Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Ezek szerint csak a strici lesz elővéve, de hát az is valami. Az áldozat egyébként nemrég öngyilkosságot kísérelt meg. De Perintfalvi továbbra is óbégatja, hogy szegínstylist, rohadtszélsőjobbosújságírók.
Amit idehaza olcsón kapni a szupermarketekben, az egy gagyi másolat. Az eredeti jóval drágább, épp ezért népszerűek most a "hogyan készítsd el otthon" videók.
Megítélni tehát ezekből, hogy milyen a "dubai csoki", nem lehet.
A Presilience nem szó, hanem egy bejegyzett márkanév, a 'proactive resilience'-ből jön. De magyarul nincs olyan szó, hogy preziliencia, csak rusony széleskörű félműveltsége villant meg ismét.
megkóstoltam ma ezt az agyonhájpolt dubaji csokit, háááááát, finom, nem arról van szó, de annyira nem egy extra nagy durranás, szal nem igazán érem, mi ez a nagy felhajtás körülötte...
Általában azt jelenti, igen, de nem mindig. Volt olyan, amikor simán csak ezzel depiskedett.
Persze, normális ember nem fárad bele abba, hogy jó embernek mutassa magát - míg saját állítása szerint ő igen.
Jó ember vagy, vagy szar. Ennyi. A rusony csak egy nagy kupac szar, amit innentől vállal. A maradék pár olvasója ugyanez, ezért érdemes szemmel tartani azokat is, sosem tudni, hova vezet, amikor a veszélyes pszichopaták többé nem akarnak beilleszkedni a társadalomba.
Alaposan belegondolva nem valószínű, hogy a FB a tettes, mert annak végképp nem lenne semmi értelme, hogy az álvillőt lelövik, de az álangéla vidáman működhet. Feltételezem, hogy mindkettőt sokan jelentették. Kivéve persze, ha a Miss Preziliencia olyan hatalommal bír, hogy nyomást gyakorolt a közösségi oldalra. :)
Van egy közismert FB csoport, amit a Schobert család "rajongótábora" üzemeltet, a tagok száma már a 60 ezret is átlépte, az érintett minden követ megmozgatott, fenyegetőzött, és mégsem törölték, pedig az egész família kap hideget-meleget napi szinten. Őszintén szólva nem látom át, hogy milyen alapon törölnek vagy nem törölnek oldalakat.
"Sok az "én már nem" kezdetű gondolat, mintha belefáradt volna saját magába."
Én ezt nem egészen így értelmezem.
Ez a sok 'én már nem...' inkább azt a folyamatot mutatja, ahogy hullik le róla a szocializáció és civilizációs máz, és egyre jobban megmutatkozik a vegytiszta nárcisztika. Erről szól ez, hogy ő már nem akarja fenntartani az emberi mivolt látszatát sem, hanem szabadjára engedi a benne feszülő torz érzéseket és indulatokat.
Ezt támasztja alá az is, hogy ezekről elégedetten és büszkélkedve ír, fejlődésként adja elő. Pont, hogy nem saját magába fáradt bele, hanem a színlelésbe. És most kezd egyre inkább saját maga lenni :-/
A preziliencia, ami rusonyunk saját szava és önálló szóalkotása, az viszont pontosan ezt az “én nem halok meg, de ti igen” vigyorgó, ugyanakkor kétségbeesett gonoszságot jelenti.
Igazából ezt sosem tudtuk eldönteni, hogy a Facebook szedte le, vagy ő akart jobb színben feltűnni az újabb mószerolásainak idejére.
Hamarosan eldől, mert ha ő szedte le, akkor úgysem bírja ki, aztán szép lassan meggyőzi magát, hogy az teljesen oké és nincs semmi baj egy az igazság kimondásával. Úgyis csak akkor visít ellene, ha róla mondják el :-)
Igazad lehet, bár én inkább arra tippelnék, hogy ő maga vette le, mert úgy gondolta, túl sok olyan tartalmat töltött fel oda, ami támadási felületet jelent(het).
Valóban kifulladóban van a harci energiája, a mostani akciók (évekkel ezelőtt íródott kommentek befotózásai, álnéven veszekedés vadidegenekkel, stb.) árnyékai csupán a régi őrjöngéseknek.
Miközben a társadalom ellenállóképességéről beszéltél korábban, ezt jelenti a PREZILIENCIA, ezt az “én nem halok meg, de ti igen” vigyorgó, ugyanakkor kétségbeesett gonoszságot.
ezen ma megint elröhögtem magam, angolszakoskámnak kábé annyi haloánylila fingja van erről, mint a sabbaticaltól meg a peppercorn rentről (meg sok minden másról)
Mostanában sokkal depisebbnek hallatszik, mint korábban. Sok az "én már nem" kezdetű gondolat, mintha belefáradt volna saját magába. Viszont fűtőanyaga a konfliktus, így azt mindig keresni fogja, csak nem megy már olyan messzire talán.
Lehet, mégis a facebook vette le az álvillőt, abba biztos belepusztult, sok éves munkája lett oda, és még nincs ereje egy komolyabb támadást megindítani.
Akkor én voltam túl idealista, pedig milyen szép is lenne, ha elsimulnának a viszályok, és mindenki élné békésen a maga kis életét.
Ja igen, az ex, a "nagyszerelem". Arról nem tud lekattanni ezek szerint. Ha nekem hamisítanának kommenteket a polgári nevemmel, én biztos megtenném a szükséges jogi lépéseket, feltételezem, hogy "nagyszerelem úr" sem hagyja annyiban.
Nem tudom, mert legutóbb is Pít teljes polgári nevével hamisított kommentet, továbbra is rázza a pofonfát. Ami azért érdekes, mert pár hónapja még azt kiabálta a blogján, hogy Pít már a bíróság előtt áll hamis vádért. Amiből persze annyi lehet igaz, hogy feljelentést tett, ahogy szokott, és nem lett belőle semmi. Emiatt gurulhatott be és hamisíthatott, mert már nem feltételezi, hogy a yardról valaki elolvassa.
Nem annyira higgadt le, ha ezt így átgondoljuk, csak megpróbált a maga dió méretű agyával taktikusabb lenni és kushadni a nyomozás ideje alatt.
Amit én az egykori álvillőn és az álangélán olvastam, abból az derült ki, hogy b@sztatták egymást azért rendesen az évek során. De ha tévedek, készségesen elismerem, nem vagyok a téma szakértője, ahogyan már írtam. A Seris dologról, amit korábban említettél, nem tudok semmit, lehet, hogy ott valóban egyoldalú volt a b@szogatás. De inkább nem foglalok állást, mert nem ismerem annyira az egész történetet, ebben igazad van.