Én nem tudom, hogy elmarad vagy sem, de megérteném, sőt jó döntésnek tartom. A hétvégén újab fontos meccs elé néznek a lányok és a pénteki vereség után lehet nem fért be közé még egy hajtós, rohanós kis meccs. Egyébként sajnálom, de a bajnokság fontosabb szerintem is. Úgyhogy vasárnap is HAJRÁ ÚJBUDA!
Sziasztok! Volt szerencsém látni a pénteki "VALAMIT". Most tényleg lehet találgatni mi lehetett a baj, de azért nem árt az elején leszögezzük, nem történt óriási baj, csak kikaptunk...egyszer...na és. A nagyobbik gond szerintem inkább az amit már előttem is fejtegetett valaki, hogy nincs igazán csere. Van 2 minőségi csere (egyikük az első forduló óta sérült, másikuk 3 meccs óta), bár pénteken már mindketten rendelkezésére álltak a csapatnak, ők sem tudtak hozzá tenni semmit. Nincs igazán csere és ebben a (tudtommal) heti 7 edzés+1 meccsben el tud fáradni egy kezdősor. Ami még szerintem baj, hogy középen maximum irányítóban tudunk cserélni lövőket nem igazán pedig rájuk férne. A pénteki meccsel kapcsolatban nem tudok senkit sem kiemelni egységesen a CSAPAT nem volt a helyzet magaslatán egy nagyon motiváltan játszó Gyöngyös ellen. Ez egy folyamat volt. Már több meccs óta nem érzem azt , hogy húúú de nagyon jól játszik a csapat, sőt sokszor nincs is csapat, csak egyénieskedés , ami egy gyengébb gárda ellen elég a győzelemhez, de nem tartóm jó iránynak. Pénteken mindenki kezéből kiesett a labda és néhányan a passzok helyett inkább az egyéni játék erőltetését választották. Én akkor vagyok büszke a lányokra amikor egységükben megrendíthetetlenek és jár a labda majd gól születik. Ezért fogok kimenni hétről-hétre, hogy újra ezt láthassam, mert biztosan fognak még szemetgyönyörködtetően játszani. HAJRÁ ÚJBUDA!
Kaszás Ivett, az Alcoa FKC ifjúsági válogatott játékosa az ASA-Consolis HNKC ellen tért vissza hathónapos kihagyás után, és pályára lépését csapattársai hangos ovációja köszöntötte. Az azóta további két mérkőzésen szerepelt 17 éves átlövőt arról kérdeztük, hogy milyen formában érzi magát, de Ivett többek között a céljairól és a csapatszellemről is mesélt.
...................
Kedden sikeresen jutottatok túl az OIK-ban a másodosztályú Újbudán, ám a meccs a vártnál szorosabb eredménnyel zárult. Mesélnél nekünk egy kicsit erről a találkozóról?
„Nem voltunk olyan jók, de ahogy az edzőnk [Mihály Attila – szerk.] is elmondta, végre igazi csapatként küzdöttünk egymásért, és ennek volt köszönhető az egygólos győzelem. Nem mondhatom, hogy lebecsültük volna az ellenfelet, de valamiért nem igazán jött ki a lépés nekünk. A végén nagyot küzdöttünk a győzelemért. Az Újbuda is nagyon akarta a sikert, a meccsen védett Janurik Kinga, a junior válogatott kapusa is, akitől talán kicsit tartottunk, de végül nem is csak miatta lett szoros a meccs, hanem a mezőnyjátékosaik is ügyesek voltak, és igazán megnehezítették a dolgunkat.“
Már jobban vagyok!Köszönöm!Meg voltam fázva két hétig,de már semmi bajom!És te hogy vagy?Kiengedtek már a kórházból?Tudod,szóval mit mondanak a hangok a fejedben?
Üdv mindenkinek! Meglepő eredmény a Gyöngyös magabiztos győzelme mindenképpen.Bár ahogy valaki már korábban írta várható volt,hogy a kezdősor elfárad vagy néhány kissebb-nagyobb sérülés történik és már ott is baj.Ezért nem értettem,hogy a tavalyi szezon végén miért küldték el a tehetséges fiatalokat,azzal,hogy nem férnek be a csapatba. Ez szerintem ,ahogy Napóleon mondta volt "Ez több mint bűn,ez hiba".
Azért lassan elérem, hogy csak 1db! jelet írsz a mondatok után..következő fázis az lesz, hogy ne minden mondtatod után tedd, mert így nagyon fenyegető a stílusod ;)
Nincs semmi csere játékos állomány és ezek a lányok elfáradhattak,fejben és mentálissan is,hisz van egy kezdö 7 játékos akinek igazábol senki minöségi cseréje nincs!!
Ha nekik valamiért nem megy akkor vagy mégis továbbra is a pályán vannak vagy megprobáljuk becserélni a joval gyengébb kispadon ülött!
Gyöngyivel nyilván sürgössen kellene valamit tenni mert már huzamossabb ideje képtelen azt kihozni magábol ami ö és amit várnak töle az emberek!
Szerintem ennek a "várható" zakónak már voltak előjelei. Már a múlt heti mérkőzésen is többször eladták a labdát, kapusba dobtuk. Azért ne felejtsük el, hogy kevesen vannak a lányok, nincs akkora csere lehetőség. Ebből jön az, hogy pl a Gyöngyi 3. meccsen nem nyújt semmit, mégis pályán van Edunak se ment tegnap annyira, beállóba sem nagyon adtuk a labdát, szélsőink nullák voltak. Lehet elfáradtunk? vagy fejbe kell helyre rakni a dolgokat. Mindenesetre ez a vereség "elfogadható", hisz mégis a 2. helyezettől kaptunk ki, és nem a tabella alján lévő csapattól. (pl Inárcs legyőzte a Gyöngyöst). Tanulni kell belőle, és a hétvégi Gázművek ellen készülni mert idegenben az sem lesz sétagalopp. Reméljük a Chile elleni edzőmeccsen már újra jó formájukat mutatják a játékosok.
Sürgősen kellene játékosokat igazolni mert rövid a kispadunk, és az ifistáinkra ilyen meccsen még nem tudunk számítani. Hajrá lányok, hajrá újbuda!!!!!
Hát, sajnos volt szerencsém megnézni a mai meccset.... :-( Nem tudom elhinni, hogy mi történt?! Mintha egy teljesen más Újbuda lépett volna pályára! Csak sajnálni tudom azt a néhány játékosunkat akik odatették maguka! Ha nem bánjáttok meg is nevezném őket: Viki, Szani, Andi, Edu...! Ők négyen igyekeztek csinálni valamit, hajtottak, mentek előre, buzdították a többieket, de semmi eredménye nem volt! Andit látva, hogy milyen feszültség volt benne, ha jól láttam az edzővel is összeszólt, de teljesen megértem, hisz látszott rajta, hogy nagyon akar!! Nem értettem például azt, hogy miért nem volt több beálló játék, Gyöngyivel valami ismét nincs rendbe, rengeteg labda eladás, érdekes támadójáték és semmi védekezés, nem voltak lerohanás gólok!! A védekezés miatt a kapusok sem tudtak érvényesülni, amit kapuraa löttek minden bemet! Zsófi a végére tudott hozzátenni, de addigra már késő volt :-( Olyan mintha saját magukat verték volna meg! Az ellenfélnek minden bejött, minden helyzetből tudtak gólt dobni, hihetetlen :-( De nem baj lányok, fel a fejjem, az biztos, hogy ez a csapat sokkal de sokkal töbebt tud! A hibákból tanulni kell!!
H1N1 egy mutánsát kaptad el, hogy minden mondatod után 28db !!?? jeleket raksz? Valahol olvastam aki így ír komoly problémakkal küzd ;)
És Te miből gondolod, hogy elvállalják az NBI-et és ahhoz előtudnak teremteni 70-80 millát (ha nem rövid NBI kirándulásban gondolkodnak mert ahhoz elég 20 milla is)? Majd ha elmúlt 2010 június 30 és a nevezés NBI-re szól kiderül minden addig felesleges olyan dolgokról beszélnetek amik csak találgatások....