Ezek a fotók (ld. első pár hozzászólásban) Újpesten, a Fóti út - Baross utca kereszteződésénél készültek. A nyomdában készített matricákból világosan látszik, hogy nem degenerált civil festett falloszt Kovács Pisti szájába, hanem kedves POLGÁRI AKTIVISTÁK bűnéről van szó. Hasonló undorító grafikával látták el az újpesti uszoda melletti plakátot is, de azt azóta már átplakátolták. FIDESZESEK, TI TÉNYLEG ENNYIRE MEGÁTALKODOTT, HITVÁNY EMBEREK VAGYTOK????? Ez egy 6 éves gyerek!!!
Ti úgy látszik, nem jártok BKV busszal, nem látjátok a buszmegállókban összefirkált FIDESZ-es plakátokat. Pl. A "szívbeteg" néninek majd mindeütt bajsza van. Minimum. Meg a Dávid Ibolya plákátokra is mik vannak odarajzolva.
Nekem nem igényem a másról beszélés, de a katolikus egyháznak szívesen csinálok negatív reklámot. A politikai pedofília pedig csak neked kézenfekvő, nekem nem. Ha kereskedelmi reklámokban szeperelhetnek gyerekek szülői engedéllyel, akkor politikai reklámban miért ne? Mert azt kiáltod, hogy politikai pedofília? Rám pl. nincs hatással a szómágia, nem háborodok fel.
Meg a pedofileken sem szoktam felháborodni. Még ügyvédjelöltként jártam el 1 olyan perben, amiben 7-8 pedofil vádlott ült a vádlottak padján. Ugyanolyan emberek, mint te, csak társadalmilag jelenleg nem elfogadott szexuális szokásaik vannak. A jelenleget hangsúlyoznám, ugyanis a homoszexualitás is büntetendő volt régebben.
> Csak egész halkan jegyzem meg: nem kézenfekvő-e esetleg, hogy éppenhogy két-három szadesznyik legény firkálta össze a plakátokat, hogy azután indítva itt az Indexen, majd holnaptól az egész hálózati sajtóban habosítsák a témát, hogy "lám, milyen mocskos ez a szemét fidesz"? S ha éppen maga a topiknyitó firkálta össze a plakátokat, majd fényképez(tet)te le azokat? Nem elképzelhető? Szerintem elég logikusnak látszik.
Talán én rendeltem a matricákat is a nyomdából? :-(
Kedves maskep, Kovács Pisti szülei kurva naivak, ha azt gondolták, kogy a politikai kampány itthon gyerekzsúr. A gyerekük nyilván nem tudta megítélni, hogy mihez adja a képét, s az milyen provokációkkal járhat. A Fidesz kampányarcai - bár kaptak hideget-meleget - tisztában voltak a provokáció veszélyével.
Sokat járok gyalog is, busszal is Újpesten, mindig azt hittem csak utólag kerültek ezek a fura dolgok az eredeti plakátra. Egyébként, ha a nyomólemez lenne ilyen, akkor mind ilyen volna az országban.
Megláttad a gyereket a fideszplakáton, változott a koncepció ? Röhejes vagy. Most akkor már nem
'aljasság kell ahhoz, hogy egy mocskos kis szélsőséges pártocska egy gyermeket használjon fel ocsmány és beteges eszméi terjesztéséhez??? Mit kaphattak a gyermek szülei azért, hogy gyermeküket eladják ennek a beteges és aberrált társaságnak? Mennyit fizettek érte nekik? És milyen szülők az ilyenek?' ???
Én csak akkor mondom valaikről/miről, hogy bűnös, ha egyértelműen lehet bizonyítani. Ez közvetett bizonyíték. Sok Fideszes abrátom van, akik tisztességesek, korrektek-és tudom, hogy a többség az a másik oldalon. Ezért nem hiszem el, hogy a Fidesz csinálta...
A katolikus pappal helyettesítésnél az a bibi, hogy az elnyomás, másról beszélés igényével egyéb sztereotípiával helyettesítenéd az itt kézenfekvő politikai pedofília kategóriát. Attól még az megmarad, csak túl van egyebekkel kiabálva.;))