1. Liberálbolsi hangulatkeltő vagy. 2. Tehát természetes, hogy valótlant állítasz!
Vagy:
1. Valótlant állítasz. 2. Tehát természetesen liberálbolsi hangulatkeltő vagy!
A most nyugdíjba menők '56-ban 12 évesek voltak, a mai nyugdíjasok tehát ennél idősebbek. '56-ban az ország szinte egy emberként kommunista ellenes volt, különösen az akkori fiatalok, bárhogy próbálják most '56-ot kommunista forradalomnak beállítani. Miért lennének tehát ezek az emberek jobban komcsibarátok, mint azok, akik a kommunista érában nőttek fel és a szüleik nem mertek előttük beszélni, nem merték nekik elmondani az igazságot? Bizony sokkal több náluk fiatalabb fogadta el a kommunistákat, mert szüleik pontosan őket féltve elhallgatták előttük a történteket. Ennyi a bűnük, hogy féltve az utódaikat, hazafiatlan embereket neveltek belőlük! De szemenszedett hazugság az, hogy közöttük sokkal többen vannak komcsibarátok, mont más korosztályokban!
"Kicsit vegyél vissza, mert a mostani nyugdijasok már befizették azt, amit most megkapnak" Csak egy részük, és te is tudod ezt jól. Réadésul hogy számoltad ki, amikor a felosztó-kirovóban nem azt kapod, amit befizettél?
"Csak te kapod a családipótlékot, gyedet, gyest, a nyugdijasok meg szépen meghalnak, mire elérik a tervzett 72 évet. " Ezek még nem nyugdíjasok, hanem dolgozók.
"de te egy nagy balfácán lehetsz, ha ennyi pénzt tudsz csak összehozni a pároddal, vagy nagyon lusták vagytok, és arra is két gyereket vállalsz." Ahogy olvastam vankis gyereke tehát az asszony otthon van gyeden. A 200 nettójára meg van 300 adója és szart se kellene neki ezt mondania, ha nem lenne ennyi elvonása...
Van volt osztálytársam, Egyesült Államok-beli nyugdíjas, nem merem megírni mennyi a nyugdíja. Jó lenne összeismerkednetek, csak félek, hogy valagbarúg....
"én vegyek fel hitelt, hogy neked nyugdíjat fizessek? "
Énnekem ne vegyél fel hitelt kopasznyaku, én nem vagyok nyugdíjas, de te egy nagy balfácán lehetsz, ha ennyi pénzt tudsz csak összehozni a pároddal, vagy nagyon lusták vagytok, és arra is két gyereket vállalsz. Én vegyek fel hitelt, hogy neked családi támogatást fizessek ? Ha kicsi a fizetésed menj el Metrot takarítani , ott nagyon jól fizetnek, igaz nem lehet a computer mellett stikában lopni a gazda pénzét a netezéssel.
Kicsit vegyél vissza, mert a mostani nyugdijasok már befizették azt, amit most megkapnak, nem beszélve azokról akik már meg is haltak, és nézve a nyugdijtörvénytervezetet, valószinüleg mindenki meg fog halni mielőtt nyugdijat kap.
Ugyhogy ezen meg is nyugodhatsz. Csak te kapod a családipótlékot, gyedet, gyest, a nyugdijasok meg szépen meghalnak, mire elérik a tervzett 72 évet.
Remélem megnyugodtál.
Csakhogy a zöldséges és a hozzá hasonló ügyeskedő elmehetett a Bahamákra, mert nem fizetett TB-t, az állami alkalmazott meg azért kapott olyan kevés fizetést, hogy a befizetéséből felneveljen az édes jó anyád ilyen nagy marhának, az ő befizetéseikből kaptátok a Gyest, Gyedet, Csp-t, abból épültek a lakótelepek , ahol felnevelkedtél, mert hozzászólásodból itélve nem vagy az a kimondottan budai gyerek.
Látod , baszodalássan, itt a hiba a te rendszeredben.
Ugyanis még a cselédkönyvek kartonjai is hegyekben álltak az OTI jogutódjánál.
Épp azért fogok annyi nyugdíjat, amennyit, mert fillérre tudják, mennyit kerestem ebben a büdös életben. Amikor megkaptam az obsitot, éltem a gyanúperrel, hogy esetleg eltűnt az életrajzomból az a 2 év.
Részletezve benne volt az a pár üzemi gyakorlat is, ami után vontak TB-t.
a nyuggerek 75%-a meg mszp szavazó, úgyhogy nyomorogjanak csak.
Apád anyád is nyugdíjas?
Akkor ők is mocskos komcsik.
egyébként csehországban ezt vezetik be hamarosan
65 év korhatár
mindenkinek 90 euró nyugdíj
Erről valami linket tudnál adni?
Vagy csak te linkelsz?
a családi vállakozásunk 5 embert tudna felvenni (most is kellenének, csak nem futja rá) ha csökkennének a járulékok.
Tán amennyiben az elmúlt 16 évben ti is és az összes vállalkozó becsületesen(ha ismered a szó jelentését) fizette volna az adókat és a járulékokat, nem itt tartana sem a gazdaság, sem az ország.
olyan vállalkozás ami csak most kapott 5% élelmiszeráfaemelést, amit kénytelen lenyelni.
Aki hülye, ami persze állampolgári jog, az ne vállalkozzon.
a nyugdíjasok 75%-a az mszp-re szavaz
Ezt most másodszor említed.
Nem lenne tisztességesebb tőled az mondani, hogy az MSZP-re szavazó nyugdíjasok dögöljenek meg, a te pártodra szavazók között pedig osszák fel azok nyugdíját!?
Hát azt teljes biztonsággal állíthatom, hogy neked még csak halvány fogalmad sincs arról az időszakról.Aztán meg honnan a büdös francból veszed a számaidat, hiszen ebből semmi nem igaz. Vagy tudsz nekem erről valami hitelest? Akkor légyszíves tedd már ide had okuljak. Sajnálom,de nekem nem csak a gyerekeim jövője fontos, hanem a szüleim élete is. Neked nem? Tehát ha kérhetlek honnan veszed ezt az ingyenlakás dolgot, mert a rohadt életbe én ebből is kimaradtam.Honnan tudod, hogy kire szavaztam? Nem lehetséges, hogy a legtöbb rokkantnyugdíjas a te nemzedékedből van? És a mai nemzedék sokkal több gyereket nevel? Ismét nő a lélekszám? És tudod az én nemzedékem még nem ismerte az "idegen nyugger" kifejezést sem.
Mindössze arra próbáltam reagálni, hogy a nyugdíjasok a Bahamákra járnak, felzabálják a mai nemzedék jövőjét stb. Ezek a nyugdíjasok felnevelték azt a nemzedéket amelyikből néhányan most habzó szájjal követeli a nyugdíj csökkentését, elvonását és ahogy néha olvasom azt sem különösebben bánnák, ha a Dunába lövöldöznék őket. Ezek a nyugdíjasok gyakran két-három állást vállaltak azért, hogy egy kicsit tisztességesebben élhessenek a gyermekeikkel. Most pedig kaphatnak egy héten egyszer húst is? Biztos megérte felnevelni ezt a néhány aljas, önző alakot aki itt hőbörög? Vagy nevelte ezeket valaki?
Rajtam kívül az összes ausztrál, brit, USA, újzélandi is agyatlan seggfej? Akkor te mi vagy? lángész?
Majd gondolkodhatsz, ha felemelik a korhatárt70 évre, oszt 69 évesen beadod a kulcsot.
Ha anyám nem gondoskodott volna rólam, nem nevelt volna fel, hanem az állami csöcsbe kapaszkodva, minden pénzét elitta volna, akkor még kurva jó dolga volna, a heti egyszeri húslevessel.
AKi nem gondoskodik magáról, nem tesz vélre öregkorára, nem nevel gyereket, az nem is érdemel többet! Vagy szerinted ki kéne tüntetni az ilyeneket?