Budapesti lakás takaritasahoz 3000.- Forintos oraberrel takaritot keresek. Erdeklodni lehet (elérhetőseg megjelölésével) a takaritas8876@gmail.com címen (fontos hogy a címben rövid i szerepel).
Üdv! Munkájára igényes, talpraesett, több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható és pontos anyuka vagyok, aki takarítást vállal.
Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége és a kölcsönös bizalom.
Hétfői napokra délután 14:00-17:00-ig heti szinten van szabad kapacitásom, Budapesten.
Jelenleg is 5 nívós magánlakásban dolgozom (1., 2., 11., 12-ik kerületekben), illetve 5-6-7-8-9-10-13-14. kerületekben tudok vállalni,így kérlek csak akkor jelentkezz, ha az adott paraméterekkel és természetesen a hétfő délutánokkal heti szinten tudsz alkalmazni.
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, régóta ismerem. Védettségi igazolással lakástakarítást vállal megfizethető díjért, vasalás kivételével (1800.-/óra). Ha jó természetű, alapos munkaerőt kerestek, akit bátran beengedhettek, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Május hónaptól segítségére lehetek abban, hogy lakását vagy házát még higiénikusabbá tegyem, továbbá igényes, alapos, és megbízható hozzáállásommal tiszta, rendezett, és ápolt környezetet alakíthassak ki otthonában.
Budapest IV. ker. és vonzáskörzetében, továbbá a II.,III.,XIII.,XV. kerületekben hetente 1 alkalommal, maximum 5-6 órában szívesen vállalok (rendszeresen) gyermekfelügyeletet, vasalást, ágyneműcserét, főzést, bevásárlást, ablaktisztítást, valamint kis-és nagytakarítást, természetesen a maximális higiéniai szabályok betartásával.
Több évtizedes tapasztalattal a hátam mögött, mindig nagy elismerés, ha látom megbízóim elégedettségét, és szívesen segítek, ha ezzel nagy terhet vehetek le a vállukról. Szükség szerint, mindezt leinformálható referenciával is alátamasztom.
Amennyiben úgy érzi, szüksége lenne egy magas szintű szolgáltatásra lakás/ház/családmenedzseléssel kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésére. További részletek és egyeztetés ügyében kérem, keressen bizalommal.
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, régóta ismerem. Lakástakarítást vállal megfizethető díjért, vasalás kivételével (1800.-/óra). Ha jó természetű, alapos munkaerőt kerestek, akit bátran beengedhettek, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, régóta ismerem. Lakástakarítást vállal megfizethető díjért, vasalás kivételével (1800.-/óra). Ha jó természetű, alapos munkaerőt kerestek, akit bátran beengedhettek, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Üdvözletem! Jövő hét keddre azaz március 2.-ra vállalok egy egyszeri takarítást. Megüresedett a napom. Ha szeretné, hogy ingatlana tiszta legyen keressen bizalommal. Budapesten. Ajánlólevelekkel rendelkezem. Alap takarítást, átfogó takarítást. Festés utáni, ki-be, költözés takarítást.
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, sok éve ismerem. Lakástakarítást vállal megfizethető díjért, vasalás kivételével (1800.-/óra). Ha jó természetű, alapos munkaerőt kerestek, akit bátran beengedhettek, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Kisgyermekem nevelése mellett, szabaddá vált egy hétköznapom.
Budapesten (elsősorban IV. ker. és vonzáskörzete, II.,III.,XIII.,XV.ker.) hetente 1 alkalommal, maximum 5-6 órában szívesen vállalok (rendszeresen) gyermekfelügyeletet, kis-és nagytakarítást, ablaktisztítást, vasalást, ágyneműcserét, bevásárlást.
Több évtizede foglalkozom házvezetéssel, háztartásszervezéssel, takarítással, továbbá pár hónapja kiskorú gyermekfelügyeleti munkakört is sikeresen ellátok.
Leinformálható referenciával rendelkezem.
Amennyiben úgy érzi, szüksége lenne egy magas szintű szolgáltatásra lakás/ház/családmenedzseléssel kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésére. Kérem, keressen bizalommal.
Meglévő munkáim mellett alkalmi, részmunkaidős munkát keresek Budapesten. Reggel 6-8 ig. Vagy délután 15-17 ig. Bármi érdekel amit egy nő meg tud csinálni. A covid miatt a családom tagjai elvesztették a munkájukat és egyedül tartom el a 4 fős családom.
Évek óta takarítással foglalkozom. De bármit meghallgatok.
Állandó munkáim mellett felszabadult a jövő hét hétfői napom. Amennyiben úgy érzi valaki, hogy otthonában vagy irodájában szükséges lehet egy egyszeri takarításra keressen bizalommal az alábbi telefonszámon: 06204663792.
Ajánlólevelekkel, referenciákkal rendelkezek. Leinformálható vagyok. Ár megegyezés alapján.
Nemdohágyzónő vagyok, több mint 20 éves szakmai munkatapasztalattal. Vállalom irodák, illetve lakások rendszeres takarítását. Munkámra garanciát vállalok! Referenciával rendelkezem. A munkavégzésem megbízható,precíz,pontos. Budapesten Ár megegyezés alapján, a terület megtekintése és a személyes találkozás során. Budapest IX.VI.VII.VIII. XI. XIII. V. kerületekben. Hívjon bizalommal!
Több évtizede foglalkozom házvezetéssel, takarítással, háztartásszervezéssel. Pár hónapja kiskorú gyermekfelügyeleti munkakört is sikeresen ellátok.
Budapesten (elsősorban IV. ker. és vonzáskörzete, II.,III.,XIII.,XV.ker.) hetente 1 alkalommal, maximum 5-6 órában szívesen vállalok (rendszeresen) gyermekfelügyeletet, kis-és nagytakarítást, ablaktisztítást, vasalást, ágyneműcserét, bevásárlást. Preferált leginkább a keddi nap. Leinformálható referenciával rendelkezem.
Amennyiben úgy érzi, szüksége lenne egy magas szintű szolgáltatásra lakás/ház/családmenedzseléssel kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésére. Kérem, keressen bizalommal.