Randy Moss released by Vikings. Egy gyors volt.. Valszeg Childressnek nemtetszett hogy visszapofázott 1-2hét után, de én azt mondom ez igy volt jó, a Raidersben tárt karokkal fogják várni. Apropó, van még átigazolási időszak vagy annak már vége? Akkor idén ennyi volt?
Ja és mivel csak barátnődnek kellett volna női XL ezért csak sima Mest tudtam neki rendelni mivel minimum 5darabot kell rendelniük pólóból hogy kiküldjél :
Sajnos a telefonomról törlödtek az adatok és csak ezeknek az embereknek lett gépen is felirva a rendelése ezért aki rendelt még pólót az jelezze már, azok az emberekről van szó akik edzésen diktálták le és nem e-mailon vagy fórumon irták fel a rendelést.
Sándor Roland 1M 1L 1XL Szente 2XL 1XXL 2M Béla 5XL Soldiers 5L 10XL 5XXL Trugyina 2DB XXL Bakó Ádám 1DB L Patkós Danci 1DB L Lecsó 2DB XL, 1DB L, 1DB M
45DB lett rendelve tehát még nincs gazdája 5nek, viszont utólag is mondtátok hogy kell még szóval amit Béla rendelt a Soldiersnek abból tud mindenki venni. Nem felejtette el senki ugye hogy csapat tagoknak 2000 a póló, másoknak 2500. Tehát ha valaki rendelt anyunak apuinak kistestvérnek, szomszédnak annak 2500
Szerdára hozza a lóvét az aki rendelt pólót. És persze aki tartozik tagdíjjal. Szerdán el is lehet vinni a pólót.
Pénteken gyertek minél többen segíteni. Aki jön az jöjjön fél négyre majd és elosztom a dolgokat, ha van valakinek rendes stoppere vagy a telefonon van az hozza.
Jövőhét utáni héten megyünk terembe. Azaz az első alkalom November 10.-e szerda. A termes edzések a tavalyi helyen lesznek ismét, szerdán és pénteken 17.30-19.30 közt. Több technikai feladat lesz , posztokra bontva. De erről bővebben majd ott. Csak szólok az edzés látogatottság és edzésmunka nagyban fogja befolyásolni a jövő évi játéklehetőséget.
Tehát röviden, szerdán 18.00-20.00(lóvét hozni), pénteken 15.30-20.00 (aki jön segíteni) és termes edzések nov 10.től.
A helyből távolugrás az tényleg egy nagyon jó kis felmérő szerintem is benne lehetne.
Egy javaslat ha a kis fahídlól indulva futtok egy kört a csatorna "körül" az 1200m és lehetne mérni az időd nem pedid a távolt.(pl. 2-3 kör időre)csak egy javaslat.
Lehet hogy ismerem de nem tudom ki az, de az eredményei jók az biztos. WR lesz?
Béla nem volt, mert dolgozott úgyhogy Szente mérte az időket. Egyébként az ingafutás az 5-10-15 a 20 yard az már nincs benne. És én még szeretném ha a helyből távolugrás is benne lenne, sajnos a 12 perces futást nem tudjuk megoldani a műfűvesen nem tudjuk hány méter körben. A Jagri Danit ismered, a másikat még nem.