Keresés

Részletes keresés

Cim33 Creative Commons License 2008.12.20 0 0 2274
Bassssz. Több okból is, de pl. 12 rész tesz ki egy dvd-t, és már írnám ki. :( És persze hiányzik. :)

Köszi.
Előzmény: Candy Perfume Girl (2272)
whitequeen Creative Commons License 2008.12.20 0 0 2273
Jesszusom, ez borzalmas :S
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.19 0 0 2272
Január 16. :(
Előzmény: Cim33 (2270)
Cim33 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 2271
Bocs. Nekem internal server errort írt ki. :)
Cim33 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 2269
Az imdb dec.16-ra jelezte az 5.12 Painless adását. Most akkor mégse volt?
Cim33 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 2270
Az imdb dec.16-ra jelezte az 5.12 Painless adását. Most akkor mégse volt?
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.18 0 0 2268
Engem a legkevésbé sem zavar. :)

Igen, Jesse-nek több orvos is van a családjában, volt egy hihetetlenül édes interjú, ahol előadta, hogy egy epizód után mindeki ír neki veszettül, hogy ez meg ez nem is így van, ezt eltúloztátok, ezt rosszul mondtad, stb. :)

SNL-t én simán letöltöttem torrentről, mininován tuti hogy fent van, én onnan szedtem.
Jútúbról általában eltávolíttatja az NBC.
Előzmény: lafan (2264)
lafan Creative Commons License 2008.12.18 0 0 2267
Szívesen. :)))

Tényleg jól állt neki a hosszú egyenes, pedig ő úgy aposztrofálta valamelyik vidiben (mán nem emlékszem, hol), hogy borzalmas volt a frizuja az első évadban. (Vicces komment volt, de azért engem meglepett.)
Nekem leginkább a negyedik végén abban a jelenetben tetszett, ahol figyelmezteti House-t a (hálószoba!)ajtóból, hogy meg ne próbáljon egy "limp for the border"-t!

Wilsonnál az az első... az olyan "belekapaszkodnék" frizura volt, de azért most jobb. :)
Előzmény: whitequeen (2262)
lafan Creative Commons License 2008.12.18 0 0 2266
Szívesen beszállnék, csak épp elfogyott az otthoni pályinkám. Sebaj, most hazamegyek karácsonyra, oszt' feltankolok! XD Jó öreg, otthon főzött (by apu sk) három féle gyümölcsp. Nincs párja.

A másik kedvencem (csakhogy végképp OFF legyen a post :) a bodzavodka.
Előzmény: whitequeen (2262)
lafan Creative Commons License 2008.12.18 0 0 2265
Jessenek, ha jól tudom, még a bátyja is orvos. Valahonnan úgy rémlik, de javítsatok ki, ha keverném a szezont a fazonnal. :)))
Előzmény: Candy Perfume Girl (2263)
lafan Creative Commons License 2008.12.18 0 0 2264
Ó, igen, az S/M cipő!! Annyira édes volt az is, ahogy azt előadta!(Ránézésre min 30 cm a sarok, vazz!) A természetességét szeretem annyira, hogy ez nem póz, nem erőlteti, alapjáraton ilyen napsugaras. Nem mindig, persze, de az interjúk során simán hozza ezt a "formáját".

Abbahagyom, mielőtt vk esetleg felveti, hogy nyissak egy külön Cuddy topicot, ha már csak róla tudok beszélni...XD

Egyébként a SNL-ot meg lehet valahol tekinteni így utólag? A YT-on nem leltem, de lehet, hogy csak azért, mert béna vagyok.
Előzmény: Candy Perfume Girl (2256)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.17 0 0 2263
A Kal Penn-es sztori akkora volt! :D Amúgy azt bírom még, hogy ebben a stábbn mindenki apja orvos? Hugh, Lisa, Jesse, ez nem lehet véletlen. :D
Előzmény: lafan (2261)
whitequeen Creative Commons License 2008.12.17 0 0 2262
Atyaég köszi, az a maci tényleg veszélyes :D Lafan, neked meg a LE képet! Ja, a drinking contestet (:)))) ugye Pilottal kezdtük, és tök kiakadtam Cuddy hosszú egyenes haján... Na nekem pl az jön be a legjobban :) (Bezzeg Wilson.... xDDDDDD)
lafan Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2261
A maci!!!!! :))))))))

Ez most nekem végképp betett, jó értelemben. Ezeket még nem láttam, szal köszi a boldog pillanatokért, Candy!

Néztem (véletlen odakapcs) a németen a 3.1-et, és elfogott a nosztalgia... meg hát az a "House the stalker" jelenet mindig felvidít! Meg Lisa arca, mikor a "kelj fel és járj" bekövetkezik! Valaki nagyon tud játszani. :)

A screencap meg eccerű YT-os, ezért nem valami jó minőségű. :)
Azt bírtam legjobban, hogy az ő apja volt Kal Penn gyerekorvosa, az nagyon aranyos. ("Who was your pediatrician, 'cos my father was everyone's pediatrician./What's your fathers name?/...Dr. Edelstein./OHMYGOD!" - XDDDD)
Megkerestem Wayne-t, New Jerseyben, aranyos kis jellegzetes amerikai városnak tűnik, már a Gugli Maps alapján. Csak kíváncsi voltam, baromi közel van NY-hoz.

Utószó: "Well, I've been kind of all over the map..().every map there is, well, no, not every map!"
Előzmény: Candy Perfume Girl (2257)
*Fleur* Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2260
Hugh viszont isteni, mint mindig :D
Előzmény: Candy Perfume Girl (2259)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2259
Nekem tetszik ez a mostani frizura is, de a legjobb a 2. évad végén volt.
Előzmény: *Fleur* (2258)
*Fleur* Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2258
Itt jól néz ki, de hát verjetek meg, a legutóbbi részben valami förtelem volt az a haj a fején... :O
Mostanában Lisa nem néz ki olyan jól- szerintem.
Előzmény: lafan (2253)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2257
Ja és ha már szexi képek: itt van a múltkori SNL-es fotósorozat is effektelés nélkül:

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2256
Igen igen, erre, csak nekem nincsenek jó minőségű capjeim belőle. Amúgy leesett állal néztem vélgig ezt az interjút, akkora kincs ez a nő, valóban sugárzik, egy kis boldogságbomba, :) És mennyire szexi, én simán el tudnám képzelni Cuddyként is ezzel a frizurával, persze kétlem, de érdekes, mennyire más így az összhatás. A cipőt azért látom, átmentette a sztriptízjelenetből. :)
Előzmény: lafan (2253)
lafan Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2255
A zelleres kép rendesen elintézte az álmaimat mára :)))

Whitequeen, a tieid közül meg a legfelső...*sigh*

Na, egyébként:

Egyetértek a lenti fejtegetéssel, hogy a hetibeteg lány finoman szólva felelőtlenül viselkedett, tizenhárom vagy sem. Nekem nagyon nem volt szimpatikus amit tett, mindenre van megoldás, csak a tini gondolja úgy egy nehéz helyzetben, hogy most aztán vége van az életének. A szívás az, hogy itt pont azért ért véget valóban az élete, mert nem volt elég érett ahhoz, hogy időben nézzen szembe a problémáival. Létezik örökbeadás (:)), nem hiszem, hogy a szülei kitagadták volna, ha színt vall. De így...nos, sikerült tényleg visszafordíthatatlanul taccsra vágnia az egész családját. :((

A két nagyszülő meg elég fiatal... vajon nem fogják-e később megbánni, hogy ilyen villámgyorsan lemondtak az unokájukról? Szerintetek?

Nem tudtam megállni, hogy néhány összevágott promóba be ne lessek, nem spoilerezek, de a helyzet valóban nem (lesz) olyan sötét, mint ahogy egy hete megítéltem. :)))
Előzmény: Candy Perfume Girl (2250)
lafan Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2254
Vááá, hülye fórum, na próbálom mégeccer:

http://www.youtube.com/watch?v=kX_rU7W7gtw

Ha mosse jó, akkor... na megyek kamillával borogatni a szemem.
lafan Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2253
Sziasztok!

Remélem, erre gondolsz, én imádtam az interjút magát is. Ez a nő annyira sugárzó, hogy arra már nincsenek jelzőim. Kezdek úgy hangzani, mint egy szerelemes kamaszkölyök, pedig erre nagyon nem hajlok különben :))))

Csináltam egy naon rossz minőségű (sztem, béna vagyok, na) képet is, de itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=kX_rU7W7gtw

Remélem, elmegy a kép.

Majd mindjárt érdemben is hozzászólok a dolgokhoz, csak majd' leragad a szemem. (Új munkahely, hajtás, plusz ma még úszással+szauna is kínoztam magam = úgy nézek ki, mint egy vízihulla XD)
Előzmény: whitequeen (2249)
whitequeen Creative Commons License 2008.12.16 0 0 2252
Énis:

Ez meg tudom, hogy klasszikus, de kihagyhatatlan xD Itt említi azt a bizonyos sármos TV-dokit :DDD

...ez meg...Hát igen!!!!!
whitequeen Creative Commons License 2008.12.15 0 0 2251
kösz :)))))
A szarvasoson egy egész busz röhögött mögöttem (elöl ültem a szélén, laptop az ölemben :D)
Előzmény: Candy Perfume Girl (2250)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.15 0 0 2250
A SNL érdemi része:

whitequeen Creative Commons License 2008.12.15 0 0 2249
Hm hát én se igazán a SNL szakmai elemzésébe szerettem volna belemenni :) Kibillenôben a világ egyensúlya, mert kivételesen egyetértünk: a humor az nekem is (?) az angol humor :) Fôleg. Persze, Hugh ellopta a show-t (pedig még van is, aki szimpatikus az állandó stábból...). Mikor meghallottam azt a kis szerény összekacsintós sweet cheekset, majdnem elolvadtam :)) Meg az a fogpiszkáló xDDDD Fétis lett vajon belôle, ereklye vagy ebben a sorrendben? :D A vágóképeket én is azonnali hatállyal screenshot, bár most épp a 2006-os macis a hátterem :))) - mivel szégyen ugyan, de azt is most láttam elôször (természetesen tévedésbôl letöltve xD), és nekem sokkal jobban tetszett, mint a mostani :) A mellbimbós földrajzóra meg a miniszoknyás utalás egy bizonyos mérvadó tévéorvosra - hát, az felülmúlhatatlan volt :))
Na leállok, elnézést, csak közlési kényszerem volt :)

Más: Candy, arról a vasalt frizuráról tudsz mutatni képet? HQP-on kerestem, de nem vagyok biztos benne, azok közül gondoltál-e valamelyikre... Az már frufrus???
Előzmény: Candy Perfume Girl (2248)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.15 0 0 2248
Megnéztem a SNL-ot...hát...ezen a műsoron továbbra is csak helyenként vagyok képes elmosolyodni, nagyon nem talál be nálam a humora. Ami megmenti, az a host első bejelentkezése és monológja mindig, emlékszem pár klasszikusra, Jake Gyllenhaal nőnek öltozve, meg a meleg cowboy ranjongók (zseniális volt!) és persze Hugh először és Hugh másodszor. Az ő monológja volt egyedül értkélelhető az egészben (hogy lehet valaki ennyire édes? *nyáladzó fangirl üzemmód ON*), meg az ismét zseniális képek róla, amiket a műsorszámok közé tettek be.
A műsor maga értékelhetetlen lenne nálam, tipikusan az az izzadtságszagú buta amerikai humor, ami nekem nagyon nem fekszik (ld. még: Will és Grace), de Hugh-ért bármit. Mindent összevetve örülök, hogy ismét benne volt, szeretem a komikusi oldaláról látni nagyon. A karácsonyi dalok, LOL. :D
whitequeen Creative Commons License 2008.12.15 0 0 2247
Láttátok a SNL-ot??? :)))) Lehet spoilerezni?!
whitequeen Creative Commons License 2008.12.14 0 0 2246
:))) Túlvagyok életem elsô House drinking contestjén!... Elég sokkoló: az elsô 5 rész alatt 11 Vicodin, 3 miserable, 15 screw up, viszont EGYETLEN EGY Lupus vagy kommentár Cuddy dekoltázsáról SEM!!!!! O_O
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.12.13 0 0 2245
Ez mennyire találó, TWOP, a szezon legjobban várt pillanatai, azért idézem be, mert az egész szöveg telitalálat:

"5. House and Cuddy Kissing on House
Now we don't want this show to turn into Grey's Anatomy or anything, but we were a little thrilled that they finally decided to address the sexual tension and flirtation that has been a brewing between Cuddy and House from the first time we laid eyes on the duo at the Princeton Plainsboro Teaching Hospital. Only someone who truly, deeply loves House would be able to put up with his spoiled infantile behavior, and we knew that all his jokes about her cleavage and ass were just his way of pulling her ponytails and snapping her bra. After that smokin' hot fantasy with her on the bus in lingerie doing a stripper dance, we knew some of this boiling hot chemistry had to lead to something. We were rewarded with a kiss, which immediately led to more love/hate bickering. Which is perfect. It dealt with the issue, but didn't give them a happily ever after, stoking the fires between them. Which is great, because House wouldn't know what to do if he was actually happy for more than a minute anyway."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!