Egyvalami még nagyon nem tetszett, volt egy srác a csoportban, akinek az volt a hamis állítása, hogy séf. Ellenben "csak" sima szakács volt, mindenki be is cumizta. Szerintem ez az állítás, hogy séf vagyok, nem teljesen hamis, ha csak szakács vagyok, mert tudomásom szerint a séf az főszakács, de javítson ki valaki, ha tévednék. A csoportvezetők persze nem szóltak közbe, de ez engem bosszantott.
Egyébként, hogy milyen fontos dolgokra kell figyelni!
Ezt olvastam:
Kifordult önmagából Gáspár Győzike. Amióta a sztár házassága összeomlott, nem találja az egészséges határokat. A minap például megdöbbentő jelentést tett a StoryOnline kamerája előtt. Kijelentette, hogy két hete nem volt orgazmusa és olvasóink közül várja potenciális szexpartnereit
Ja, bocs a lényeg lemaradt: én ma 11-kor voltam és 50 perc(!) alatt vége is volt. 16/21 volt az eredményem, azonban nem voltam kellően kommunikatív, attól tartok.
Rafael Nadal természetesen spanyol, de sajnos olyan rövid idő alatt nem ugrott be, pedig ezt halljuk nap mint nap a tv-ben. Győzike lánya no comment...
Elképesztő, hogy máris elfelejtettem a kérdéseket. 16. Volt egy Hány .... valami ? Amire a helyes válasz három volt. 17. Az utolsó(?) kérdésre a helyes válasz Anglia volt, de nem tudom mi volt a kérdés:-)
Egy nagytudású (de tényleg!) topiktársunk azt mondta nekem, hogy ő már készül, mindennap olvassa a Blikket. Aztán persze a válogatón ő is Győzikén akadt meg.
A gratulációt köszönöm szépen, de sajnos nem ez fog számítani. A kérdések nem ugyanazok voltak, könnyebbek is, nehezebbek is akadtak köztük. A csaj folyamatosan olvasta, elég volt leírni is a válaszokat. Én, ellentétben másokkal, akik titkolóznak, leírom, amit tudok, mert szerintem semmi jelentősége nincs.
1. vízkereszt hónapja 2. hol található a gyilkos-tó (ország) 3. honnan futott ki a titanic (ország v. város) 4. melyik gyümölcsből készül a marcipán 5. ki szerezte a porgy és bess-t 6. milyen nemzetiségű rafael nadal 7. melyik háborús bűnöst fogták el mostanában 8. kinek a művéből készült a La Mancha lovagja 9. hogy hívják győzike nagyobbik lányát!!! (büszke vagyok rá, hogy nem tudom:)) 10. minek az SI mértékegysége a watt 11. melyik város kapuját törte be Botond ... na most több nem jut eszembe, de nem kell akadémikusnak lenni a kérdések megválaszolásához:) Csak nagyon gyorsan kell reagálni, volt, aki fele kérdésre se tudott válaszolni.
A bemutatkozás csak igazságot tartalmazhatott, max. 4 mondatban. Utána jöhettek az igaz-hamis állítások.
Ja, amit kihagytam, engem összehozott a sors a gimis kémiatanárommal, egymás mellett ültünk:) Az a megtiszteltetés ért ráadásul, hogy szintén egy csoportba kerültem a pécsi nagyon okos hölgy ikrek egyikével (MVS, LÖIM volt játékosok), aki megrögzött vetélkedőnéző, az tudja, kiről beszélek, na ezért már megérte, és jobb lett a tesztem nála:)
Marcsika81 beszámolója némi halvány reménykedésre ad okot. Lehet, hogy a Pókerarc nézhetőbb lesz, mint annak előtte? Néha rátévedtem A széf adására, és azt tapasztaltam, hogy S. Balázs valamivel jobban teljesít, mint valaha kinéztem volna belőle, ha nem is sokkal jobban. (Mindenesetre tőle még nem hallottam Pál evangélistát, mint más vetélkedők játékvezetőjétől.) A Milliomos színvonalát nem fogja elérni, „nagy” játékosok tudásának csillogtatására nem alkalmas terep, de élvezetes néznivaló még kisülhet belőle.
Na megvolt a nagy casting szombaton. Pozitívum, hogy kb. 10 perces csúszás volt csak, és Kerényi Péter igazán jó fej. 7-es csoportokban voltunk, rövid regisztráció és még rövidebb fotó után betereltek minket egy terembe, először röviden be kellett mutatkozni, majd elmondani az 1-1 állításunkat, és a többiek aztán kérdeztek. Az a baj ezzel a castinggal, hogy nem teljesen csak rajtad múlik, hogy bekerülsz-e, hanem attól is függ, milyen csoportba kerülsz be. Ami nem tetszett, az az volt, hogy a csoportvezető azt kérte, hogy vágjunk egymás szavába, szerintem ez senkinek se tetszett, mert mindenki megvárta, amíg a másik befejezi a mondandóját, és senki se volt arrogáns, mint ahogy ezt kérték. Ha ezen múlik, hogy nem jutok be, akkor nem bánom. A kérdések viszont tetszettek, egyik jött a másik után, 0 mp gondolkodási idővel. Nekem a 21-ből 14 lett jó, de csak a kapkodás miatt lett ennyi, egyébként szerényen megjegyzem, a csoportból a legjobb:) Kb. 1-5 órát vett igénybe az egész, és szeptember 7-től kezdik el folyamatosan értesíteni a bejutott játékosokat.
Hát ennyi, én picit csalódott vagyok, de azért még reménykedem:)