Úgy tűnik, azért nem látszik még az új oldal, mert még nem publikus, különben annyira ostobák csak nem lennének, hogy nem tesznek ki linket, hogy miként is lehet megnézni az oldalt. Vagy a fene sem tudja...
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Törzskártya rendszerünket megújítjuk, és hamarosan egy újfajta kedvezményeket biztosító törzsutas kártyát kínálunk majd az Ön számára. Az új kártya bevezetésével párhuzamosan a jelenlegi Törzskártyára vonatkozó igényeket 2007. június 15-ig állt módunkban elfogadni.
Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!
-----------------
Erről tud valaki valami konkrétabbat? Remélem nem kell majd új kártyát rendelni, újabb több hónapos átfutási idővel... Bár ezt kizártnak tartom, mert tuti kell drága pénzért új plasztiklapocskákat rendelni valamelyik céghez közel álló vállalkozótól, csak azért, hogy MÁV Start törzskártya legyen...
De ha már megújítják, remélem valami értelmes kedvezményrendszer kapcsolódik majd hozzá...
Akkor írjatok már be egy URL-t, ami valamelyik menüre mutat (hátha így eljutok a tényleges oldalra), mert nálam még mindig csak a tájékoztató szöveg látható, hogy 1-én és 2-án 33%-os blablabla.
Végre egy normális weboldal...! Csak azt nem vágom, hogyha simán csak annyit írok be, hogy http://www.mav-start.hu vagy http://www.mavstart.hu, miért az a demóoldal jön be. Magamtól nem jöttem volna rá, hogy ez az oldal már működik...
Űűű néztem is a vonaton, hogy mit álldogál ott, ki ez és mit akar, aztán mondta, hogy jegyet.. de nagyon nem érdekelne engem ez az egész átszervezés, csak csinálnák az egészet meg inkább a MÁV emblémája alatt.., kicsi olyan feelingje van ennek, mintha most ez attól lenne jobb, hogy mostantól START van, és akkor húdejó, új ruhában az eddigi, átfestik a kocsik oldalát, külsőségek, külsőségek, külsőségek..
"A MÁV már hét közepén jelezte, hogy a megalakulás alkalmából vasárnap és hétfőn olcsóbb lesz az utazás: 33 százalékos kedvezményt ad a cég a jegyekből. Ezt a belföldi, másodosztályú szerelvényeken az oda-vissza utakra is igénybe lehet venni, de csak akkor, hogyha a visszaút is erre a két napra esik."