Az esküvő előtt pár nappal kiderült, hogy a menyasszony pénzért..... Idáig csak rebesgették, a falubíró csak nem akart foglalkozni a üggyel. De túl sok mindenkivel látták és ráadásul számlát is adott:))))
1. A "jó erkölcsbe ütköző" szerződések igen nagy kukiságok, egy szerződés vagy törvényes, vagy nem. 2. A Polt most fog lelépni, ha a bal-lib társulat hozza a választásokat, akkor a köv. legfőbb ügyés alatt ez az ügy szépen be fog esni az iratmegsemmisítőbe.
Ha tényleg bűncselekményt hajtott végre, főleg rosszindulatúan, akkor menjen!
Én nem voltam benne se az Orbán-fikákban, se a Gyurcsány-védésekben. A bennem kialakult kép szerint Gyurcsány kb. ugyanúgy, kapcsolataival, ezen belül információkkal, a törvényes lehetőségek határáig elmenve építette ki a gazdasági érdekeltségeit, mint ahogy ugyanígy spekulált Orbán a különböző ingatlanjaival. Párttársainak és azok rokonainak a cégei, amik Kaya Ibrahim kezére kerültek, pedig azok voltak a legundorítóbb csalások, amiket megfogni nem lehetett (szerintem lehetett volna). Hogy más a nagyságrend? Igen, mindenki annyit hozott össze, amennyinek a közelébe fért, és amennyi tehetsége volt. Orbánnak plusz sokkal fontosabb volt/van/lesz a politikai hatalom, mint bármilyen vagyon - családja, barátai és egykori harcostársai legnagyobb bánatára.
Hát, csak fikázni, prejudikálni, szorgalmasan! De ne felejtsétek el: Ha mégsem bizonyul igaznak a bűncselekmény vádja, az kétszeresen is meggyengíti a szavahihetőségeteket.