olvasni egy-két jobban sikerült sztorit... Ha találtok valami színvonalasat, szabad idelinkelni! (Homo slashek csak korlátozottan érdekelnek!!! :D:D:D)
whitequeen Creative Commons License 2007.11.16 0 0 72
Hát ebben tény, hogy siriusosabb :)
djodjoka Creative Commons License 2007.11.16 0 0 71

Rosencratz és Guildenstein halott c. filmben is klassz szerintem. :) Annak ellenére, hogy egy tökkelütött fickót alakít. Vagy épp azért? :))) (Épp múltkor néztem, és bár nincs semmi problémám Tim Roth-tal -vagy szal?- örülök, hogy nem ő lett Piton, hanem Alan Rickman. :))

Előzmény: EOwyn (70)
EOwyn Creative Commons License 2007.11.15 0 0 70
http://www.youtube.com/watch?v=kQUHw9x6RlU&feature=related
Ebben egész jól néz ki Gary Oldman.
djodjoka Creative Commons License 2007.10.24 0 0 69
Hát igen, ez már előjött párszor, de még elő is fog. Jo fantáziája óriási, a sokmillió rajongó összetett képzelete pedig végtelen. :) Azt hiszem ez nem változtatna egyébként azon, hogy kedvelem a karaktert, de szeritem nem. Kifejtettebb formáját ld: DH topic. :)))
Előzmény: whitequeen (68)
whitequeen Creative Commons License 2007.10.22 0 0 68
Legfrissebb híreink: Sirius (is) b*zi.
:)))))))))))))))
Ld. DH topik. :)
EOwyn Creative Commons License 2007.10.22 0 0 67

Hát, engem lehet, h megköveztek, de én nem csíptem annyira Siriust. A 3-ban nagyon, azán egyre kevésbbé, borzasztó sokat változott.... Sajnálom, de borzasztóan idegesített, h mennyire önfejű, h csak neki lehet igaza.Hiába állt a jó oldalon! Persze sajnáltam mikor meghalt, főleg, h a sok hisztizés ellenére sem csinált hülyeséget, és nem az ő hibája volt, h milyen helyzet alakult ki a minisztériumban

Hát, ha te töltöttél volna 13 évet Azkabanban, azután bezárnak a szülői házba egy évre (ez effektíve szinte szobafogság), te is kicsit hisztiznél. Az is érthető, hogy önfejű abban, hogy Harry-t védi, végülis meghalt a legjobb barátja; nélküle élt hosszú évekig a börtönben, azután hirtelen megismeri az egyetlen fiát, aki ráadásul életveszélyben van, ráadás 2, hogy ő a keresztapja. Én nem igazán tudom elítélni.

Előzmény: DOLA (34)
Korali Creative Commons License 2007.10.21 0 0 66

Frissítettem: Fairy: SB titkos élete 4, és lehet később lesz Kispiton 7 is, ha győzöm :)

( ez saját :)

Itt: http://www.gportal.hu/portal/snakegodess/

Ja és szívesen veszünk véleményeket !

Köszönjük

whitequeen Creative Commons License 2007.10.21 0 0 65
Ahááá!!! Azért köszörüli annyit a torkát!
Előzmény: Totyizselé (64)
Totyizselé Creative Commons License 2007.10.20 0 0 64
vagy kis szőrcsomókat köhög fel :D
Előzmény: whitequeen (63)
whitequeen Creative Commons License 2007.10.20 0 0 63
Nadegyerekek... Varázserővel visszaélni csóró muglik kárára?! ;)
Bocs, fáziskésésben vagyok, mint mindig: még 1 kis animágia...
Úgy tűnik, az átváltozás egy idő után rányomja bélyegét a varázsló emberi alakjára is (Sirius nevetése, Pettigrew külseje a sok évi patkányformában élés után), vagy az eleve meglévő "állati" tulajdonságok határozzák meg az állatformát az átalakulás után. Kérdés: lát bárki bármi macskásat McGalagonyban?! :D [elképzeli, ahogy időnként kényszeresen végignyalja a saját hátát]
Totyizselé Creative Commons License 2007.10.20 0 0 62

húúú, ez tényleg jó ötlet!

meg talán azt is lehetne, hogy beígért egy jelentős fizetésemelést :)))

Előzmény: djodjoka (61)
djodjoka Creative Commons License 2007.10.20 0 0 61

Érdemes kipróbálni egy hamis emlék beültetést arról is, hogy hányra kell bemenni, és mikor lehet lelépni. :)

Előzmény: Totyizselé (60)
Totyizselé Creative Commons License 2007.10.19 0 0 60

ez egész jó ötlet!

addig is amíg megjelenik, a főnökömön gyakorolok. hátha elfelejti, hogy mit kell sázmonkérnie :)

Előzmény: djodjoka (58)
djodjoka Creative Commons License 2007.10.19 0 0 59
Persze, hogy olvastuk. ;)
Előzmény: whitequeen (57)
djodjoka Creative Commons License 2007.10.19 0 0 58
Rossz válasz. Ajánlom a konfúziós bűbájt. Vagy egy röpke emlékmódosítót az eladó fejére és mehetsz is. :)
Előzmény: Totyizselé (56)
whitequeen Creative Commons License 2007.10.18 0 0 57
:))))))))))
Ez qrvajó :D Annyira jellemző :D Olvastátok a Roxfort titkait? Az van tele ilyenekkel :D
Totyizselé Creative Commons License 2007.10.18 0 0 56
képzelem mennyibe fog kerülni egy olyan :)))
Előzmény: djodjoka (52)
djodjoka Creative Commons License 2007.10.18 0 0 55

Arcturus - jelentése: medveőrző.

lemaradt. :)

Előzmény: djodjoka (54)
djodjoka Creative Commons License 2007.10.18 0 0 54

Megint könyv került a kezembe. Részletesebb, mint az alanti (értsd: nem csak az állatövi csillagképekről szól. :))

Úgyhogy újabb szemelvények:

Ha már Regulus, akkor íme az Arcturus: az Ökörhajcsár nevezetű csillagkép legragyogóbb csillaga, és egyben az égbolt 4. legfényesebb csillaga. Már az ókori égkutatók is feljegyezték, abban az időben a viharok előhírnökének tekintették, később a jólét és a megbecsülés szimbólumává vált.

(Éjjen ismét Jo! Nem tudom figyeltétek-e ilyen értelemben, de öcsinek nagyon jelentőségteljes, illetve dicsőséges nevet adtak anyuék, ami természetesen Blackhez illő, vérvonal-mániához illő, ezt ő be is teljesíti, bár később, mint első horcivadász tekinthető a vihar előhírnökének is, és Sipor érdekében felülkerekedett benne a lelkiismeret -tisztesség-.)

Nagybácsi, aki szintén ki lett utálva: Alphard - A Hydra (vizikígyó) csillagkép alfája. Maga a szó jelentése: magányos, ha a csillagkép nevével együtt vesszük, akkor a kígyó magányos csillaga.

:)

Előzmény: djodjoka (21)
djodjoka Creative Commons License 2007.10.18 0 0 53

Hú, hát vártuk már ezt az biztos, legalább úgy, mint DD szemvillanását.

Előzmény: whitequeen (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!