Eladásra kínálok egy A lépcsőház, 1. emeletén található 59 m2 méretű, gyönyörűen berendezett lakást, melyhez 9 m2 erkély, valamint egy nagyméretű 24 m2 terasz is tartozik. Az északi tájolású lakásban amerikai konyhás nappali, két különálló szoba és egy WC-vel ellátott fürdőszoba található. A lakáshoz kültéri parkoló és 12 m területű tárolóhelység is tartozik. A lakás ára: 59 m Ft, a parkoló és tároló: 3 m Ft.
Érdeklődni lehet a +36 30 500 71 70 vagy domeadam888@gmail.com mail címem.
Mandarin Kert LEGJOBB pozíciójában lévő lakása, legfelső szint VIII. emelet, belső udavarra néző, déli tájolás, legjobb kilátás, napos lakás. Nappali + 2 hálószoba, alapterület 52 m2 . Terasz 19 m2 Első tulajdonos magánszemélytől eladó. Ár: 55 M Ft A lakáshoz tartozik egy udvari felszíni parkolóhely, ennek az ára 4 M Ft, amit nem kötelező a lakással megvásárolni. Ingatlnközvetítők kérem ne keressenek!
Van ilyen eladásra kínált hirdetés az "üzenőfalon", azt hiszem az A lépcsőházban láttam kirakva.
Amúgy gyakori, hogy a keres és a kínál egymás alatt van, nem tudom ilyenkor megtörténik-e a kapcsolatfelvétel, vagy mindketten arra várnak, hogy felhívják őket:)
Felújítás miatt szükségem lenne 2-3db járólapra (kép mellékelve). Ha esetleg van elfekvőben pár darab, megköszönném ha dobna egy emailt róla. Illetve ha esetleg valaki tudja a pontos típusát, akkor annak is örülnék, mert akkor megpróbálnám a gyártótól beszerezni.
Szerintem a 7/4-ben lévő ukrán család gyerekei futkároznak dec.21 óta, de én már előtte is hallottam. Azt hittem a Ti lakásotokból jön felülről. Ezekszreint nem onnan jön. Mintha valaki kondigépen, futógépen dübögne. Jár le-fel valaki. Tényleg zavaró.
Sziasztok! Nem tudjátok mi ez a folyamatos dübögés az F épületben? Kb 1 hete tart, de nem építkezésnek vagy felújításnak hangzik. Olyan mintha valaki ugrálna folyamatosan vagy ütne valamit. Elég zavaró.
Mandarin Kert LEGJOBB pozíciójában lévő lakása, legfelső szint VIII. emelet, belső udavarra néző, déli tájolás, legjobb kilátás, napos lakás. Nappali + 2 hálószoba, alapterület 52 m2 . Terasz 19 m2 Első tulajdonos magánszemélytől eladó. A lakáshoz tartozik egy udvari felszíni parkolóhely, ennek az ára 3 M Ft. Ingatlnközvetítők kérem ne keressenek!
Mandarin Kert LEGJOBB pozíciójában lévő lakása, legfelső szint VIII. emelet, belső udavarra néző, déli tájolás, legjobb kilátás, napos lakás. Lakás alapterület 52 m2 . Terasz 19 m2 Első tulajdonos magánszemélytől eladó. Ár: 57 M Ft A lakáshoz tartozik egy udvari felszíni parkolóhely, ennek az ára 3 M Ft. Ingatlnközvetítők kérem ne keressenek!