Egyiket sem. Kétfajta méregtelenítő "készülék" létezik:
Az egyik a vese (+ a máj), a másik a dialízis.
Ezek a csodakütyük csak arra jók, hogy hülyeségért pénzt adj ki! Meg hogy méregdrágán placebó hatást érj el. Esetleg mindezt megspékelheted egy kis fémallergiával.
A kütyü működését Zottjoghurt szépen leírta a 261-es hozzászólásban.
Javaslom, hogy karácsonyra vegyél inkább valami értelmes ajándékot!
nem próbáltam, de hallottam ezt is azt is. ezt úgy érdemes csinálni, hogy kezdés előtt vérkép aztán kezelés és megint vérkép. Csak nincs kedvem 50-100ezret kiadni humbukért.
Csak gratulálni tudok! A szállitás tényleg brutál áron van, de szerintem nem kamuzott, kínából fog jönni... majd számolj be a fejleményekről.. melyik tipust vetted, mert nem adtak meg árakat az oldalon. Ja, vegyél hozzá babakormot is.. nem tudom mi lehet ez, de könnyűvé teszi a lábat. Ha már lábról van szó, legyen kövér..
na időközben megnéztem azt a linket, meg is rendeltem, ok posta fordultával válaszolnak Kínából, de az az igazság, hogy 1 db-t is lehet rendelni, csak azt állítja, nem egy viszonylag közeli lerakatról hozza, hanem egyenesen onnan csak nekem, csak ma (DHL-lel), cakk pakk a 70 dolláros készülék így már 170. Tényleg egy egész katrtonnal kell venni, úgy fajlagosan olcsóbb.
Még gondolkodom. Lehet, hogy csak kimegyek a sarokra lábat áztatni.
Kösz, én is itt fogom beszerezni, eggyel több kacat már nem számít. De például 25-30 vagy még több ezerért árultak izomlazító készüléket, borzasztó jó, ha görcsbe vannak az izmaid, piacon viszont 3-4 ezrekért árultak. Megtette és megtesz az is.
Még ha nem lenne jó smire, mint ahogyan viszont tapasztalatilag nagyon jó, akkor si megérné azért a fantasztikus érzésért, amit nyújt: olyan finom és könnyű utána a lábam mint babakoromban, sima lábfürdő közel sem tudja ezt, csak a SPA, ezért használom ezt, és nem a simát.
Több fajta készülék is fogralomban van, az Elektroworldben 60 000 láttam, de valami pécsi cég 70 és 120 között reklámoz ilyen készüléket. Kínai van? Ha látott valaki olcsóbbat, szóljon!
hatások leírása borzasztó. viszont tényleg használ. Én 15 éve szenvedek sok izületi gyulladásban, gyakorlatilag semmi nem használt újból és újból kiújult vagy a régi helyen vagy új izületben, alig volt már használható alkatrészem, de megismételve a háromszor 5-ös (nem több kúrát), ma viszonylag jól vagyok, konkrétan semmi nem fáj.
dehogynem :) Egyik ismerősöm 22 éves korára már csúnyán köhögött a cigitől. Egyik nap - lévén nem buta gyerek és nem is öngyilkos típus - minden hókusz-pókusz nélkül letette a cigit, és azóta sem gyújtott rá. Azt mondta, minden csak az elhatározáson és annak komolyságán múlik. Elmúlt a köhögése, bár hízott pár kilót. Mondjuk, ha néha mozogna is, biztos azzal sem lenne gondja... :)
Én csak annyit szeretnék a témához még hozzárakni, hogy van a városunkban egy cigi leszoktató gép, az is ilyen eletródát megfogom, fólia pántot fejre felrakom típusú készülék. Egy orvos csaj üzemelteti. Megkérdeztem tőle, hogy működik.
Amit lenyomott szöveg ultra hablatynak tűnt, a cigi csikket bele kell rakni egy üvegtégelybe, onnan a gép a cigi rezgéseit felerősíti, majd a szervezetbe vezetve, az ott lévő káros rezgéseket ennek segítségével semlegesíti.
Mondtam neki, hogy nekem ez az egész nagyon megfoghatatlannak tűnik, ha teljesen mást megyarázna a működésre még azt is "elhinném".
Gondoltam azért megpróbáljuk, ment már el nagyobb hülyeségre is pénz.
Mivel én alkalmi dohányos vagyok, a barátnőm meg napi másfél dobozzal elrántott, gondoltam meglepem ilyen leszoktató kezeléssel (mondjuk egyszeri alkalom elég). Bejelentettem neki, hogy már pedig mennie kell, hiába is nyafog, meg nem hisz az egészben.
Elmentünk, végig csinálta, és azóta valóban nem nyúlt egy szál cigihez sem, ennek lassan másfél éve( azt azért hozzárakom hogy a barátnőmben nem volt semmi elhatározás, hogy le akar szokni, nem is hitt ebben az egészben marhaságnak tartotta).
Azóta az unokatesóm, annak felesége is kipróbálta és azóta ők a cigi füstjét sem tudják elviselni, pedig ők is napi két dobozzal szívtak.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy biztos sokan átverésből élnek, de azért vannak a hétköznapi értelembe vett "csodák" is, bármennyire hülyeségnek is tűnik.
Hú .. igen .. én is pont ezt tanultam az iskolában ..
Az egyenáram bontja a vért ...
-----------------------------------------
... csak reménykedtem , hátha mégsem ilyen egyszerű a helyzet és van valamiféle orvosi alkalmazása a jelenségnek...
mint laikust némiképp megzavart , hogy Dr. Hummel professzor úr (Pécs... orvosi egyetem...)(ha minden igaz Ő írt az egyik fórumba) kísérletekkel igazolt gyógyhatásról számolt be...
Azt gondoltam , hogy Ő "jobban tudja" mint én ...
----
Kétkedéseim hatására utánanézegettem a témának , az "SPA eljárást" nem alkalmazzák sehol a gyógyításban... (legalábbis amennyit a számítógép mögül laikusként meg tudtam állapítani)...
Azt gondolom , hogy ez végül is Hummel dr. úrnak igazán kínos...
persze azt sem tudom eldönteni , hogy valóban volt-e olyan orvos aki hitt benne és alátámasztotta -e valamilyen kísérlet a gép hatását / esetleg annak ellenére "nyomta az ügyet" , hogy tudta , hogy ez a betegek becsapása ....
a vásárlók beszámolóit sem értem , mert van aki pl. esküszik rá... ezek az emberek tapasztaltak valamit ... csak azt nem értem , hogy mit ???
személy szerint én nem vennék ilyen gépet mert rövid vizsgálódásom után sokkal több ellenérv szól ellene mint mellette...