adva van egy kormány, ami csúnyán megvezette a népet, aztán ez kiderült, és ugyanilyen rondán meg is bukott. Kérdés, vajon meddig húzzák még? Mennyi idő kell, hogy eltakarítsuk őket az útból, és haladhassunk tovább - végre a megfelelő irányban (és nem a szocializmust építve) ? szerintem nem bírják már sokáig, hiszen rég megbuktak - pár hónap max ...
narancsbukta, hozzászólásaidból ismert, hogy éppen ellenkezőleg, te szoktál nagyon aljas megjegyzéseket és véleményeket tenni, tehát te bűzlesz a rothadó kommunista eszmétől.
Erről írtam, hogy az erkölcs lezüllött, te vagy ennek az ékes bizonyítéka.
A topik címére válaszolva addig,ameddig az embereknek be lehet adni,hogy az öszödi beszéd egy beismerés volt,a jobboldal hergeli a hangulatot,a rossz gazdasági helyzetért a 7 évvel ezelőti kormány a hibás.Ha az emberek rájönnek,hogy a baloldal és médiakutyái gerjesztik a feszültséget(pl:klubrádió,ATV),ha rájönnek,hogy reform alatt sokan éhenhalnak,ha rájönnek,hogy most üzletemberek vezetik az országot,és úgy kezeleik az embereket,mint az ügyfeleket.Megtalálni pont azt az árat,amit még ki lehet sajtolni az emberből.
Az állami segélyből élők (nyuggerek, közalkalmazottak, köztisztviselők, rendőrök, katonák) többségben vannak az államtól független polgárokkal szemben.
azt gondolom, az időseket tisztelni kell, mindenkit, aki előttünk járt vagy jár - de ha előttünk egy összeomlott rendszer romjai torlaszolják el az utat - el kell takarítani ...
erre való az emberek parlamenti képviselete - és az alkotmány + a törvények ...
mellesleg a bűnözőknek nem a parlamentben vana helyük - szerintem ...
Japánban egy cég tönkrejuttatásáért is rég hrakirit követnek el a becsületes japók ...
nálunk meg ferde szemmel néznek arra is, aki csak rosszat mer szólni azokra, akik az egész országot tönkretették -és teszik ezekben a percekben is ...