Keresés

Részletes keresés

ronkovics86 Creative Commons License 2010.07.23 0 0 10810

Jé, én holnapra most olvastam 24-29-et, aztán vasárnapra huszat. De végülis mindegy, vagyis abból a szempontból nem, hogy mit veszek fel. Az meg reggel elválik, amikor kimegyek az erkélyre. :-) Pont. :-)

Meg még mire nem vagyok képes... Még működő /turbó/ elemmel megyek. :-)

Harmincöthöz közelebb, mint 25-höz. De ha hideg, ha meleg, ha van, ha nincs, ha huzatolnak, ezen a héten egyfolytában fáj a fejem. Elege van a légkondiból meg a hőmérséklet-váltakozásból. Nem kell klíma, inkább rohadok. :-)

Jeges víz: karra, homlokra, arcra, lábra. Elég hatásos. Nem szabad megtörölközni. (Ezt csak ventillátormentes helyen!)

Öregem, hétvégére meg elvitték a vízpermetkaput a belvárosból... Csak néztem, hogy nincs ott.

Akkor jól gondoltam a jégsivatagot. :-) Ez a kép már bejött. (Ne válogass, kapsz, amilyet kapsz! ;-) Majd alkalmazkodunk a hideg-meleghez.)

Biztos, ezt is csak teszteljük Budapestnek. Milyennek találtad?

Jaj, képzeld, a minap tényleg összeakadtam kallerokkal ismét, de nem ellenőriztek! Majdnem kiakadtam. Alig lézengtünk a buszon, 2-en voltak (először azt hittem, egyedül van a hapsikám, de aztán kiderült, hogy a vígan telefonáló hölgy is hozzá tartozik). Mivel korábban felszálltak, az új utasokat már nem nézegették. Jó, lehet, hogy a sofőr közelebbről szemügyre vett bennünket a vendégekre való tekintettel. Azt mondtam már, amikor leszólták a bérletigazolványom?

Hogy vagy manapság?

Fenistil ok. Utóbbi időben meglepően hatásos, régebben hiába kentem ezeket a dudorokat akármivel. De hiába csípett meg a dög, attól tovább dongott újabb vérszívással fenyegetve.

Ezek szerint mégsem felesleges az az ágy. :-) Én attól kipihenem magam, bár 2 óra már kicsit sok. Az egy órát mondják egészségesnek és frissítőnek.

Előzmény: Neith (10808)
Neith Creative Commons License 2010.07.23 0 0 10809
Bővebben? :)
Előzmény: Angel of sun (10805)
Neith Creative Commons License 2010.07.23 0 0 10808
Kis fáziskésés még belefér. A mi korunkban meg pláne. :D

:DDDD
Ez tetszik. Nem mertél elaludni. :))) De ha már lehet választani, hogy ébrenlét-megcsípés-fáradság, vagy az alvás-megcsípés-kipihentség, akkor inkább az utóbbi. Bár felmerül a kérdés, hogy ha állandóan vakaródzol este, akkor nem lesz kipihentség. De! Ezért kell Fenistilt tartani az ágyad mellett. De ha az nincs, akkor ki a konyhába, ecettel bekenni. De akkor meg a szag... :)))

Ó, a sziesztával most egyetértek. Ma hazaértem olyan fél 4 körül, 4 körül lementem a kisházba - ott tároljuk a felesleges dolgokat, pl. egy ágyat is :) -, mert ott hűvösebb a levegő, mint itt fent a tetőn, és aludtam vagy két órát. De most meg azért vagyok fáradt. :)))
Előzmény: ronkovics86 (10804)
Neith Creative Commons License 2010.07.23 0 0 10807
Holnap elvileg 20 fok lesz, elvileg 20 fok lesz! Hurrá!
Mondjuk az a 11 foknál kicsit több, de sebaj, valahogy majd csak elviseljük. De legalább nem lesz ilyen borzasztó meleg! Inkább az, mint ez. Mert ahogy megmondták: a hideghez a szervezet képes alkalmazkodni, de a meleghez nem. Szóval azért lehet mondani a hidegre elég hideget, de ami tény, az tény. A hideget mégiscsak könnyebben elviseljük. Vagyis én. Mert ott felveszek nyóóóócvan réteg ruhát, oszt csók. De a bőrt nem tudom lefejteni magamról. Na. Pont. :)

Ilyen időben Te képes vagy pörögni? Milyen elemmel működsz Te? :)
Légkondi 35 fokon...? Nem 25? :) Na jó, a 25 kevés lenne, de mondjuk 30? Bár akkor meg már minek légkondi..? Nálunk az irodában légkondi, ventilátor nélkül, ajtó-ablak nyitva kombó mellett van 30-31 fok. Na várjá... Akkor nem is értem, minek nekem légkondi, ha vele is, nélküle is ugyanolyan a hőmérséklet. :)))

Na, örülök. Reméljük a továbbiakban sem lesz semmi gubanc szervezetileg emiatt a döglet miatt. Bár azt nem tudom, hogy fog e folytatódni a lehűlés után, vagy emberi hőmérsékletek következnek...

Kezet mosni...? Zuhanyozni. Az is csak addig jó, amíg a zuhany alatt állsz. Aszt annyi. Aztán mintha semmi se történt volna... Én bentre vittem egy spricnit, megtöltöttem hideg vízzel, azzal szoktuk hűteni magunkat. Vízpermet. :)

Nem jött be a kép?
Itt egy másik: http://images.amazon.com/images/P/B00005JMXX.01._SCLZZZZZZZ_.jpg
Ha ez se jön be, akkor beírod a gogoba, hogy The Day After Tomorrow, oszt ott lesz egy csomó kép. :)
Hát izé... Jég vagy sivatag... Mivel mindegyik szélsőség, és nagy a valószínűsége, hogy egyiket sem élném túl, ezért... maradjunk a normális klímánál. Ha létezik még olyan...

Na, akkor nem csak képzelődtem, tényleg fehér busz volt. :) De nem értem, ha elvileg ez városi busz, akkor miért nem jártatják többször? Vagy szokták, csak mindig napközben, amikor a jónép a munkahelyen csücsül? De akkor is, éveknek kell eltelni, míg újra látom...? Áh, feladom. :)
Előzmény: ronkovics86 (10803)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 10806
Ej, de rövid voltál! :-)
Előzmény: Angel of sun (10805)
Angel of sun Creative Commons License 2010.07.19 0 0 10805
kukucs :) megvagyok :)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.07.18 0 0 10804

Még péntek este eszembe jutott, hogy egy kérdésedre kimaradt a válasz. Most értem ide, hogy eleget is tegyek neki.

Szóval a szúnyog a fülemben bzizegett, és nem mertem elaludni, mert féltem, hogy megcsíp. Nem mintha ébren nem tenné meg... De mégis. Így másnap elég fáradt voltam.

A fittséghez pedig az is nagy mértékben hozzájárul, ha délután az ember tud egy kicsit szundítani. A fél-egy órás szieszta néha többet ér, mint egy 7-8 órás éjszakai pihenés.

Előzmény: ronkovics86 (10803)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.07.16 0 0 10803

Szörnyű meleg van, kibírhatatlan. Aztán vasárnapra 11 fokos visszaesést olvastam... Az sem a legjobb így hirtelen.

Nálunk pörgés van ezerrel, több a dolog, mint mostanában. Kapkodunk, rohanunk, stb. Légkondi néha 35 fokon, de ha hidegebb lenne és erősebb, megfagynék, úgyhogy most inkább olvadozok. :-D

Meglepő módon nagyon jól bírom a hőséget. Úgy értem, a szervezetem reakciói... nincsenek. Se szúrogatás, se fájdalom, se semmi. Nincs panaszom. És nagyon csodálkozom.

Amúgy az izzadást, a ragadást utálom. Százszor mosnék naponta kezet, az is kevés lenne. :-)

Hogyne lennék képes! :-) Mint pók a falon, úgy futkozok. (Meg beszélem a zöldségeket.)

:-D

Ez a kép nem jött be: not found.

Én a jégre szavazok, bár ha ettől a forróságtól csattan az egészségem, ám legyen a sivatag... (Mindez persze teljesen komolytalan.)

Hol jár a busz? :-D Ahol a madár se! Egyik nap én is láttam fehér buszt, az is 7-es volt.

Angel!!! (Ha szólongatjuk, csak észreveszi. :-))

Előzmény: Neith (10802)
Neith Creative Commons License 2010.07.16 0 0 10802
Na, itt vagyok. Bár... mondjuk úgy, csak félig, mert ebben az időben elolvadt már az agyam is...
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem bírom. Ma 3 körül 37 fokot mutatott a hőmérő a Rába Hotelnél. És az még nincs is teljesen napon!!! Gondolkodni se tudok, dolgozni meg... szerencsére, most kicsit lazább időszak van, úgyhogy annyira nem baj, hogy elszállt az agyam. :) Ma is csak fénymásoltam. Meg újságolt olvastam. Ennyire vagyok képes... Se légkondi, se ventilátor, szellő semmi... 32 fokot mértek az irodában.
Eddig szerencsére a szokásosnál jobban nem visel meg a meleg, bár a múlt héten elég rendesen produkáltam tüneteket, de szerencsére kikapartam magam belőle, mielőtt nagyobb baj lett volna. Te hogy bírod?

Fáradt voltál egy szúnyog miatt? Nem tudtad elkapni, és kergetted? :)
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ilyen időjárásban is képes vagy -e pörögni, mert ha igen... Le a kalappal. ;)

Miazhogymégcsakközelítekazseniséghez? Ne mondj ilyet, én zseni vagyok! :)))

Nem láttad? Itt egy kép:
http://image.hotdog.hu/_data/members0/088/191088/images/TheDayAfterTomorrow_WallPapers03.jpg
Vagy pont ennek az ellenkezőjel lesz, és minden elsivatagosodik... Nem is tudom, melyik a rosszabb... :/

De tudod, a remény hal meg utoljára. Szóval én még reménykedek a színvonal emelkedésében. :) Tudod, elvileg beígérték azokat a bigyókat a megállókba, hogy majd figyelemmel tudod követni, hogy hol jár a busz, mikor ér oda... én várok, várok, és várok. :)
Amúgy tegnap megint fehér busszal jöttem haza. Még talán két éve láttam először...de hogy addig hol bujkált... vagy csak nem jött azon a vonalon.. de a többi buszt is szoktam látni... na mindegy. A lényeg a lényeg: fehér volt. :) De szokás szerint: Credo, szellőzés magasfokon. :)))

Ja, Angel, életjel??? :)
Előzmény: ronkovics86 (10801)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.07.09 0 0 10801

Ok. :-) Tudod, hogy nem vitatkozom... De nehogy a te lelkeden száradjon, hogy lapátra teszik!

Nem tudom, ez valami hullámokon múlik. Most éppen van erőm, energiám, ezerrel pörgök. (Bár tegnap elég fáradt voltam - de az egy szúnyog miatt volt... :-/) Például segít benne, hogy sok a meló. Aztán az is, hogy nagyjából ugyanabban az időben megyek el aludni naponta. Én nem számoltam a heteket, de messze még a szabadság, annyi biztos. :-) Én sem bánnám, ha csak iskolaidőben dolgoznánk. :-)

Ja, telefon, szoktam is vele néha hangfelvételt készíteni, de ilyen szinten még nem fordult meg a fejemben. Pedig ha úgy beszélnék bele, mintha telefonálnék, nem is néznének nagyon hülyének. Sokan vannak már, akik látszólag magukba beszélnek a különböző ketyerék korszakában.

Ezzel a megoldással csak az az apró bökkenő, hogy... De nem is. Ha a mobilon is jól hangzik, fel sem kell tölteni. Azért nem mondom, hogy zseni vagy, de közelít. :-) Na, toll meg papír nélkül továbbra sem megyek messzire. :-)

Nem láttam a filmet, nem is hallottam róla... A többi sajnos tény.

Mire jó, ha van nálad toll? Amíg várod a buszt, beírod a számot. :-) A szolgáltatás színvonalának emelkedését várhatjuk. :-) Csak remélni nem érdemes.

Úgy hallatszik, jövő héten itt lesz a harminc fölötti tartós meleg... Kontroll meg majd csak augusztusban. Addigra én is látni fogom, hogy bírom az ilyen-olyan strapát. Evvan.

Angyalka, veled meg mi újság?

Előzmény: Neith (10800)
Neith Creative Commons License 2010.07.09 0 0 10800
És mitől kaptál új erőre? Áruld el a titkod, mert nekem is szükségem lenne erőre. Még 5 hetet kell kibírnom... az rohadt sok!
Miért nem lehet nekünk is nyári szünetünk...? :)

képernyőfesztávolság... lehet, hogy létezik már ez a szó, csak Te/mi nem tudunk róla. :))

Ha hülyébbnek már nem nézhetnek, akkor a diktafon a neked való! Irány a bóóót, és szerezzél be egyet! :) Vagy ha van a telefonodon, vagy akármiden, akkor már erre sincs gondod, csak be kell izzítanod. :))

Szerinted érdekli a nagyokosokat, hogy ők tehetnek arról, hogy ott tartunk, ahol? Most még talán nem lenne késő, és így is elég drasztikus változtatások kellenének - mert ugye aki nem kap időben észhez... -, de majd akkor fog leesni ám a tantusz, ha visszafordíthatatlanul belebarmolnak a természetbe, és majd csodálkoznak, hogy hát ez meg hogyan... És ami a legrosszabb, hogy sajnos benne van a pakliban, hogy a Holnapután c. film valósággá is válhat... :/ És ebbe elég szörnyű még csak belegondolni is... sőőőt... valahogy még elképzelni se tudom... mert... mert... szóval érted. Az ember nem képes felfogni, hogy ilyen tényleg megtörténhet.

Igen, nálam egy nap volt, de ha mondjuk már 10.-e lett volna, és lett volna 5 napom ráírni, akkor azt mondom jogos, és leperkálom a pénzt. De bocsássa már meg az ég, hogy nem az volt az első feladatom, hogy ráírjam a számokat, hát van nekem jobb dolgom is... Nekem elég a kisujja, elég egy kis emberség, nem kell az egész karja. Ami jogos, azt elismerem. De ezt így most rohadtul nem tartottam annak. Mert számomra igenis sértő, hogy egy kalap alá akar venni azokkal, akikkel nem kéne, mert én távolról sem vagyok olyan. Én becsületes vagyok. Minden hónapban megveszem a bérletet, ráírom azt a rohadt bérletszámot, nem adom oda senkinek...
Amúgy csak mellékesen megjegyzem: majd ha a pénzemért cserébe olyan szintű szolgáltatást kapok, amilyen járna, akkor még jogosabbnak fogom tartani. Mert tegyük hozzá, itt az országban talán a legmagasabb a közlekedés ára, és semmivel se kapsz többet, mint máshol... De ez csak mellékes. Mert lehet azt mondani, hogy nincs pénz, nincs pénz... persze, hogy nincs pénz, mert a fejesek zsebre rakják. Jogtalanul. Mit csinál érte? Egész nap vakarja a seggét... vagy talán még azt is más csinálja helyette. Amíg ők megtehetik, addig én is késhetek egy nyamvadt napot. Addig az ellenőr is elnézheti, és 'megrövidítheti' egy büntetés árával a Volánt. Neki ettől nem lesz rosszabb, ezért nem fog kevesebb fizetést kapni. Akkor neki meg nem tök mindegy...? Szóval ha ők elveszik az én pénzemet, én is elveszem az 'övékét' (mármint a büntetés árát, ami az övék lenne, de az enyém marad :)
És pont.
Előzmény: ronkovics86 (10799)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.07.07 0 0 10799

Én múlt héten éreztem úgy, hogy pihennem kéne, de aztán új erőre kaptam, hogy kibírjam augusztusig.

Igen, az egész fórumos cucc kiszélesedett, nem fér rá egy képernyőfesztávolságra. (Micsoda szavakat alkotok. :-D)

Diktafon nem rossz. Magamban beszélni nem szégyen, amúgy is előfordul, hülyébbnek meg már úgysem néznek. :-)

És akkor mit hall az ember a tévében? Hogy nálunk is sorra veszik a felhőlövő, -riasztó vagy mittoménmilyen baromságokat. Mégis mit gondolnak, mitől lesz szélsőséges az időjárás, ha nem attól, hogy bele akarunk szólni? Normálisak? Nem kell mindenben Kínát követni! Amiben meg hasznos lenne, abban nem utánozzuk őket.

Olyan narancsos sárgás-barna. :-)

Ejha, felétek települtek az ellenőrök? Ezer éve nem láttam őket. Na, majd holnap.

Hát, igen, csak tudod, hogy vannak ezzel a magasrendű állatok. A kaller odanyújtja a kisujját, aztán viszik az egész karját. Más meg legközelebb azzal megy hozzá, hogy csak két nap, végül 15 lesz belőle és még ő szívja meg, ha megtudják a főnökei. (Bár a múltkor volt olyan gyanúm, hogy az igazgatók az ellenőrök - bérmegtakarítási szempontból. :-))
Kora reggel nem esik jól az ilyen ébresztés.

Előzmény: Neith (10798)
Neith Creative Commons License 2010.07.06 0 0 10798
Megkaptam a képeket, köszi!
Nagyon szép helyeken voltál. Most én is szívesen vennék egy ilyen pihentető nyaralást, valahol... sőt, nem is kéne lemennem sehova, csak pihennem. Mert fáradt vagyok. :) A múlt heti 4 napos szünnapom nem volt elég. Belekóstol az ember, aztán csak többet akar. Ez is olyan: vagy beleadsz mindent, és úgy csinálod, vagy csak rosszabb lesz, mert tudod, milyen jó. :)))

Ööö..milyen táblázatról beszélsz? Vagy az egész képernyőről? Elcsúszott...?

Megvan mi kell neked! Egy diktafon! :) Nem kell útközben jegyzetelgetni, és fejben sem ismételni hazáig. Eszedbe jut, felmondod, kiegészíted, megváltoztatod... és így tovább. Na? :)

Az úgy nem megy.. se dudor, se viszketés? Ez a való élet, itt ilyen nincs. :D

Ha van is átmeneti idő - mármint ezt a hőmérsékletre mondom, hogy olyan 23-25 fok, akkor az meg a frontok miatt, és a változékony időjárás miatt rossz... Ma is... süt a nap, jön a felhő, esik, süt a nap, jön a felhő, dörög, esik...
Amúgy sajnos hiába irtják a szúnyogokat, amíg belvíz van, és nem tűnnek el a pocsolyák, addig semmi értelme... amit kiirtanak, a helyébe jön 2x annyi... :/
Amúgy most vaníliaaromával riasztom őket. Elvileg az aromák, illóolajok illatát nem szeretik. Azóta tényleg kevesebb szúnyoggal találkoztam, és egész jól tudok aludni anélkül, hogy be kéne állig takaróznom.

Lehet, hogy attól vagy sárga! :D Bár nem mindegy, hogy milyen sárga.. olyan aranybarnán sárga, vagy narancsba hajlóan? :) Vigyázz, ne vidd túlzásba. :)

Képzeld, ma majdnem megbüntettek a buszon. Tegnap vettem bérletet, és még nem írtam rá a számot. A pasi meg, jó oké, 6.a van, 6 000,-Ft... Mondom neki, hogy tegnap vettem, még nem írtam rá, meg lehet nézni a korábbiakat, nem az a fajta vagyok, aki nem írja rá, kölcsön adja, meg bliccel... Dehogy ez a törvény, meg a satöbbi... hát szívesen mondtam volna neki, hogy én aztán tudom, mi a törvény, de törvény ide vagy oda, sokszor ahol csak tudunk, segítünk, elnézünk, és megadjuk a lehetőséget pótlásra, javításra. Mert a kisember megérdemli. Sértette az igazságérzetemet, na, az igazi bűnösöket meg hagyják lógni...szóval amíg így van, engem egy napért ne akarjon meghúzni. Meg böcsülettel kicsengetem a drága píízt, nem fogok még pluszba fizetni. Végül elengedett. De még puffogott... Hülye! Így indítottam a reggelt. Felhúzott, na! :)
Előzmény: ronkovics86 (10797)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.06.30 0 0 10797

Most nem tudom, hogy ez a táblázat csak nekem lett ilyen széles, vagy pillanatnyi állapot, de egy kicsit zavaró.

Van így is elég cuccom, nem még párnákkal közlekedjek! :-) Túl sok az úthiba, bár nagyjából ismerem őket, úgyhogy lehet, hogy menés közben jegyzetelek. A mondogatás kis mennyiségnél még nagyon bejön, de aztán eljön az a gondolattömeg, amikor már nem bírom fejbentartani az összeset. Meg jártam már úgy is, hogy annyira ismételgettem a kulcsszót vagy az első mondatot, hogy elfelejtettem, valójában mire akartam kilyukadni. :-)

Én meg a dudor sincs, viszketés sincsre. :-D

Ezek a mutáns szúnyogok már nem purcannak ki egy kis hidegtől...

"Emlékszem az idei nyárra, egy szép szombati napra esett."

A legnagyobb gond az, hogy a 20 fokból egyből 30 lesz - minden átmenet nélkül. Meg is érezte a fejem.

Sárgarépát eszem, jót tesz nekem. Látásra, haj- és körömerősítésre, bőrre. Attól vagyok ilyen sárga? ;-D

Tavaly teljesen elfogyott, aztán már nem tudtak külföldről utánrendelni nyáridőben. (Úgy értem, országos szinten.)

Én is fújok magamra, legalább a szúnyogokat is riasztom némiképp.

"A rock & roll party véget ért, de nincs még semmi veszve. Ha nem voltál ott, eljöhetsz majd a következőre!"

Dolgozom rajta, már nagyon útban vagyok a kész felé. Remélem, megvan az aktuális e-mail-címed. :-)

Akkor jó pihenést!

Előzmény: Neith (10796)
Neith Creative Commons License 2010.06.27 0 0 10796
Mi ebből a tanulság? Legközelebb legyen nálad valami derékmelegítő, és pluszban még egy párna is, hogy ne a hideg padra kelljen leülnöd. Vagy tanuljál meg menés közben jegyzetelni, vagy mondogasd addig magadban, amíg haza nem érsz, és le nem tudod írni. Választhatsz! :)

Akkor ennek tessék örülni! Mondjuk én inkább a dudor van, de viszketés nincs variációra szavaznék. :) Amúgy igen, minden rosszban van valami jó. Lehet, nálad ebben nyilvánul meg. Én a fogyásomat tekintem a jó oldalának. Bár ezt csak egyszeri alkalomra, ha újra visszaesek, és újra ennyit fogynék... na az már durva lenne. És még ugye hosszú élet áll előttem - elvileg. :)
Nem vettem észre, hogy vonzaná őket... De már kidobtam, mert az illat kezdett szaggá változni. :) Ezen a héten úgyis rosszabb idő volt, úgyhogy szúnyogok se voltak. Bár tegnap megint agyoncsaptam egyet. De jövő héten szerintem megint várható a megjelenésük... jön a melegedés. Bár ki tudja meddig... Eddig ha jól emlékszem, kb. egy hét igazi nyarunk volt. Mondjuk a nyárból még van több, mint két hónap, szóval... lehet még visszasírjuk a kellemes kis 20 fokot. :)

Én most már két fehér nadrág tulajdonosa vagyok, és mindegyiket imádom. Igaz, azok is átlátszanak kicsit, de engem nem zavar. Én nem látom, akinek meg nem tetszik, az ne nézegesse. :D

A béta-karotint nem csak kapszula formájában tudod magadhoz venni. Egyél sok sárgarépát, és voilá! :) Csak ne vidd túlzásba, mert szép narancssárga színed lehet. Én meg nem szeretem a répát, szóval...
Miaz, hogy elfogyott a kullancs elleni? Akkor miért nem rendeltek többet? Hát nem értek én hozzá, régen én is megkaptam asszem a 3-at, de az ismétlők már kimaradtak, szóval... meg az még az őskorban volt. De amúgy szerintem nem hiába van ismétlő... vagy...vagy csak ez is pénzt hoz a konyhára... sose lehet tudni, ma már ott csippentenek le az emberből, ahol csak tudnak...
Én maradok a tetőtől talpig befújom magam, meg esetleg polyB tabletta, ha olyan helyre megyek.

Ja, utólag már... amúgy tudtam, hogy ez lesz. Nem megyünk, és tuti nem fog esni. Bejött... na mindegy, majd a nyárzáró koncertre... meg hát jövőre is lesz nyár. :))

Akkor várom a képeket. ;)

Én meg most a héten 4 napra szabadságolom magam - péntekre meg bemegyek, rövid nap, el lehet viselni. Meg ahogy mondani szoktuk: félnapra nem pazarlunk szabadságot. :D De nekünk az elseje amúgy is szünnap. :))
Előzmény: ronkovics86 (10795)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.06.21 0 0 10795

Felöltöztem, csak aztán annyi gondolatom támadt, hogy féltem, nem bírom megjegyezni hazáig, így letettem magam gyorsan egy padra, és ahogy jegyzeteltem, befújt a szél a kabátomba!

Igen, már remekül vagyok. Kutya bajom.

Ne is mondd! Bár engem másképp csípnek. Hogy aztán így mutálódtak-e vagy a nyűgöm miatt, nem tudom, de nem jönnek ki rajtam akkora dudorok, csak viszket, és hamarabb elmúlik. Lehet jó hatása is egy betegségnek?

Az a ragacsos narancs nem inkább vonzza őket? Vigyázz, nehogy méhét is befogjál vele!

Én igyekszem!

Nem tudom, én még eddig csak átlátszót láttam. Meg ugye az vékony. A vastag, ami nem üt át, az meg nem nyárra való. Á, hanyagolom. :-)

Pedig egész jó alapot szedtem magamra, nem venném jó néven, ha hipp-hopp lekopna.

Én be nem veszek semmit, az biztos. Azon gondolkodom, kullancs ellenit kéne beadatnom, mivel tavaly elfogyott, mire odaértem volna. Aztán esedékes az ismétlő. De nem vágom, hogy egy év kimaradás baj-e, ha adott már a hármas alapoltás. Meg azt sem, hogy milyen hatással vannak egymásra a gyogyóimmal. Majd konzultálok a házidokival, ha odajutok.

Nyugodtan eljöhettél volna velünk! Én nem hagytam ki. Anyámat is elráncigáltam náthásan... Nem esett sokat. Élveztem, mert énekeltem meg táncoltam. Mögöttünk meg pont egy szintén beöltözött, jókedvű bagázs nyomta a rock and rollt. Nem tudom, hogy túl közel álltam-e a színpadhoz vagy az volt a baj, hogy oldalt voltunk, de a hangzás borzasztó gyenge volt. A szövegből semmit nem lehetett érteni. Volt olyan szám (2), aminek kívülről tudom az egész szövegét, és az utolsó sorra jöttem rá, hogy mit játszanak... Miki jófej volt, néha kitalált szavakat énekelt, meg aktualitásokat az eredeti helyett. Baby Gaby volt a Dolly, egész jól nyomta. Szandi meg Szandi, nem tudok rá mást mondani. Nem szerepelt túl sokat. A hátterek tetszettek a számoknál, a műsort lehetne ütősebbre is összeállítani. De ennyit a kritikából. Jól éreztem magam. Ez a lényeg!

Legalább rápihentem az agyalásra. Nem olyan vészes a helyzet! Talán.

Ok, ha lesz időm a képekkel foglalkozni, küldöm a csomagot.

Az a mondat akkor és itt belőlem jött ki, úgy, ahogy volt. :-)

Előzmény: Neith (10794)
Neith Creative Commons License 2010.06.19 0 0 10794
Megfújt a szél? Hát biztos nem öltöztél fel rendesen... Ejnye-bejnye! :)
De remélem most már kijöttél a nyavalyából. ;)
Én meg megkezdtem harcomat a szúnyogokkal. :@ Csak tegnap este vagy 6-ot irtottam ki. Pedig az éjjeliszekrényemre tettem egy fél narancsot szegfűszeggel megszórva - bár a neten úgy olvastuk, hogy narancsba szegfűszeget kell tűzni, de csak őrölt volt itthon -, és ennek ellenére... De legalább jó illata van. :)

De amennyire csak tudsz, vigyázz ám magadra!

Ó, a hamarösszekoszolom-téma még nálam is sokszor előjön, de már megtanultam vele együtt élni. :)) Nem feltétlenül átlátszó, attól is függ, milyen anyagból van a gatyó. De ez fazonfüggő is. Olyan fehér gatyát én se tudnék felvenni, ami olyan, mintha a második bőröm lenne - de ez nem csak a fehérekre igaz, én az ilyen fazonokban kötözött sonkának érzem magam... Én a lazább fazonokat szeretem, fehérben meg pláne. :) Az egyikem - épp most van varrónőnél, mert még övvel se tudtam magamon tartani, de annyira szeretem... - szóval az is bő szárú, tele van zsebekkel...laza. :))
Na látod. Ahogy a fehér felsővel megbarátkoztál, a fehér nadrággal is megfogsz. Persze, csak ha megakarsz. :)

Ez a nyár amúgy nem nagyon kedvez a színnek. :) Mert mire szedsz magadra egy kis színt, jön egy rosszabb idő periódus, és megfakulsz, nincs, ami szinten tartana. :) Amúgy azon gondolkodtam, hogy lehet béta-karotint kéne szednem. Egyrészt elősegíti a barnulást, másrészt védi a bőrt, és ezáltal kisebb a leégés veszélye. De még gondolkodom, nem tudom, hogy ez összeférne e a gyógyszerekkel... vagy nemtom. Most már azért jobban meg kell gondolnom, hogy mit veszek be, és mit nem...
Na igen... az ózonréteg. Nagyon észrevehető. Már csak azon is, hogy nem elég, hogy meleg van - ha meleg van :) -, hanem a nap szó szerint éget. :S

Ááá.. tudtam, hogy ez lesz. Képzeld, nem voltam a koncerten. Egész délután ment a szervezkedés, hogy most akkor mi legyen, esőben nem megyünk ki... aztán előtte kb. egy órával mindenki lemondta, és még anyuék se mentek be, ergo én se... Reménykedtem, hogy az eső miatt esetleg elhalasztják. Nem jött össze... :/ Te voltál? Biztos jóóóó voooolt! Amúgy tudtam, hogy ez lesz. Murphy...

Jaj, már csak olvasni is jó, hogy hogy pihentél. Ilyenkor tud igazán feltöltődni az ember.
Ejnye, hát azért pihentél, hogy utána hazajőve agyalgass, zuhanhass? Nono! :)

Hát persze, hogy szeretnék képeket nézegetni. :) Szóval ha összerendeztek őket, átdobhatsz párat. :)

Ez az utolsó mondat nagyon tetszik. Hol olvastad, vagy saját kútfő?
Előzmény: ronkovics86 (10793)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.06.16 0 0 10793

Á, akkor még nem is találkoztam légkondival! Elképzelhető, hogy előtte pénteken - még halvány hűvösben - kissé megfújt a szél, aztán az jött ki rajtam hétfőre. Én rendszerint nyáron fáztam/ok meg. Fogalmam sincs, hogy mitől. Köszi!

A foltjaim a bajomtól és a gyógyszerektől jönnek ki erőteljesebben az átlagnál. Mást nem tudok tenni, mint vigyázni arra, hogy ne menjek neki semminek, de hát ez nekem nem igazán megy...

Nem bírok fehér nadrágot felvenni. Nem tudom konkrétan az okát. Egyrészt nem tudom hordani, mert öt másodperc alatt összekoszolnám, másrészt átlátszó, harmadrészt fogalmam sincs... Nem megy az nekem! Túl tiszta. /Bár néhány éve még a fehér felsőt is kizártnak tartottam viseletnek, aztán valahogy mégis felvettem, és nagyon tetszik. Igazából jól áll./

A pihenés sohasem árt. :-)

Hú, engem azért fejbevágott a meleg a kocsiban hazafelé, a klímától meg megfagytunk, ha bekapcsoltuk. :-) Én is szedtem a mancsaimra némi színt.

Pont azon merengtem a múltkor, hogy érdekes módon kisgyerekként sosem égtem le, pedig rengeteget voltam a napon, a szabadban és mégis mindig barnultam. Most meg kisüt a nyári nap és égek. És ez nemcsak az én hibám, a bőrömé, hanem, hogy vékonyodott a nyavalyás ózonréteg meg ezerrel pirosít a fénygömb.

A kedvezmények többnyire nem vonhatók össze, de sose lehet tudni. :-)

Most már olvastam is Fenyő Mikiről. Fel is vennék pöttyös szoknyát, ha lenne... :-DD

Köszönöm kérdésed, jól éreztem magam. És évek óta először volt olyan, hogy pihentem. Ültem a téren, élveztem a szökőkút látványát, és néha a szálló vízpermet érintését és nem csináltam semmit. Alig gondolkodtam, nem volt kedvem komolyat olvasni és néztem magam elé, figyeltem a csetlő-botló, rohangászó apróságokat. És pihentem.

Aztán hazajöttem, hogy agyalhassak, zuhanhassak. Szokásos ritmusban felkeltem, megreggeliztem, stb. Aztán ledőltem egy kicsit, és délután negyed egykor ébredtem... Ilyen akkor volt utoljára, amikor éjszakás műszakból mentem haza. Régen.

Képek még feldolgozás alatt, ha gondolod, küldhetek néhányat, ha összerendeztem őket. (Lehet, még sokára lesz.)

Az évek repülnek, de a hónapok vánszorognak, hogy aztán az órák-percek ismét rohanjanak.

Előzmény: Neith (10792)
Neith Creative Commons License 2010.06.15 0 0 10792
Megfázással indítottál? Jobbulást!
Amúgy sose értettem, hogy a nagy melegben hogy lehet megfázni, de ennek is biztos meg van a magyarázata, csak még nekem nem sikerült ilyet produkálnom - ha jól emlékszem -, és ezért nem értem. :) Bár mondjuk ahol klíma van, ott előfordulhat... szóval nálad tuti ez a dolog nyitja.

Hát mitől lettek azok a foltjaid? Tessék fejben helyrerakni mindent, azok attól vannak. Stressz, idegeskedés meg minden ilyen finomság kihozhatja... bár nekem még nem volt hozzá szerencsém, ez is biztos alkati kérdés is.
Miért nem akarsz fehér nadrágot felvenni? Nekem is van, imádom őket! Mert olyan jó lazák. :)

Szabin vagy? Á, szégyelld magad! :) Na jó, pihend ki magad! ;)
Én meg úgy döntöttem, hogy mivel júli 1. nekünk szünnap, és csüt.re esik, ezért azon a héten kiveszek még három napot, aztán majd csak félnapra, pénteken megyek be. Egy kis pihenés már nem fog ártani.

De bárcsak mindig ilyen idő lenne, mint ma volt. Vagy tegnap. Nem hőség, nem hideg, pont jó. De álmodik a nyomor, ugyebár. :) Már egy kis színem is van, pedig konkrétan még nem napoztam, de a napnak ennyi is elég volt. Ebből is látszik, hogy sokkal jobban tűz, mint régebben...

Ja, hogy Te délután voltál. Az más. Akkor azért nem láttalak. Én 7-re estem oda. :)

Bizony, úgyhogy a következő könyvvásárlásomat már neten fogom megjátszani. És ma töltöttem ki igénylőlapot törzsvásárlói kártyára. Szóval még azom is lesz. Vajon a neten rendelt akciós árból leszámítódhat még a kártya kedvezménye is? :)))

Mingyá Fenyő Mikiii! :)

Jól érezted magad Bcsabán? Remélem kipihented magad, ha csak részben is, de az is valami.
Ó, a német vidék... az nagyon hangulatos, és szép. Képek? :)
Nincs ám olyan messze aug. Gondolj bele, most kezdődött az év, aztán már július lesz. Szóval repülnek itt a hónapok, mindjárt augusztus, oszt irány London! :) Dejó neked! :)
Előzmény: ronkovics86 (10791)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.06.11 0 0 10791

Nekem nem hiányzott a kutya meleg, de néha már én is fáztam a hidegekben. Beköszöntött a nyár és egyből megfázással indítottam, pedig még ki sem vetkőztem magamból. És sajnos nem is nagyon tudok, mert tele vagyok kék-zöld-lila foltokkal és nem igazán akarnak elmúlni és mindig jönnek újabbak, akkor is, ha be sem ütöm magam. :-/ Szóval be kell szereznem néhány vékony hosszú nadrágot. De én nem akarok fehér nadrágot felvenni! (Pedig nyáron mi mást vegyek fel?)

A klíma hideg és folyton a hátamon landol... A folyadékutánpótlásról gondoskodom, annyit iszom, mint még soha. De kell is.

Mindenki megzavarodott a melegtől, volt nálunk ráadásul akkora pörgés meg sok marhaság, hogy azt sem tudtuk, hova kapjunk és hogyan. Túléltük, én meg mától szabin vagyok meg jövő héten is. Szuper!

Én is égni szoktam, kilószámra kenem magamra a naptejet, de mindig jön valahol egy-egy piros csík. Jaj, csak nem hullik ki a hajad! Én a melegtől féltem, egyelőre bírom.

Délelőtti próbán voltam. Csücsültem az egyik sarokpadon.

Hű, ez érdekesen hangzik az Alexandrától...

Irány Fenyő Miki, legyőzzük a tömeget!

Mi is igyekszünk egyeztetni, aztán főnöknek adagolni. Holnap megyek Békéscsabára néhány napra. Nemrég voltam Ausztria-Németország határán. Augusztusban meg nagy nyaralás... London. De messze még...

Előzmény: Neith (10790)
Neith Creative Commons License 2010.06.10 0 0 10790
A Hold... A Hold miben nem játszik szerepet? A nők hormonháztartásától kezdve az ár-apály-ig mindenhol ott van. :))

Na, és tessék. Mindenki a meleg után sóvárgott. Most megkaptuk. Hurrá! Semmi átmenet, egyszerre akkora hőség, hogy legszívesebben a bőrödből bújnál ki. De mivel az nem megy, marad a hűsítő víz, enyhe szellő, huzat, ventilátor, klíma... kinek mi. Ja, tessék elég vizet inni napközben!!! Nekem ott van az asztalom alatt, így nem felejtem el. Bár elfelejteni nem is tudnám, mert folyamatosan kívánja a szervezetem.
Nekem nem is tett jót ez a hirtelenség... egyszerűen olyan nyomott és fáradt vagyok tőle... még gondolkodni se tudok. De komolyan. Még szerencse, hogy most egy kicsit lazább napok vannak, és megtehetem, hogy percekig csak nézek ki a fejemből...

Ne feledd! A lent után mindig fent jön! ;) Bár ezt sokszor én is hajlamos vagyok elfelejteni...

De jó neked! Én még nem tudom, hogy bírom-e a napot. Mivel ugye alapból fehér bőrű vagyok, és igazából égni tudok, aztán max egy kis barnaságot szedni magamra... Tavaly egy kicsit rászoliztam. Alapszínként. Jó is volt, de idéntől ilyen már nem lesz. Amúgy is egészségtelen, nekem meg pláne... De majd elválik, hogy a gyógyszertől bírom-e a napot, mert elvileg fényérzékenységet okozhat, és szép kiütéses lehetek. Hurrá! De legalább a hajam nem hullott ki tőle, pedig ezt is sokat hallottam. Vagyis még nem. :))

Ott voltál a téren? Én is! Végig, vagy csak a próbán? Mi a jobb szélen álltunk, majdnem a kivetítővel egy vonalban, srégen a színpaddal.
Zene és könyv. Tökéletes párosítás. Kikapcsolódás, pihenés. Most éppen az Egy gésa emlékiratait olvasom. Még csak az elején vagyok, de tetszik.
Amúgy mostantól online fogok könyvet rendelni. Mert. Ugye neten rendeléskor alapból olcsóbb, de ha rájön a szállítási ktg, akkor ugyanott vagy. Namármost. Én most olvastam, hogy az Alexandránál van olyan, hogy neten rendeled meg, de a megadott könyvesboltok egyikében átveheted, és a netes, akciós áron. Megéri! :)

Na, milyen jó, hogy járt a szám! :)) Bár biztos nélkülem is tudatodba került volna, de így időben megtudtad. :) Időben oda kell majd menni, ha nem leghátul szeretnénk majd állni. :) Hú, és ilyenkor mindig akkora tömeg van...

Nyaralás... jó lenne, de még nem tudok semmi konkrétumot. Nálunk ugye az se biztos, hogy akkor tudjuk kivenni a szabit, amikorra beterveztük - én aug. második felére -, de igyekszünk úgy, hogy összejöjjön.
És Te?
Előzmény: ronkovics86 (10789)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.06.07 0 0 10789

Ezek szerint. Biztos közrejátszott benne az eső is, meg a Hold. :-) Engem nem zavart különösképpen.

Ma még elviselhető volt a hőség, de azért én is félek a hirtelen váltásoktól. Nem garantált, hogy jót tesz a szervezetemnek.

Most alkottam. :-) Nagy probléma nem volt, csak egymástól függetlenül az őrületbe kergettek minket. :-) (Azért ki lehetett bírni. Főleg, ha az ember megtanul magában nevetni rajta.)

Igazából mindegyikük várt valami újat, valami jobbat, erre nem kaptunk semmit, aztán még az ég is leszakadt. "Egyszer fent, egyszer lent, hullámvasút az életem..." (Úgy tűnik, nem csak az enyém. Bár elég sokat voltam lenn.)

Pihenés megvolt, bánta is a karom - egy csöppet megégett, de már szép világosbarna.

Gondolkodás szombaton mellőződött.

Kikapcsolódás benne foglaltatik a pihenésben. Széchenyi téren próba közben olvasgattam. :-) (zene+könyv, kell még más a felüdüléshez? ;-))

Az ég áldjon meg, hogy szóltál. Bár addig talán észrevettem volna. Még nem hallottam, hogy Fenyő lesz! Ott a helyem!!!

Tervezel valahova valami kisebb nyaralásfélét?

Előzmény: Neith (10788)
Neith Creative Commons License 2010.06.06 0 0 10788
Akkor ez mindenkinek ilyen durva hét volt? Ezek szerint valami volt a levegőben... Szerintem az időjárás is nagyban hozzájárult az idegeskedéshez. Akarva akaratlanul is hatással van az emberre. Most meg hirtelen meleg... én ez nem bíííroooom! Holnap meg már tényleg nyári kánikula, 30 fok vagy több... egyik nap 10 fokban kabátban flangálsz, aztán a másikon meg ujjatlan topban... hát normális???

Hisztikoktél? (tetszik ez a szó...) Csak nem valami nagyobb probléma merült fel, ami teljesen felbolygatta a méhkast?

Megvolt.
Pihenés. (pipa)
No gondolkodás. (pipa) (bár néha beindultak az agytekervények)
Kikapcsolódás. (pipa)

Ja, 18.-án Fenyő koncert lesz a Győri Nyár megnyitóján. Ugye nem fogod kihagyni? :)

Remélem neked is sikerült kikapcsolnod a hétvégén! ;)
Előzmény: ronkovics86 (10787)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.06.04 0 0 10787

Stressz nélkül nem élet az élet... Csak ne okozna ekkora galibákat.

Egész hét durva volt felénk is, minden nap már dühödten topogtam, hogy menjünk haza. És még egész nyugodt voltam az iroda felsőbb köreihez képest. (Mintha hisztikoktélt ittak volna.)

Akkor pihenj, aludj és ne gondolkodj! (Hű, de jó tanácsaim vannak!)

A határidőket nálunk is csak az iroda tartja, mi meg kapkodhatunk azért, hogy behozzuk mások trehányságát, lassúságát, töketlenségét.

Nyugodt hétvégét!

Előzmény: Neith (10786)
Neith Creative Commons License 2010.06.03 0 0 10786
Ja, az ügyfél a legkisebb probléma, ami érhet... Ez így van. De hiába... ha miatta nem tudod úgy végezni a munkádat, ahogy szeretnéd, az már bizony nagyobb baj. És bizony engem szorított a határidő, és persze az utolsó pillanatban oldódott meg minden - így se szabályosan... mert valamit ugye csinálni kell. Szóval elkerülhetetlen az idegeskedés.

Ez a hét pedig.. na erről inkább ne beszéljünk. Csütörtök van, úgy érzem magam, mintha már péntek este lenne, úgy kiszívott ez a négy nap. És még hátra van egy... Basszus!
Aludni akarok, pihenni, és nem gondolkodni, csak kikapcsolódni.

De ezek szerint idegeskedés nélkül te se úszod meg. Kitartás! ;)
Előzmény: ronkovics86 (10785)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.05.31 0 0 10785

Nem érdemes idegeskedni. (Mondom ezt én...)

Az ügyfél a legkisebb probléma, ami érhet minket!

Előzmény: Neith (10784)
Neith Creative Commons License 2010.05.27 0 0 10784
Gondoltam beköszönök... megvagyok ám, csak sűrűek mostanság a napok. A munka is kikészít... Ma is jól felidegesítettem magam... vagyis az ügyfelek engem. És így dolgozzon az ember..... :@
ronkovics86 Creative Commons License 2010.05.17 0 0 10783

Hm, először is lógok egy dátummal: 2004 október! (Fotók.)

Mikor-hogy kajálunk. :-) Igyekszünk rendszeresen és délben, ha éppen tehetjük. Rengeteg szénhidrátot - a papírok fölött. (Azért a fontosabbakat igyekszem félretolni azidőre.)

Igen, az emberek a világ - számunkra. (Lehet, hogy egy marslakó mást mondana. :-DD)

Mert nem mindenki ugyanabban hisz. Ha az összes ember a nirvána elérésére törekedne, másképp állnának a dolgok... :-) Egyetértek a jó és a rossz pofozkodásának elméletével. (Még nem is gondoltam rá ilyen formán, csak leképezve kicsiben.)

Felállunk, hogy aztán újból arcra zuhanjunk - mondaná a pesszimista énem.

Az érettségi nem rossz, a diploma elértéktelenedik, lassan az utcaseprő is doktori címet kap. Rossz felé haladunk.

A te kis naiv világodban meg az enyémben, meg még néhány nagy marhájéban...

Előzmény: Neith (10782)
Neith Creative Commons License 2010.05.14 0 0 10782
Az hogy lehet, hogy nincs ebédidő? És akkor mikor/hogy kajáltok? A papírok fölött?

Hja, a szokásos emberi hülyeség... Látja, hogy már nincs ülőhely, és megáll hátul. Persze az utána felszállók miatta fennakadnak, és míg elől nyomorgás megy, hátul partyt lehetne rendezni. Hogy én ezt sose fogom megérteni...

Világ... emberek. Végülis mindegy. Az emberek teremtik a világot, a világ összefoglaló néven a benne élő embereket jelenti. Az én értelmezésemben. :)
Legelőre sose fogunk eljutni. Ez tény. Ahhoz túl kevesen vannak, és lesznek a jövőben is olyan emberek, akikben még lakozik némi emberség, és küzd. Küzd a jóért, a helyes viselkedésért, az erkölcsért... És még sorolhatnám. De azt hiszem, ez így van rendjén. A világot a jó és rossz egyensúlya tartja, mozgatja. Kell a rossz ahhoz, hogy tudjuk értékelni a jót. Hogy meglássuk, mennyire szükség lenne rá. Ha nem lenne rossz, ha nem lennének olyan emberek, akik rádöbbentenek a rossz rosszaságára, ezáltal a jó jóságára... Nos, olyan világot én elképzelni sem tudok. Mert most is azért tudjuk elírni, hogy mi lenne a jó, mert van viszonyítási alapunk.

Lehet, hogy egyre nehezebb felállni. Talán pont a tapasztalat teszi... hogy hiába állsz fel, egyszer újra a padlón találod magad. De mégis felállunk. Mert fel kell. A magunk érdekében, hogy ha csak egy pillanatra is, de újra átéljük a boldogságot, az örömöt, ami képes éltetni minket.

Tulajdonképpen ez az egész újfajta érettségi nem rossz... Jó az ötlet, csak kár, hogy nem képesek ezt úgy megvalósítani, ahogy kéne. Nem tudják jól alkalmazni, és addig nem is fogja elérni a célját, amíg idióták ülnek ott fent. Szeretem, mikor olyanok okoskodnak, akiknek halvány lila gőzük sincs a dologról, csak azért csinálja, mert megkapja érte a jussát. Sajnos nagyon sok ilyen ember ül felsőbb körökben, és amíg ez így van, nincs előrejutás.

Én azt mondom, az az ember, aki bármilyen oknál fogva képes tisztességtelenül végezni a munkáját... Nos, az igazából sosem végezte jól a munkáját. Az nem képes szívvel-lélekkel dolgozni, ami pedig alapja a jó munkának. A munka iránt kell egyfajta elkötelezettség, hogy higgy abban, amit csinálsz, hogy ezzel hozzájárulsz a társadalmi jóléthez. És aki képes így dolgozni, abban nem hiszem, hogy bármikor is felmerülne, hogy rosszul végezze a munkáját. Még ha a körülmények erre is adnának okot. Én inkább kilépnék, mint szándékosan rosszul dolgozzak. Vagy ez csak az én kis naiv világomban működik így? :)

Előzmény: ronkovics86 (10775)
Neith Creative Commons License 2010.05.14 0 0 10781
Szép.
De nem valami vidám a hangulata...
Előzmény: Angel of sun (10778)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!