Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 294
Attól még lehet rendes,lelkiismeretes miniszter.Sok  vizet nem zavar,ez biztos.
Előzmény: Törölt nick (289)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 293
Mikoltáék, unalmas?
Előzmény: AliceCsodaországban (291)
fekete szentember Creative Commons License 2007.04.19 0 0 292
Az semmi, de akkor mi lesz, ha a pártelnökével kerül?
Előzmény: lakattt (233)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.04.19 0 0 291
Te meg inkább hallgass ennyi helyesírási hibával meg gépelési tökéletlenséggel.
Előzmény: Törölt nick (289)
Bimbum Creative Commons License 2007.04.19 0 0 290
S mi lesz szegény Persányival? Visszamehet az Állatkertbe?
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.04.19 0 0 288

Én nagyon el vagyok keseredve, hogy Fodor most miniszter lesz, ezt azért nem gondoltam volna... :-(((

Azt hittem, hogy okult a hibáiból és többet nem akar ujra miniszter lennei. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagyonnagyon szdsz elnök akar lenni, és ha nem sikerül, akkor meg helyette inkább jó is a miniszterség... én ennél valahogy nemesebb lelkűnek gondoltam Fodor Gábort.

Ez az egyik. A másik meg az, hoyg Persányit messze a legjobb környezetvédelmi miniszternek tartom, és ÉPPEN ŐT leváltani holmi hatalmi egyezkedés miatt... egy olyan tárca miatt ami amúgy is mindig és mindenhol kudarcra meg megaláztatásra van itélve, mert nálunk minden fontosabb mint az, hogy ne irtsuk ki indokolatlanul az élővilágot... naszóval nekem most kezd elegem lenni.

Ma reggel hallottam a tv-ben Herényit. Meg kell mondjam, hogy ritka józanul és normálisan beszélt. Könnyen meglehet, hogy ha ez az irányvonal marad meg ebben a pártban, akkor követem a férjem 2006-os példáját, és inkább az mdf-re fogok szavazni.

Előzmény: mibi (285)
mibi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 285

1.  Nincs más választásom, mint várni.  Szewrintem azért igazam lesz.  (Bár valószínűleg Pepót nem tudja majd alulmúlni.)

2.  Tekintve, hogy egyszer már miniszterként beégett, nem alaptalan a bizalmatlanság.

3.  Tekintve, hogy gusztustalan, ahogy miniszter lesz, jogos a bizalmatlanság.

Előzmény: Törölt nick (280)
Derek Creative Commons License 2007.04.19 0 0 284

"Így hát várj egy évet, figyeld Fodor cselekedeteit, aztán ítéld meg."

Semmifele cselekedetek nem lesznek, latszattevekenyseg lesz es idonkent szep interjuk.

Előzmény: Törölt nick (280)
mibi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 278
Pedig eccerű!  Ezt az akciót marha nehéz szakmailag indokolt lépésnek tekinteni.  Egyszerűen arról van szó, hogy az elnöki meccs elvesztéséért Fodor kap egy kárpótlást.  Ez pedig pontosan ellene szól annak az elvi alapvetésnek amit Fodor (mint kiderül csak szóban) képvisel.  Visszatetsző, amit csinál.  Ehhez még hozzájön, hogy Fodor volt már miniszter és semmit se ért a munkája.  No és erre nem válasz az, hogy mert ugye a gonosz Horn.  Fodor után jött Magyar.  Érdekes módon ő azért mégis csak fajsúlyosabban adta elő, pedig a hírek szerint Horn őt se nagyon szerette.
Előzmény: itymeg (276)
mibi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 277

"Az elnökválasztáson kiderült, hogy Fodor az SZDSZ erős embere."

Nos, kb. ez a legnagyobb baj az SzDSz-szel.  Bár hozzátenném, hogy absz nem biztos.  Azért Kóka a maga 8-9 hónapos SzDSz-es multjával lenyomta!

Előzmény: Törölt nick (235)
itymeg Creative Commons License 2007.04.19 0 0 276
komolyan, föl sem tudom fogni, miért ez az össztűz FG-ra? majd ha fél év után lehet látni valamit, akkor még nyugodtan ráértek támadni; a fidesznyikek támadását lexarom, de, az állítólagos szadisok szadizzák agyon
Előzmény: Törölt nick (274)
mibi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 275
Ne csináld.  Akkor lemondott a képviselőségről.  Most meg kapaszkodik a miniszterséghez.  Egyébiránt meg miért is ne lehetne megítélni egy politikust a nyilvános cselekedetei alapján?  Egész pontosan mi más alapján kéne akkor véleményt formálni?
Előzmény: Törölt nick (140)
mibi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 273

Nem vagyok benne az SzDSz vezetésében és afelől sincs kételyem, hogy vannak okok, ami miatt ilyet tesznek.  Persányit lehet gyengének erősnek vagy akármilyennek minősíteni.  Nem ez a lényeg, hanem az, hogy Fodor abszolut alkalmatlannak tűnik erre a feladatra.  A következő okok miatt:

1.  Sajnálatos módon az erősen küldetéstudatos politikusok közé tartozik.  Persze egy politikusban természetszerűen kell küldetéstudatnak lennie, de belé túl sok szorult.

2.  Oktatási miniszternek is rendkívül sz@r volt.  Kb. ahhoz a szakterülethez is annyit értett, amennyit a környezetvédelemhez, vagy esetleg még többet is.  Ettől még mindig ő volt a rendszerváltás óta a leggyengébb oktatási miniszter.

3.  Az én szememben nem az dönti el a fazon alkalmasságát, hogy az SzDSz vezetése mit gondol róla.

4.  Lehet, hogy Persányit le kell váltani, mert nem vált be, de nyilvánvaló ebben az esetben nem ez a szempont.  Elég gennyes dolog, hogy az SzDSz a saját pártbelügyeinek rendeli alá a környezetvédelmi (vagy bármely más) tárca sorsát.

5.  A Fideszt egy elvtelen bagázsnak tartom.  De miért kellene az SzDSz megítélését a Fideszhez skálázni?

Előzmény: Törölt nick (114)
keselyoes Creative Commons License 2007.04.19 0 0 272
De nem tudja dadus!!!!!! :D:))
Előzmény: 14-69 páncélvonat (271)
14-69 páncélvonat Creative Commons License 2007.04.19 0 0 271
Megmondom őszintén intelligensebbnek gondoltam FG-t. Egyszer miniszterként csúfosan megbukott és ez most független attól hogy megtudja e különböztetni egymástól a mocsári  gólyahírt vagy a herefojtó arankát.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 269
Olyan "liberalis", neeem...??!;DDDDDDDDDDD
Előzmény: Skorpió (266)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 268
Aki disznók közé keveredik, az megeszi a korpát.
Derek Creative Commons License 2007.04.19 0 0 267
Pontosan nekem is ez a problemam ezzel az egesz dologgal mint azt tegnap mar meg is irtam.
Skorpió Creative Commons License 2007.04.19 0 0 266

Nekem nem az a bajom, hogy Fodor alkalmatlan lenne a tárcára, de könyörgöm, most így, kárpótlásként elfogadni?

Annyira "rosszul veszi ki magát".

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 265
Mit találtak ki? Hogy miniszterek legyenek? Te nem éltél itt a tevékenységük alatt?
Előzmény: Törölt nick (259)
keselyoes Creative Commons License 2007.04.19 0 0 264
Nem akarok szerénytelen lenni, de kb. eltaláltad! :D:)) Látatlanban!!! :DDD
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (262)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.04.19 0 0 262
Ebben egyetértek. Továbbá, láthatatlanban te pedig 1000x alkalmasabb vagy bármilyen miniszternek, mint Fodor Gábor!
Előzmény: keselyoes (261)
keselyoes Creative Commons License 2007.04.19 0 0 261
Fodor Gábor bármilyen miniszternek 1000x alkalmasabb, mint Horváth L. Ágnes.
Nagulnov Creative Commons License 2007.04.19 0 0 258

Bízom abban is, hogy a mindenen átgázoló üzleti, ipari, lakóspark építő lobbyk meg lesznek állítva a természetvédelmileg értékes területek előtt, sőt a védett területek nagysága és rájuk szánt pénz is bővül.

- Szevasz Jánoskám. Te figyelj már állítsátok már le a Fodor gyereket - itt kekeckedik.

-  Jó szólok neki de lehet hogy nem fog rám hallgatni.

- Ne csak szóljál neki hanem állítsd le sűrgösséggel. Vagy nem utalunk  a pártkasszába. Szevasz.

Előzmény: Álomvédelmi twist (210)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.04.19 0 0 257

Légyszíves pontosítsd. Valahogy így:

A balliberális miniszternek nem kell szakembernek lennie.

Ezt az egy feltételt egytől egyik teljesítik is a mostani kormányban!

Előzmény: Törölt nick (251)
gozzano Creative Commons License 2007.04.19 0 0 256

hogy ez hogyan befolyásolja a fodoristákat, az nem tudható. asszem nagyon mást vártak Fodortól, itt a fórumon legalábbis a többségük nem támogatta, hogy Fodor miniszter legyen.

most a legtöbbjük eltűnt, pedig szívesen megkérdezném a véleményüket.

Előzmény: extra pizza (253)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 255
na ezt kitünően példázzák is a koala miniszterei! Csakhát az sem elfogadható, ha a miniszter nemcsak hogy nem ért az általa vezényelt tevékenységi területhez, hanem éppenséggel ellenséges irányában! Ld. GyF mint sportminisztert, LM  mostani funkcióját, KJ közlekedésügyi és kutatással kapcsolatos  koncepcióját, Bozóki kulturaellenességét,  MB oktatással kapcsolatos téveszméit, ML orvosellenességét, Németh iszonyát a kis és középgazdaságoktól, stb.
Előzmény: Törölt nick (251)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 254

Tulajdonképpen miért kell Fodort miniszterséggel megvígasztalni csak azért, mert nem nyerte meg az elnökválasztást?

(Lehet, tudott valamit Medgyessy?)

extra pizza Creative Commons License 2007.04.19 0 0 253
Ez a dolog nem Fodorról, a személyről szól. Inkább arról, hogy a rá szavazó "mégmindigvalamennyireliberális" SZDSZ-esek ne táncoljanak ki a kormány mögül, amit egyébként rég meg kellett volna tenniük.
Előzmény: intermaus (241)
Arcamax Creative Commons License 2007.04.19 0 0 248
Fodor Gábor úgy ért a környezetvédelemhez, mint amennyire Dávid Ibolya a focihoz.
Előzmény: Törölt nick (246)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!