Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2007.02.04 0 0 123
Ezt mind ezzel a nagyésszel?
Előzmény: nagyész (119)
wizes Creative Commons License 2007.02.04 0 0 122
Peg biza igen, ha megnézed Angliában meg Japánban van balra hajcs, balon a kormány, itten biza minden taxis jobbos!!
Előzmény: nagyész (114)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.04 0 0 121
Te meg nyilazd a krokodilokat a folyódban! Ne mindenbe pofázz bele és nyilasozd azokat, akik nem  az elvtársaidat dicsőtik! Van pofád állandóan belepiszkolni a fészkedbe???
Előzmény: Derek (118)
ooloo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 120
Pénteken ott feszegette a rácsot a Viktor Mihály a Parlament előtt. Kádár alatt ezért bizonyosan elvitték volna. Rákosi alatt lelövik... :(
Előzmény: nagyész (119)
nagyész Creative Commons License 2007.02.04 0 0 119
Rákosi-Kádár-Horn-Gyurcsány alatt a hatalom számára valóban becstelen cselekedet bármiféle elégedetlenséget kifejezni. No, de a demokráciákban?
Előzmény: wizes (100)
Derek Creative Commons License 2007.02.04 0 0 118

"Én meg átéltem többször is, hogy magyar(?) rendőrök aljas módon ütlegeltek magyar embereket az utcán és rálőttek a tömegre. Furcsa módon akkor mindig magukat szabadelvűnek (liberálisnak) vallók voltak hatalmon! :-("

Mert mindig akkor bujik elo a nyilas csocselek,ilyen egyszeru.

Előzmény: nagyész (98)
wizes Creative Commons License 2007.02.04 0 0 117

Fene egye meg!

De!

:((

Előzmény: wizes (116)
wizes Creative Commons License 2007.02.04 0 0 116

Ráadásul direkt nem tettem szájlit!

Előzmény: ooloo (110)
Derek Creative Commons License 2007.02.04 0 0 115
Ja ,taxisok szerveztek.
Előzmény: nagyész (114)
nagyész Creative Commons License 2007.02.04 0 0 114
Könnyedén elfelejtitek a taxisblokádot! Bizony a rendszerváltozás utáni első utcai megmozdulást nem jobboldaliak szervezték!
Előzmény: Törölt nick (104)
Forest gamp Creative Commons License 2007.02.04 0 0 113

Annak idején én is SZDSZ-szimpatizáns voltam. Szabad madár, de szépen hangzott. Aztán rájöttem, hogy ezek magyarellenesek. Támogatják a devianciát, melegeket, rdogfogyasztást. Kuncze találta ki a cigányoknak a "megélhetési bűnözés" fogalmát, hogy szabadon lophassanak, szítják a magyar-cigány ellentétet. Most meg Molnár puszipajtásával csinálják a magyar tajgetoszt. Meg Görgényi barátjával sárba tiportatja a magyar zászlót. stb.

ooloo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 112

A politikusnak vagy egy pártnak az a természetes törekvése, hogy hatalomhoz jusson, mert másképpen nem tudja megvalósítani a céljait. Ha egy politikai erő ebben sikeres, azért nem jár elmarasztalás... :)

Előzmény: Törölt nick (109)
ooloo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 110
wizes a barátom. Ráadásul IRL. Neki sok minden megengedett... :-)
Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.04 0 0 109
Amiből sikeresen forditottak és a tizszeres hátrányt kétszeres előnyre változtatták, nemde?
Előzmény: ooloo (108)
ooloo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 108
Magyarországon utoljára 1906 előtt voltak a szabadelvűek hatalmon. 1990 óta a liberálisok csak koalíciós partnerként vettek részt kormányzásban és akkor is egy kb. tízszer akkora felhatalmazású partner mellett.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.04 0 0 107
A hatalom egy egészen szűk kis réteget érdekel, jogosan, mert ebből élnek! A többséget a létbiztonság, az életszinvonal és a biztató jövő beláthatósága érdekli. NO ezek azok amik kevenceid ime 5 éves tételenkedése/böszmészkedése miatt nem léteznek. Ezt nem viseli el a lakosság. Aki igen, annak érdeke, hogy így legyen, vagy hülye!
Előzmény: wizes (100)
wizes Creative Commons License 2007.02.04 0 0 106

Merén minden főnököt elvbű utálok és megvetek, de ha valaki bizonyította,  mégh aljas is akkor mégh undorodom is tőle és ezt meg ish monydom!

Oszt az a takony töbcörösen bizonyított!

Előzmény: Törölt nick (102)
nagyész Creative Commons License 2007.02.04 0 0 105
Hát erre a következtetésre meg hogy jutottál? Gondolom ezért a mondatodért téged nem vágnak taccsra a modik!
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.04 0 0 103
Az, hogy 16 éve bitorolkja a kerület képiselőhelyét, miatta 3x lépett vissza az első körben vezető maszopos, hogy ugyanazt teszi a kerületben mint a pártja az országban: járatja a száját, simogatja/ölelgeti Pistikét és tömi a saját és haveri köre zsebeit! No, kedvencedről nem lehetne azt állitani, hogy a heliérdekeket előbbre tartaná bárminél. DE vaj, nem lenne ez is kötelesége, Nem listáról került be ejsze, s mi lesz a választási igéreteivel? Csak másnál felróható a túlzás, a nem teljesités? 
Előzmény: PuPu (92)
wizes Creative Commons License 2007.02.04 0 0 100

Há mer érdekes módon az igazi polgári erényeket tsillogtató busmagorok az istennek sem bírgyák elviselni hugy nem ők vannak hatalmon és mindenféle erőszakos becstelen cslekedeteere vetemednek amit aztán csak erővel lehet megfékezni.

Úgyhugy van mégh?

wizes Creative Commons License 2007.02.04 0 0 99

Akkó ezexerint eltünsz.

Lyó kis munka!

;<))

Előzmény: ooloo (90)
nagyész Creative Commons License 2007.02.04 0 0 98

"Szabadelvűnek (liberálisnak) vallom magamat, ha erre voltál kiváncsi. Békeszerető vagyok, mert én már átéltem azt, amikor élessel lőttek a budapesti utcákon... :("

Én meg átéltem többször is, hogy magyar(?) rendőrök aljas módon ütlegeltek magyar embereket az utcán és rálőttek a tömegre. Furcsa módon akkor mindig magukat szabadelvűnek (liberálisnak) vallók voltak hatalmon! :-(

Előzmény: ooloo (89)
wizes Creative Commons License 2007.02.04 0 0 97
Nem tsak jellegű.
Előzmény: PuPu (92)
Megfontolom Creative Commons License 2007.02.04 0 0 96

Ezt a kristály tiszta logikát!

És perszt Te szartad a spanyolviaszt. Te vagy a mindent megmondó.

Ez van és kész!

Aki nem ért egyet veled, az mind hazaáruló, és leginkább nem is magyar!

Előzmény: puzdra (91)
ooloo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 95
:)
Előzmény: Törölt nick (94)
ooloo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 93

Ne bonyolódj ebbe bele kedves olvtársam. Átéltem, soha semmi közöm nem volt a bolsikhoz és az vagyok, aminek vallom magamat. Kevés vagy Te ahhoz, hogy megingass a világnézetemben... :)

Előzmény: puzdra (91)
PuPu Creative Commons License 2007.02.04 0 0 92

A gerincutat a csepeli önkormányzat tett keresztbe, - aztán a végén még Szigetszentmiklós is finomított a dolgon egy cseppet.

A pénz rendelkezésre állt, a döntést meghozták az arra illetékesek, - mindössze az együttműködést kellene még gyakorolni a helyi kiskirályságoknak.

De mi köze van ehhez Kunczénak?

A példa, amit hoztam meg egyrészt igaz, másrészt pedig igen szemléletesen mutatja, hogy mi történik olyankor, amikor egy funkcióban levő politikus a saját helyiérdekű  népszerűségének érdekét előbbre helyezi az ország érdekeinél.

Egyébként e tekintetben (is ) Orbán le van szarva, - hozhattam volna mondjuk Torgyánt is példdának a Fradi ügyében.

Tényleg, - milyen szépen elfeledkeztek Vityka alkalmi hitveséről a koalában!

Pedig milyen jól mutattak egymás mellett, - szebbek voltak, mint ezzel a takonyjellegű Semjénnel...

:O))))

Előzmény: Törölt nick (73)
puzdra Creative Commons License 2007.02.04 0 0 91
Békeszerető vagyok, mert én már átéltem azt, amikor élessel lőttek a budapesti utcákon...
Ha átélted, akkor nem állhatsz mellettük. Ha mellettük állsz, akkor nem, vagy köztük élted át, és akkor nem lehetsz szabadelvű!
Előzmény: ooloo (89)
ooloo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 90

Amit itt leírsz, azt mindenki elé tárod. Ez nem csetelés, ez fórum. Nem kizárt, hogy félreértettelek, akkor pedig elnézésedet kérem.

Ps. Köszönöm érdeklődésedet, éppen végeztem a munkámmal, szép a világ... :)

Előzmény: Törölt nick (82)
ooloo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 89
Szabadelvűnek (liberálisnak) vallom magamat, ha erre voltál kiváncsi. Békeszerető vagyok, mert én már átéltem azt, amikor élessel lőttek a budapesti utcákon... :(
Előzmény: Törölt nick (86)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!