Talán még sosem mentem haza mérgesen egy győztes meccs után, mint most. Félreértés ne essék, gratula a csapatnak a biztos győzelemhez. Ráadásul nemzetköziben minden siker aranyat ér. Nem értem
miért vagyunk saját magunk ellenségei. Már írtam, hogy Zubillaga szerint rosszul kezeljük az érzelmeinket. Most megint ez történt. A 26. percben Session fellökte Smith-t, ezt a bíró színészkedésnek vélte,
technikait adott, amit a centerünk megtapsolt. Újabb technikai és így öt másodperc alatt ki is állították. Csak ez már sok. Öt mérkőzés, ebből három nemzetközi és Smith-t már másodszor állították ki.
Ha ehhez hozzávesszük Nichols paksi felesleges kipontozódását, akkor látható, hogy valami nem stimmel. Most az edzőnk is hevesen reklamált, azt hittem őt is kiállítják. Rendben, lehet, hogy igaza is volt, de
ez így nem mehet tovább. 19 pontos előnynél. Tudom nehéz, én is sokszor nehezen bírom, de az érzelmeket kordában lehet tartani, igenis ezt lehet tanulni. A szurkoló toporzékolhat, de a profi sportoló,
meg az edző oldja meg ezt a dolgot. Többek közt ezért kapnak fizetést.
Persze jár az elismerés, mert utána jól kezelték a játék folyamát és csináltam 30 pont különbséget.
Az ellenfél csalódást okozott, szerencsére, viszont ők a bolgár bajnokok, akiket 1 pont választott el a Benfica ellenében, hogy most ott játszanak, ahol a Falco. Otthon biztos többet mutatnak, viszont akár
ott is győzhetünk. Ilyen jók lennénk ? Csak azt nem értem, miért okozunk saját magunknak ilyen nehézséget. Ha majd ezt megoldjuk, akkor lehetünk igazán jók.
Az utolsó negyedet nem értem, én nem vagyok szakember.
Nem tudom, a különbségnek lesz-e jelentősége, de plusz harmincról azért ennyire nem kellett volna ellazsálni az utolsó negyedet. Addig szép volt, a győzelem is megvan, ehhez jár a gratula.
Azt nyilatkozta Zubillaga, hogy az érzelmeinket jobban kell kezelnünk. Amikor Nichols megkapta a 4. hibát, mindjárt kireklamált magának egy technikait. Akkor el is dőlt a mérkőzés. Pedig a hajrában kellett volna
néhány jó megoldás az irányítótól. Szlovákiában Smith járt ugyanígy. Most még nem késő, figyelni kell erre. Mindez játékos és edző feladata egyaránt.
Terített betli azért nem volt,de közel sem játszottunk úgy mint kedden.
Védekezés sokkal gyengébb,az első félidő nagyon lapos,dobások nehezen mentek. Nem járt a labda,hol van már a keddi sok gólpassz?
Nekem egyedül Voja teljesítménye volt megfelelő, bár hibázott párat,meg Benke dobott róla bántó triplákat. A végén miért csináltunk -3-ból -7-et? Lehet jelentősége.
Mindegy,nem olyan rossz ez az Ase,kikaphatnak ott mások is,de amit mi tudunk játszani,azzal itt ma simán nyerhettünk volna.
Nagyon jó energiával játszottunk. Nagyon tetszett mindenkinek a hozzáállása. Ha mindig ilyen felfogással tudnánk tolni,akkor elég nehéz lesz megverni bennünket. Persze az kérdés,mennyire volt jó ez a Körmend. Sztem annyira nem rosszak,de nem az elejére gondolnám őket.
Van bennünk lehetőség,de nagyon nyomasztó volt a-17 pontos hátrány.
Nem nagyon lehetett sokat hibázni. Ilyen helyzetben jött pár hiba,ami majdnem nem fért bele. Pl mikor 8mp-nél pumpál,meg hintázik az ellenfél kisembere, akkor 100% hogy tripla jön. Többször is megettük.
Mindenesetre ilyen nyomás alatt ez egy jó teljesítmény volt.
Ez szép munka volt! Ez a Daishon Smith játszott nálunk 19-ben, igaz a szezon elött cseréltük, mert megsérült. Németh hiányzik a rotációból nagyon.. Grat a maiért.
... hát ez eddig nem túl biztató. Nincs megoldva a center poszt, gyenge védekezés, rövid pad ... ebből csak a védekezés javulhat ... hát ez így kevés lesz szebb reményekhez ...
Nem volt rossz az ellenfél,de mi sokat segítettünk nekik.
Vannak jó játékosaink,de játékunk még nincs. Védekezésünk még annyi sem. Ráadásul a végén a különbségre sem figyeltünk. 10 pont körül még talán,de így már nagyon nehéz.
Nagyobb probléma,hogy közeledik a bajnokság,és nagyon nem állunk rá készen.
Thomas az eddigi négy edzőmeccsen sorrendben öt, három, kettő és egy triplát dobott, ez alapján lehet, hogy van dobása, lehet, hogy nincs. :) Én nem láttam a tegnapit, meg a korábbiakat sem, úgyhogy nem tudom.
Én meg pont azt láttam Markonal , hogy az a bevállalós nagy arc hiányzik, ami 20 évesen megvolt nála. Teszi a dolgát , várja a labdát, ha úgy jön ki dob, ha úgy akkor passzol. Semmi extra. Ettől még ő Voja után a legjobb magyarunk , kétség nem.fér hozzá.
Krivacseviccsel és Németthel nem annyira lesz gáz, aki nekem csalódás az Filipovity. Szarul védekezik, szarul támad, de legalább nem is akar, az arca meg akkora, hogy oldalazva fér csak be az ajtón. Thomas tuti csere, a többiek szerintem rendben vannak.