Te meg nyilazd a krokodilokat a folyódban! Ne mindenbe pofázz bele és nyilasozd azokat, akik nem az elvtársaidat dicsőtik! Van pofád állandóan belepiszkolni a fészkedbe???
"Én meg átéltem többször is, hogy magyar(?) rendőrök aljas módon ütlegeltek magyar embereket az utcán és rálőttek a tömegre. Furcsa módon akkor mindig magukat szabadelvűnek (liberálisnak) vallók voltak hatalmon! :-("
Mert mindig akkor bujik elo a nyilas csocselek,ilyen egyszeru.
Annak idején én is SZDSZ-szimpatizáns voltam. Szabad madár, de szépen hangzott. Aztán rájöttem, hogy ezek magyarellenesek. Támogatják a devianciát, melegeket, rdogfogyasztást. Kuncze találta ki a cigányoknak a "megélhetési bűnözés" fogalmát, hogy szabadon lophassanak, szítják a magyar-cigány ellentétet. Most meg Molnár puszipajtásával csinálják a magyar tajgetoszt. Meg Görgényi barátjával sárba tiportatja a magyar zászlót. stb.
A politikusnak vagy egy pártnak az a természetes törekvése, hogy hatalomhoz jusson, mert másképpen nem tudja megvalósítani a céljait. Ha egy politikai erő ebben sikeres, azért nem jár elmarasztalás... :)
Magyarországon utoljára 1906 előtt voltak a szabadelvűek hatalmon. 1990 óta a liberálisok csak koalíciós partnerként vettek részt kormányzásban és akkor is egy kb. tízszer akkora felhatalmazású partner mellett.
A hatalom egy egészen szűk kis réteget érdekel, jogosan, mert ebből élnek! A többséget a létbiztonság, az életszinvonal és a biztató jövő beláthatósága érdekli. NO ezek azok amik kevenceid ime 5 éves tételenkedése/böszmészkedése miatt nem léteznek. Ezt nem viseli el a lakosság. Aki igen, annak érdeke, hogy így legyen, vagy hülye!
Az, hogy 16 éve bitorolkja a kerület képiselőhelyét, miatta 3x lépett vissza az első körben vezető maszopos, hogy ugyanazt teszi a kerületben mint a pártja az országban: járatja a száját, simogatja/ölelgeti Pistikét és tömi a saját és haveri köre zsebeit! No, kedvencedről nem lehetne azt állitani, hogy a heliérdekeket előbbre tartaná bárminél. DE vaj, nem lenne ez is kötelesége, Nem listáról került be ejsze, s mi lesz a választási igéreteivel? Csak másnál felróható a túlzás, a nem teljesités?
Há mer érdekes módon az igazi polgári erényeket tsillogtató busmagorok az istennek sem bírgyák elviselni hugy nem ők vannak hatalmon és mindenféle erőszakos becstelen cslekedeteere vetemednek amit aztán csak erővel lehet megfékezni.
"Szabadelvűnek (liberálisnak) vallom magamat, ha erre voltál kiváncsi. Békeszerető vagyok, mert én már átéltem azt, amikor élessel lőttek a budapesti utcákon... :("
Én meg átéltem többször is, hogy magyar(?) rendőrök aljas módon ütlegeltek magyar embereket az utcán és rálőttek a tömegre. Furcsa módon akkor mindig magukat szabadelvűnek (liberálisnak) vallók voltak hatalmon! :-(
Ne bonyolódj ebbe bele kedves olvtársam. Átéltem, soha semmi közöm nem volt a bolsikhoz és az vagyok, aminek vallom magamat. Kevés vagy Te ahhoz, hogy megingass a világnézetemben... :)
A gerincutat a csepeli önkormányzat tett keresztbe, - aztán a végén még Szigetszentmiklós is finomított a dolgon egy cseppet.
A pénz rendelkezésre állt, a döntést meghozták az arra illetékesek, - mindössze az együttműködést kellene még gyakorolni a helyi kiskirályságoknak.
De mi köze van ehhez Kunczénak?
A példa, amit hoztam meg egyrészt igaz, másrészt pedig igen szemléletesen mutatja, hogy mi történik olyankor, amikor egy funkcióban levő politikus a saját helyiérdekű népszerűségének érdekét előbbre helyezi az ország érdekeinél.
Egyébként e tekintetben (is ) Orbán le van szarva, - hozhattam volna mondjuk Torgyánt is példdának a Fradi ügyében.
Tényleg, - milyen szépen elfeledkeztek Vityka alkalmi hitveséről a koalában!
Pedig milyen jól mutattak egymás mellett, - szebbek voltak, mint ezzel a takonyjellegű Semjénnel...
Békeszerető vagyok, mert én már átéltem azt, amikor élessel lőttek a budapesti utcákon... Ha átélted, akkor nem állhatsz mellettük. Ha mellettük állsz, akkor nem, vagy köztük élted át, és akkor nem lehetsz szabadelvű!
Szabadelvűnek (liberálisnak) vallom magamat, ha erre voltál kiváncsi. Békeszerető vagyok, mert én már átéltem azt, amikor élessel lőttek a budapesti utcákon... :(