Keresés

Részletes keresés

norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 175
Köszi és nem kell bocsánatot kérned tőle, ha így érzed. Mindenki a saját felelősségére nyilvánít véleményt vagy kér bocsánatot :)
Előzmény: FLR-723 (174)
FLR-723 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 174
Szia Norio! Persze nem szóltam nekik! De nem is fogok tőle bocsánatot kérni. Akár ki azt mondja hogy a te képeid csunyák, nekem nagyon tetszik mint már írtam sokszor neked. És van hozá tehetséged a festéshez. :)
Előzmény: norio (168)
norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 173
Itt van egy vonalkázott képe. Ez az a technika, ami baromi nehéz. Sok hozzá nem értő azt mondja, h ilyet az 5 éves lánya is megfest. Ettől tudok kiakadni! Nem azt mondom, h most már baromira értek hozzá, de belekóstoltam, h milyen nehéz így festeni.
norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 172
Itt van néhány, ezekről beszéltem :)
norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 171
Egy kis hangulatoldó :)Itt a suliban az volt a feladat, h Van Gogh stílusban fessük meg a kitett csendéletet. Nem sikerült olyan jól, de azért érdekes volt csinálni. Az ember nem is hinné, h milyen nehéz az ő stílusában festeni. Előszöris: soha nem használt beszürkült szineket, még árnyékszínnek is mindig élénk színeket használt, másodszor ez a girbe-gurba vonalkázás, mintha áramlatok lennének a képeiben és vibrálna, ráadásul az ecsetében egyszerre mindig csak 1 szín volt. Tehát nem lehet megtenni lustaságból, h kikeversz egy színt és a következő színbe egyszerűen csak belemártod az ecsetet és haladsz tovább, hanem minden újonnan kiválasztott szín előtt ki kell mosni rendesen az ecsetet és tiszta színnel csinálni. Az ember belelilul, mire kész. Az egy másik dolog, h nem túl arányosak a festményei, de hát nála nem is ez a lényeg. De nekem még a festett cipői is nagyon tetszenek. Egy rozzant bakancsot is úgy meg tud festeni, hogy szinte él :))
norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 170
Egyik hsz-edben írtad, h sok képzős rajzol olyan jól, mint Valleyo, ezért sejtem, h az egyik intézmény talán a Képzőművészeti lehetett. Elárulom, h sok képzős jár a Budai Rajziskolába gyakorolni és sokszor elcsodálkoznak, h ott milyen jól rajzolnak-festenek az emberek, nem ritka, h jobban, mint ők :) Persze rólad még nem tudok nyilatkozni, mert arra kínosan ügyeltél, h fel ne tegyél 1 képet se. Bár 1 képből még nem hiszem h bármit meg tudnék állapítani, mert van mikor egy kép baromi jól sikerül, máskor meg csapnivalóan, hiába koncentrál az ember.
Előzmény: Törölt nick (157)
norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 169
Az óvóbácsi azért durva volt :( Én megkérnélek, h csak annyira vágj vissza, amennyit kaptál (ez a karate elve, de sztem jó elv).
Előzmény: Törölt nick (165)
norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 168

FLR: Nagyon kedves, hogy így kiállsz mellettem, de nem kell szólni a modiknak, mert nekem az volt a tervem, hogy senkit nem fogok eltiltani a topikból csak azért, mert fikázik valakit. (Ezt többek között azért terveztem el, mert biztos vagyok benne, h kedvenc Szuszmok "barátunk" is-akit csak Dorinesszel ismerünk egy macskás topikból-biztos észrevette ezt a topikot és sutyiban olvassa is, itt majd láthatja, h hogyan kell megemészteni a negatív kritikát és nem rögtön mindenkit kirugdalni a topikból). Pedig H. nem is mondott még csúnyákat :)) Ennél már láttam sokkal rosszabbat. Heatcliff még csak fel sem idegesített és rájöttem, h ha pontosabban kérdezek, akkor pontosabban és segítőkészebben válaszol. Nem akarok főnökösdit játszani és azt szeretném, ha minél többen írnának ide. Bár én is szívesen megnézném 1-2 rajzát Heatcliffnek, mert mostmár igazán kiváncsivá tett. Lehet rajta bazi nagy logó is, ha fél, h felhasználja valaki. Különben meg én lehet, h kedvesnek tűnök, de elárulhatom, h azért kérdezek annyit, h kiderítsem a szándékot. Ha kiderül, h a szándék a szimpla szemétkedés, nincs benne semmi építő jelleg, hiába kérdezek akármennyit, csak fika a válasz, akkor nem foglalkozok tovább az illetővel, tök mindegy mennyire kezd el anyázni :) És hidd el, a végén ő lesz a dühösebb. Vannak olyan emberek, akik imádnak veszekedni (itt nem Heatcliffről beszélek) és mindenkibe belekötnek, akik még nagyon durva és gúnyos szavakat is használnak emellé. Átéltem életben is egyet s mást, ezért ilyen apróságoktól már nem fogok kiakadni. Volt egy ember, akinek sikerült kihozni a sodromból, neki 3 éves kő kemény munkájába került, igaz, akkor odáig fajult, hogy majdnem agyonvertem, mert se a szép, se a csúnya szó nem használt. 

Mindenkit kérek a saját érdekében, h pozitív és építő jellegű hszeket írdogáljon, mert én ugyan nem fogom leb*szni, de lehet, h más megteszi és kevésbé lesz kedves :) Szóval visszatérve arra, h milyen tudok lenni, ha valakiről kiderül, h gonoszkodik...hát én is tudok durva lenni és nem ajánlom, h ezt bárki kipróbálja :))  Nem használok én csúnya szavakat, de eléggé tud fájni, amit mondok.

norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 167
Basszus, pedig válaszoltam :) Lehet, h nem küldtem el? :))) A lényeg, h nem tom, mert fogalmam sincs, h miről beszélsz, nem ismerem azt a ragtapasz cuccost. Én a klónozással szoktam retusálni. Kiválasztod a clone tool ikont, majd választasz egy felületet az arcon, amin nincs pattanás és ugyanolyan a szine, mint annak a helynek kéne lennie, ahol a pattanás van.Kijelölöd úgy, h megnyomod az Alt+bal egér gombot. Aztán rámész a pattanás felületére és elkezded szinezni. Javaslat: nyomásérzékenyre legyen állítva az ecset, mert mindig ronda lesz, ha megmarad ott egy folt, ami ugyan már nem pattanás lesz, hanem csak olyan, mintha belenyúltunk volna PS-sel :) Mert hát bele is nyúltunk.
Előzmény: Dorinesz (155)
norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 166

Ja, ezt nem modtad előtte :) De én Poénra is vettem, ahogy kell. A problémát csak később kezdted el mondani.

Valleyoról meg annyit, h az ember modelleit mindig fényképről festi, nem fejből. A sárkány az már nehezebb, de eddig ahány sárkányos rajzát láttam, az mind háttérben volt és minél nagyobb ködben vagy betakarásban. De tény, h mind jól néz ki :)

Előzmény: Törölt nick (153)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.08 0 0 165
na a kiffiú rohan az ovóbácsikhoz. Te kötekedtél, senki más. jelentsd fel magad : >>>
Előzmény: FLR-723 (162)
Dorinesz Creative Commons License 2007.02.07 0 0 164

Na szóval.

Ezt csináltam tegnap:

Nem tom látszik-e, de eszi a rozsda a betűket. Tök kircsi!

Dorinesz Creative Commons License 2007.02.07 0 0 163

OFF:

Én nem akarok kötekedni. Nem akarok marakodni se, sőt, azt se szeretem hallgatni, ahogy marakodnak, ill. az is eléggé tud irritálni, ha érzem hogy áll a kés a levegőben. Nem emelek ki semmit, mert én se vagyok tökéletes, és pláne nem akarom szítani a kedélyeket.

Engem nem zavarsz, kiderült, hogy hál istennek lehet veled normálisan kommunikálni, csak azt kérném, hogy építő jellegű kritikát halljunk, és normális hangnemben előadott hsz-eket. Hál istennek, ez a normális hangnemben előadott hsz még megvan, de szeretném, ha így is maradna, és nem kezdenénk el itt veszekedni.

Köszönöm.

ON ~:))

Előzmény: Törölt nick (161)
FLR-723 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 162
Különben te kezted el Norio képét fikázni, úgyhogy ne rám kend az egészet. És ha ezt nem hagyod abba, akkor nem Norio fog a modiknak szólni hanem én. És itt be is fejeztem.
Előzmény: Törölt nick (160)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 161
lécci emeld ki a monjuk a legutóbbi 3 hozzászólásomból hogy mi volt a marakodás. De pitiáner kötekedéssel hagyjatok : ( Pálne ilyen "az úgy kezdődött, hogy visszaütött" módszerrel.
Előzmény: Dorinesz (159)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 160
fikálni kezdtél, ez volt a válaszom, és ez igaz is. Egyébként eszem ágában se lett volna ezzel traktálni a közönséget ha nem kötsz belém.
Előzmény: FLR-723 (158)
Dorinesz Creative Commons License 2007.02.07 0 0 159
Figyu! Nem kéne már befejezni a marakodást, és valami építő jellegű dologról beszélgetni? Egy kissé már kezdem unni.
FLR-723 Creative Commons License 2007.02.06 0 0 158
Azt én nem hiszem el. És ez nem egy dicsekvős topik.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 157
én voltam a legjobb rajzos a csoportomban 2 felsőoktatási intézményben is vazze, amiből ez 1ik elég elit, csakhogy dicsekedjek mán egy kicsit. : >
Előzmény: FLR-723 (154)
Dorinesz Creative Commons License 2007.02.06 0 0 156

Megcsináltam a szemet:

Nem lett a legjobb, de azért valahogy összehoztam.

Dorinesz Creative Commons License 2007.02.06 0 0 155
Olvastad a 147-es hsz-emet? Nem tudsz erre mondani valami? Miért nem engedi használni?
Előzmény: norio (151)
FLR-723 Creative Commons License 2007.02.06 0 0 154
Figyelj ha már rajzolni meg festeni nem tudsz, akkor nem kéne másnak a képét fikázni. Mert tudjuk hogy te ezért jöttél ide.
Előzmény: Törölt nick (153)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 153
Vazze, mikor beírtam hjogy "szar a sárkány lába" még nem is láttam hogy van betéve sárkányos rajz. : >> Csak hüyléskedtem. Nnna.

Valleyotól meg nem kell annyira hasraesni ám. Amit megfest éa ahogyan, az nyilván csak úgy megy ha az ember abból él, különben semmiképp sincs ideje arra a szintre, de amennyire rajzolni tud, az közelíthető (hacsak nem secperc alatt dobja fel a dolgokat, akkor nem). Képzőn jópár embert ismertem aki tudott annyira rajzolni, sőtt jobban is akár. A festés az más téma...
Előzmény: norio (150)
Dorinesz Creative Commons License 2007.02.06 0 0 152
Köszi. De az az ecset ikon, amit mutatsz, az nekem sehol sincs. Nekem csak a bal oldali van meg. A jobb oldali nincs. A menüben is biztos ki lehet választani valahogy. Namindegy. Azokat a layeres dolgokat már próbálgattam, tudom, mire valóak. Na mindegy, majd ha jösz, akkor megszakértjük, vagy ha megyek, akkor megkérdezem G-t. Még mindig csak egy gép üzemképes nálatok? Mert ha a másikat is be lehetne röffenteni, akkor nem lenne baj, ha G gépezni akarna.
Előzmény: norio (151)
norio Creative Commons License 2007.02.06 0 0 151

A tükrözésesből az okés lett szerintem jobb, a villámban meg szintén a második. Most kicsit a múmiával kéne foglalkoznom...

Az a jobb oldali ecsetikon nem tom miért nincs meg nálad, majd megnézem, ha ott vagyok. De sokmindent be lehet állítani a layereknél is. Elküldöm, hogy értem:

Előzmény: Dorinesz (149)
norio Creative Commons License 2007.02.06 0 0 150
Azzal én is tisztában vagyok, h ezen a szinten még nem vagyok. De sztem már az első hsz-edben is megemlíthetted volna, h a sárkány lábaszára a hurkaszerű és akkor rögtön tudtam volna, h mire gondolsz. B. Valleyohoz meg még távolról sem lehet engem hasonlítani, nem vagyunk egy súlycsoport. Ő a világ legsikeresebbje ebben a témában és persze szeretnék olyan lenni, mint ő, de egyelőre ez nekem még lehetetlennek tűnik. Hiszen mondtam, h eddig csak 2 évig dolgoztam a témában keményebben. Ezért jó, ha valaki tanácsokat ad. Az pl nem tanács, h szinte lebasznak, h de szar a lába, meg h nem tudok rajzolni és a színekhez sincs érzékem stb. Ez nem segítség, hanem fikázás. Ebben az utolsó hsz-edben végre értelmesebben is megfogalmaztad, h mire gondoltál és ezt köszönöm.
Előzmény: Törölt nick (143)
Dorinesz Creative Commons License 2007.02.05 0 0 149
Jól elvagyok magamban! ~:))
Dorinesz Creative Commons License 2007.02.05 0 0 148

Megcsináltam a villámot mégeccer. Szerintem most sokkal jobb lett:

Dorinesz Creative Commons License 2007.02.05 0 0 147

Norio!

Azt tudtad, hogy állítólag a PS-ban a ragtapasz jellel lehet pattanásokat leradírozni? De nekem nem sikerült használni, mindig kiírja, hogy valami kínja van. Hátha G tud erre mondani valamit.

Dorinesz Creative Commons License 2007.02.05 0 0 146

Sikerült a borult égbolt villámmal!! Rájöttem mi volt a baj! Tök kircsi! Lassan mindenre rájövök! ~:))

Ilyen volt

Ilyen lett. Kicsit lehetne borultabb az ég, de majd legközelebb. Meg a villám is eléggé béndzsa lett, de legalább most már sikerült!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!