Keresés

Részletes keresés

picicici Creative Commons License 2006.03.10 0 0 109

> Komolytalan vagy.

Gyenge ellenérv.

Biztos be tudnának ide linkelni számos megnyilatkozást a fidesz-kdnp-s Semjén Zsolttól a szadesz pedofíliával való asszociációs kampányából.

Ez csak és kizárólag az ő műve, az ő művük (a társaid bűne).

Előzmény: Or Kán (81)
hazelnut Creative Commons License 2006.03.10 0 0 108
Ti úgy látszik, nem jártok BKV busszal, nem látjátok a buszmegállókban összefirkált FIDESZ-es plakátokat. Pl. A "szívbeteg" néninek majd mindeütt bajsza van. Minimum. Meg a Dávid Ibolya plákátokra is mik vannak odarajzolva.
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 107

"...A Fidesz kampányarcai - bár kaptak hideget-meleget - tisztában voltak a provokáció veszélyével."

A gyerekek is?

Előzmény: Molaf (96)
picicici Creative Commons License 2006.03.10 0 0 106

> Mi a faszt hisztizel már ennyit, egyébként senkit nem érdekel az a hülyegyerek.

Ha a te gyereked lenne akkor se érdekelne? :-(

Nem baj majd a Malinák Árpik megnevelik :-(

Kíváncsi lennék ha a fideszes gyerekkel csinálták volna ugyenezt akkor hogyan reagáltok.

Ha a "kóbor kutyás" marhaságon így be tudjátok egymást hergelni...

ÉS ISMÉTLEM NEM EZ AZ EGYETLEN ILYEN SZÉGYENLETES RONGÁLÁS

Előzmény: dokeee (79)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 105
És kit érdekel? Az a lényeg, hogy én jól szórakoztam.:))
Előzmény: Törölt nick (88)
totoya Creative Commons License 2006.03.10 0 0 104
Azért csak van igaza másiknak is ,mert nekem az egyik sem tetszik.
Előzmény: Törölt nick (74)
matrix94 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 103
ez meg persze gruppen, 6 gyerekkel, ...és még fogdossa is őket.   Hogy mekkora fideszökrök vannak itt.
Előzmény: horst_fuchs (99)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 102
Eltekintettél egy kérdőjeltől és az előzménnyel sem törödtél.
Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 101

Nekem nem igényem a másról beszélés, de a katolikus egyháznak szívesen csinálok negatív reklámot. A politikai pedofília pedig csak neked kézenfekvő, nekem nem. Ha kereskedelmi reklámokban szeperelhetnek gyerekek szülői engedéllyel, akkor politikai reklámban miért ne? Mert azt kiáltod, hogy politikai pedofília? Rám pl. nincs hatással a szómágia, nem háborodok fel. 

Meg a pedofileken sem szoktam felháborodni. Még ügyvédjelöltként jártam el 1 olyan perben, amiben 7-8 pedofil vádlott ült a vádlottak padján. Ugyanolyan emberek, mint te, csak társadalmilag jelenleg nem elfogadott szexuális szokásaik vannak. A jelenleget hangsúlyoznám, ugyanis a homoszexualitás is büntetendő volt régebben. 

Előzmény: Törölt nick (86)
picicici Creative Commons License 2006.03.10 0 0 100

> Csak egész halkan jegyzem meg: nem kézenfekvő-e esetleg, hogy éppenhogy két-három szadesznyik legény firkálta össze a plakátokat, hogy azután indítva itt az Indexen, majd holnaptól az egész hálózati sajtóban habosítsák a témát, hogy "lám, milyen mocskos ez a szemét fidesz"? S ha éppen maga a topiknyitó firkálta össze a plakátokat, majd fényképez(tet)te le azokat? Nem elképzelhető? Szerintem elég logikusnak látszik.

Talán én rendeltem a matricákat is a nyomdából? :-(

Menthetetlenek vagytok agyilag...

Előzmény: Törölt nick (78)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.10 0 0 99
erre gondoltam, elnézést. javítok: pali van melegítőben
Előzmény: matrix94 (98)
matrix94 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 98
schmitt
Előzmény: horst_fuchs (67)
picicici Creative Commons License 2006.03.10 0 0 97

> Érdekes,hogy a FIDESZ plakátjai nincsenek összefirkálva és letépdesve

Azért bevallom én kiveszem a részem ebből is :-))

De úgy látom a környékünkön nem én vagyok egyedül.

Amolyan a 'becsület szabadcsapatai' stílusban amerre járunk csak le-leszedünk vagy véleményezünk egyet.

De fizetett plakátot nem bántunk :-)

Előzmény: Szegedi Edith (75)
Molaf Creative Commons License 2006.03.10 0 0 96
Kedves maskep, Kovács Pisti szülei kurva naivak, ha azt gondolták, kogy a politikai kampány itthon gyerekzsúr. A gyerekük nyilván nem tudta megítélni, hogy mihez adja a képét, s az milyen provokációkkal járhat. A Fidesz kampányarcai - bár kaptak hideget-meleget - tisztában voltak a provokáció veszélyével.
hazelnut Creative Commons License 2006.03.10 0 0 95
Sokat járok gyalog is, busszal is Újpesten, mindig azt hittem csak utólag kerültek ezek a fura dolgok az eredeti plakátra. Egyébként, ha a nyomólemez lenne ilyen, akkor mind ilyen volna az országban.
Előzmény: picicici (84)
Or Kán Creative Commons License 2006.03.10 0 0 94

:o)

(Az mindig is tetszett, amikor vérbalosok küldik el egymást melegebb éghajlatra:o) )

Előzmény: picicici (80)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.10 0 0 93
vagy a kettő egy személyben, sok ilyen van...
Előzmény: qncogi (89)
matrix94 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 92

Megláttad a gyereket a fideszplakáton, változott a koncepció ?  Röhejes vagy.  Most akkor már nem 

'aljasság kell ahhoz, hogy egy mocskos kis szélsőséges pártocska egy gyermeket használjon fel ocsmány és beteges eszméi terjesztéséhez??? Mit kaphattak a gyermek szülei azért, hogy gyermeküket eladják ennek a beteges és aberrált társaságnak? Mennyit fizettek érte nekik? És milyen szülők az ilyenek?'   ???

Szóval most akkor hogy látod ezt a kérdést?

picicici Creative Commons License 2006.03.10 0 0 91

Igazából Malinák Árpádot kéne a fasz végére festeni, de ennyire sosem voltam jó művészeti érzékben

:-))

horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.10 0 0 90
hm? csak hozzászoltam...
Előzmény: Törölt nick (77)
qncogi Creative Commons License 2006.03.10 0 0 89

Nem.

Ilyen valóban csak egy fityeszes lehet vagy egy széljobbos ökör.

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 88
Keveset képzelsz az emberek absztrakciós képességéről.
Legfeljebb majd azt gondolják, hogy lám a buzi pedofilja még nagyképű is a faszára.;))
Előzmény: Törölt nick (83)
kizsgé Creative Commons License 2006.03.10 0 0 87
Én csak akkor mondom valaikről/miről, hogy bűnös, ha egyértelműen lehet bizonyítani. Ez közvetett bizonyíték. Sok Fideszes abrátom van, akik tisztességesek, korrektek-és tudom, hogy a többség az a másik oldalon. Ezért nem hiszem el, hogy a Fidesz csinálta...
Előzmény: picicici (76)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 86
A katolikus pappal helyettesítésnél az a bibi, hogy az elnyomás, másról beszélés igényével egyéb sztereotípiával helyettesítenéd az itt kézenfekvő politikai pedofília kategóriát. Attól még az megmarad, csak túl van egyebekkel kiabálva.;))

Előzmény: Törölt nick (71)
totoya Creative Commons License 2006.03.10 0 0 85

Miérz kell a másik embert mindig csak szidni, mert más vélemény van?

picicici Creative Commons License 2006.03.10 0 0 84

A helyesség kedvéért:

A fallosz festve van.

A "Pedofil STOP - Óvd a gyreked az szdsz-től" matrica van ragasztva (több helyen is a környéken)

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 83
De én áthúzom a topiknyitó számítását, mert a faszból pizai ferdetornyot formálok holnap reggelre.:)) 
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 82
Ez a Te logikád. Hallottál már double standardról? Tudod, az olyanvalami, ami csak a komcsik sajátja.
Előzmény: Törölt nick (77)
Or Kán Creative Commons License 2006.03.10 0 0 81
"És a szadesz pedofilezése kitől ered? Na?

Akkor nem maradhat kétség hogy kik a bűnösök!"

Komolytalan vagy.

Előzmény: picicici (76)
picicici Creative Commons License 2006.03.10 0 0 80

Bazzeg ez az én topikom.

Te mit ittál? :-(

Előzmény: Szegedi Edith (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!