Héát tényleg ne kezdjük, ugyanis nem arról van szó, hogy te megamagyaráűzd magadnak, hogy ezek egykutyák, mert milyen sokat ígértek. Arról van szó, hogy Gyurcsányék gyökeresen az ellenkezőjét teszik annak, amit ígértek. Jelenleg csak ez a faktum. Ráadásul nem elég, hogy gyökeresen az ellenkezőjét teszik, de kifejezetten faszságokat csinálnak. Ha te ezek után tényleg azzal vígasztalod magad, hogy de az Orbánék is milyen sokat ígértek, meg jaj csak az Orbán főtisztyei, akkor nagyot kell csalódnom a szakmai elkötelezettségedben. Mert akkor mégsem az számít, hogy valaki mennyire vágja a témát, hanem mégis inkább az a domináns faktor a döntéseidben, hogy az Orbán főtisztyei. Uramisten, ha legalább akkora ászok lennének a Gyurcsány főtisztyei, vagy maga Gyurcsány, de itt az orrunk előtt az anyag, hogy mekkora abnormális köcsögök!
Nekezgyük elölről, hogy ki millen fasságot ígérgetett a kampányban - ez a részea vitának nem érdekel, és nem is fog...
Az alkalmazottakraismögvannak azötletek, csak olvni köll... a közalkalmazottakat meg nem sajnálom, hagy hújjon a férgese... ha másnem, ez államcsődlegalább elsöpri őket, oszt felépíthetünk rá egy épeszű rencert - Orbán főtisztyei nélkül...
Jogállami keretek között? Miért? Az jogállami keret, hogy lenyomnak egy öt éves adócsökkentési törvényt, ezzel kampányolnak, majd pedig a választás másnapján visszavonják? Ez visszaélés a jogállami keretekkel. Ezek után én izgassam magam a jogállami keretek miatt? És ezek hivatkozzanak nekem a jogállami keretekre?
Az meg lehet, hogy tényleg nagyon jól elmagyarázzátok, hogy hogyan bújjanak ki a vállalkozók a vérszopó adóemelési ötletek alól, de hogyan bújjanak ki az emberek, főleg a havi 140 bruttóval karistoló alkalmazottak a 20%-os áfa alól? Hogyan bújjanak ki a 27%-os gázáremelés és a továbbgördülő hatások alól? Hogyan bújjanak ki a nem a közszférában bekövetkező elbocsátási hullám alól? És ezeknek mondja ez a hülye féreg, hogy sokat költöttek?
Nehogymán Te magyarázd meg nekem a lényeget, hiszen láthatóan magad is csak kevered a pöcegödröt.
Te osztogatásról beszélsz én meg a fosztogatásról. Tudod mi a különbség a kettő között?
Mondok egy példát a mi kerületünkből, hogy megértsd:
Verók polgármester pártbéli haverja csak úgy kiemelt a páncélszekrényből vagy százhúsz milliócskát. No, ez a fosztogatás.
Varók polgármester enyhitendő a nagy felháborodást, kioszt a "szépkorúak" között minden évben egy karácsonyi csomagocskát, héhány naranccsal, cukorkával, csokoládéval, vagy mit tudom én mifenével. Ez lenne az osztogatás.
Arányban sincs a kettő egymással!!!!
Merthogy közben egyéb aljasságokra is vetemedett a VI.kerületi önkormányzat. Dehát ezek felsorolása itt off lenne.
Mondd, Öreg Mén, hogyan gondolod ezt a fasz GYurcsányt jogállami keretek között elzavarni most a náthás picsába? A konstruktv bizalmatlansági indítvány erre kevés, mer' legfőjjeb mekkapjuk Kiss Pétert helyette... Orbán nem köll, mi marad?
De hát ne fognak tunni adóztatni, ha topicban, vagy egy tucat szakember magyarázza mostanság a legáliskerülőutakat, ráadásul aki él ésmozog, támaggya a Gyurcsány-csomagot... millen más jogállmi eszközök vannak még? Lőjük a Dunába a cucipártot?
Nem Indián, baromian el vagy tévedve, ha te is azt hiszed, hogy az a demokrácia, hogy négy évig kuss miundenkinek, mert valami barom megkaparintotta a hatalamt. Én teszek az össze ideológiai nyervákolásra, meg a hatalmas demokráciafélésre az Orbántól amiért az is vállalható, hogy úgy rúgják az elvtársak hátba a demokráciát hogy meg sem áll belső mongóliáig. Itt ezek a tehetségtelen pöcsök tönkreteszik a gazdaságot és akkor aztán azt variálsz te társasági szerződésekkel amit csak akarsz, mert teljesen mindegy lesz, hogy hova szavaztál úgy fogsz szopni mint a torkosborz. Öt éves adócsökkentési program helyett a retkes francba akarnak adóztatni? Meg az anyjuk picsáját!
Mer' annak nincs realitása... annak viszont igen, ha már úgy is kötelező 2007 szeptember elsejéig mindenkinek átalakítani a társasági szerződéseket, akkó' má' eleve arra készülünk, hogy ezek ezt is elbasszák... és kijáccuk a picsába, az áfán és a minimálbér járulékán kívűl egy alzó grandoccse fiztünk, és mennézzük mittunnak?