Keresés

Részletes keresés

domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 80
Az a tény, hogy a zsírsertés csurka egy hányadék, az mentség arra, hogy a külterületi (hiller XX) alapszervezeti maszopos őrjöngéseken (horn), a vidéki (buszos) összetartásokon vastaghon megy a borízű hangú zsidózás, cigányozás, románozás, zsideszezés? Elfeledtétek Nagytermészetű Kovács elvtárs nyílt xenofóbiás uszítását (28 millió mocskos román fog ránközönleni)????
domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 79
Nem titkos. Magam sem tagadom származásomat.
Más kérdés, hogy immár a maszoposok vizsgálják és sorszámozzák (lajstromozzák) a szidó származáűsú fideszes tagokat, vezetőket:

1. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
2. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
3. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
4. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
5. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
6. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
7. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
8. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
9. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
..........................................................................
34. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
35. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
36. számú "díszzsidó" fideszes ("sintértelepre!")
.........................................................................
...........................................................................
Előzmény: P.I. (78)
P.I. Creative Commons License 2006.03.05 0 0 78

Díszzsidó" listák készülhetnek, sorszámozott ellenséges "díszzsidó" kimutatások? Röhögve - a gestapós pribékek, és SS-keretlegények gyilkos röheje visszhangzik!

A Fidesz tagságában sok zsidó származású magyar állampolgár van. Ezt se feledjétek.

Ezt honnan tudod? Listátok van róla? :P

Előzmény: domhamer (66)
domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 77
A konjunkturális filoszemita nácikkal, akik aszerint használják a magyar zsidókat, mint a papírzsepit.

Az SZDSZ, amely alantas számításból a disznósajtfejű, böfögő, bajszos "fajmagyart" tette meg pártelnöknek, a párt valódi vezetői helyett.

Az MSZP, amely tagságában, tudvalevőleg intoleráns, antiszemita, xenofóbiás.

A Fidesz nem zsidópárt. A magyarországi zsidóság differenciált (MTA-a magyarországi zsidóság legátfogóbb konferenciáját rendezte, vita a m. zsidóság etnikai kisebbségként való elismeréséért stb). Minden magyar pártban vannak zsidó származásúak, katolikusok, sváb, szlovák, református, evangélikus emberek. A Fideszben is.

"Pillanatnyilag azonban az a helyzet, hogy a szoci párt, a lopcsányista csürhe alkalmazza módszeresen a goebbelsi, a hitleri logikát. Kijátszották a kénkő-bűzös, cinkelt kártyáikat: láttam az "Ein Volk, ein Programm, ein Mensch!" -plakátokat, láttam Gyurcsányt, ahogy magából kikelten üvöltötte, hogy az ellenzék vezére fogja be a száját, hogy az ellenzék híveit sintértelepre fogja deportálni, mint a kóbor kutyákat..., láttam a szoci-yuppy Zuschlag elvtársat az anyai nagyanyámon röhögni a Duna-parton! Olvastam a bülbül-szavú Szanyi Parteigenosse-t, amint a NH-ban összekacsintva a zsigeri nácikkal, Israelt "üzleti vállalkozás"-nak merészelte nevezni!" -írtam egy másik topicban.
Előzmény: horst_fuchs (71)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.05 0 0 76

O.K.

Elfogadva.

:)

Előzmény: Törölt nick (73)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.05 0 0 75

én ezt írtam:

"1. zsideszezést a szélsőjobbosok szoktak csinálni

2. a Judapest ellen is felemeled a szavad? azt meg fityiszesek szoktak.

3. sok zsidó van a fideszben... na nehogymár egyszerre zsidópárt legyen a fidesz, két hete még lágyan zsidóztak a hírtvében meg a MN-ben... most meg..."

az 1. nem lehet hazugság, mert tényleg a szélsőjobbosok szoktak, tudom, ismerek párt...

2. az sem lehet hazugság, mert a szélsőjobboskok mellett az én fideszes ismerősöm is szokta mondani... legutóbb múlt vasárnap egy Ferenciek terén lévő borozóban mondták...

3. nem lehet hazugság, mert pl.: Bayer Birobidzsánja...

szóval, kérem válaszoljon, hogy hol hazudtam és kivel vagy cinkos??? és legfőképpen, hogy MIBEN VAGYOK ÉN CINKOS?

Előzmény: domhamer (69)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.05 0 0 71

kivel vagyok cinkos? én kérdeztem vmit

mi volt hazugság? kérem mondjon rá példát...

Előzmény: domhamer (69)
domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 69
Úgy hazudsz, mitha olvasnál.
terelsz: cinkos vagy!
Előzmény: horst_fuchs (67)
Neocortex Creative Commons License 2006.03.05 0 0 68

Ez Gyurcsány üzenete.

Gyurcsány üzenete az, hogy van egy programja. R0gán Tóni üzenete pedig az, amit az V. kerületben művel.

Előzmény: domhamer (6)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.05 0 0 67

"A Fideszt nemrég a maszoposok durvám zsideszezték. Orbánt permanens módon cigányozzák."

1. zsideszezést a szélsőjobbosok szoktak csinálni

2. a Judapest ellen is felemeled a szavad? azt meg fityiszesek szoktak.

3. sok zsidó van a fideszben... na nehogymár egyszerre zsidópárt legyen a fidesz, két hete még lágyan zsidóztak a hírtvében meg a MN-ben... most meg...

Előzmény: domhamer (66)
domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 66
A magyarországi zsidóságnak egy kicsi szegmense politizál hangosan.
A magyarországi zsidóságot nem ismeritek. Egy kicsit megnyílt az ajtó, az MTA-n szervezett magyar zsidó konferencia alkalmával. Most, amikor a magyarországi zsidóság egy kisebb része etnikai kisebbségi státuszt szeretne. A MAZSIHISZ-körüli viták, a zsidó értelmiség krémjének nyílt megnyilatkozásai...

A Fideszt nemrég a maszoposok durvám zsideszezték. Orbánt permanens módon cigányozzák. A Fidesszel nagyon sok, a posztkommunista-, exkiszes-, nomenklatúra-ellenes zsidó ember szimpatizál. A zsidó kárpótlás elsikkasztása, szabotálása a mai álbaloldali oligarchia műve, materiális érdeke. A szoci oligarchia korifeusai és szürge eminenciásai ülnek az elkonfiskált, elzabrált zsidó vagyonokban! Ezt ne feledjétek!

A Fidesz tagságában sok zsidó származású magyar állampolgár van. Ezt se feledjétek.
Előzmény: Toxicus (50)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.05 0 0 65
Te nem nézel ATV-t? (Én se..)
Diszzsidóznak. Valaki attól más nekik mert zsidó.
Feltettem. Lehet nem neked konkrétan, de ritkán járunk össze..
Áltatom :)
A mumust választanám, meg a vuclikat és muclikat.

Tudod ez az egész arról szól, hogy a bal és szövetségesei kisajátították maguknak az antifasizmust, az antiszemitázás sogát meg a többi faszságot ami tipikusan pártfüggetlen. Nem ezek mentén szakad az árok most magyarországon.
Előzmény: Törölt nick (51)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.05 0 0 64
Meg azt is hozzátehetjük, hogy ha nem lettek volna szocik, akkor lehet hogy ma Deutsch se lenne...
Előzmény: kalocsay (62)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.05 0 0 63

"Ha kicsivel magasabbra emelkedne az IQ-d a cipőd talpánál"

Ez mi, ha nem személyeskedés?

Előzmény: Törölt nick (58)
kalocsay Creative Commons License 2006.03.05 0 0 62

"Én amúgy a szociktól jobban félnék. Nekik azért van praxisuk (és igényük) egy totális diktatúra üzemeltetésében :)"

Pontosan erről van szó.

Egyébként nyugodtan hozzátehetjük, az antiszemitizmusban is komoly praxisuk van.

Előzmény: Sir Balamber (43)
domhamer Creative Commons License 2006.03.05 0 0 61
Miért copyzol be tőlem?
Cáfolsz, vagy állítsz?
Előzmény: geszthi (42)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.05 0 0 60
A szálka-gerenda hasonlatot a 32. hsz-edre írtam helyeslően, egyetértve azzal...
Előzmény: Törölt nick (59)
P.I. Creative Commons License 2006.03.05 0 0 57

Egy mszp-s zsidó ledíszzsidózott egy fideszes zsidót. Erre aztgondolomtóni rácsapott mint gyöngytyúk a morvéra. Megértem én őket, valahogy vissza akarnak mászni abból a morális mélységből ahová jutatták magukat. Ennyi!

De hogy jön ide mengele?

vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.05 0 0 56

A 47-ben én nem éreztem iróniát, smiley-t sem láttam így komolyan vettem és nem értettem, hogy miért is kéne magamba szállnom. 

De miért személyeskedsz?

Előzmény: Törölt nick (53)
lujo2 Creative Commons License 2006.03.05 0 0 55
"maga mocskosszájú bencsikjei bajjerjei"
Légy szíves sorold fel néhányat!
Előzmény: Sir Balamber (43)
zi_laj Creative Commons License 2006.03.05 0 0 54
Na, ja!
Előzmény: horst_fuchs (52)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.05 0 0 52

ne reménykedj...

nem kell hozzá... ezt a mellékelt ábra(topic) is bizonyítja.

Előzmény: zi_laj (48)
Toxicus Creative Commons License 2006.03.05 0 0 50
A Magyar Nemzet február huszonakárhányadikai számában volt egy interjú Feldmájer Péterrel, aki azt fejtegette, hogy a magyarországi zsidóság miért vonzodik hagyományosan a baloldalhoz. Tehát a Mazsihisz is tényként kezeli azt, hogy inkább balliberális körökben mozognak a zsidók. Ezek után ha egyfajta eltévedt báránynak látják a deutsch féléket, azon nem kell csodálkozni.
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.05 0 0 49

Ezt benézted, de nem baj. Nem ez az első eset...

;)

Előzmény: Törölt nick (47)
zi_laj Creative Commons License 2006.03.05 0 0 48
Szerintem a topiknyitáshoz kellene bizonyos értelmi színvonal!
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.05 0 0 46
Ahol a megjegyzés elhangzik a weblapon ottszó sincs róla, hogy a díszzsidózó mszp-s maga is dísz. Valszeg a fórumbejegyzéssel kevered, az viszont nemtőle származik.
Előzmény: **ven** (40)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.05 0 0 45

szerintem meg a te haverjaidon kívűl senki sem gondolja így...

Akkor Bayer Zsolti is antiszemita???????????

Előzmény: domhamer (-)
**ven** Creative Commons License 2006.03.05 0 0 44
A 35. hozzászólásból úgy tűnik, a kolléga elolvasta az Idegen szavak szótárának egy részét. Szerintem kár volt a strapáért.
Előzmény: P.I. (37)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.05 0 0 43
Jól látod. Pont azt "visítjuk" hogy a tisztelt balliberális oldal akinek ugyan megvoltak eddig is a maga mocskosszájú bencsikjei bajjerjei most már az eddig békén hagyott zsidókat sem kímélik.. Hát hová vezet ez? Rá kell hogy jöjjünk, hogy a képlet mégsem olyan eccerű ehogy eddig hazudták nekünk? Nem a fidesz a rasszista zsidózó és az emeszpé az ejropéer hanem fordítva? Esetleg is is?

Én amúgy a szociktól jobban félnék. Nekik azért van praxisuk (és igényük) egy totális diktatúra üzemeltetésében :)
Előzmény: Törölt nick (32)
geszthi Creative Commons License 2006.03.05 0 0 42
Tudod roppant erdekes, hogy egy zsido illeto (mint te, sajat bevallasod szerint) eddig kussolt minden szelso es jobboldali zsidoellenes kirohanaskor meg cikkor, de mot hogy egy zsido tarsa ledizsidozott (es semmi mast) egy masik zsido tarsat egybol bepanikol...

Erdekes...nagyon erdekes.

domhamer válasz | megnéz | könyvjelző 2006.03.04 18:53:11 (472)

"Én is kettős állampolgár vagyok. Zsidó származású.
Nem a szadeszre fogok voksolni.

Feleségem is kettős állampolgár. Ázsiai. Nem a szadeszre fog szavazni.
Nővérem Hollandiában él. Hármas állampolgár. Lehet, hogy Pestre utazik áprilisban és szavaz. Nem tudom, hogy melyik pártra.

Előzmény: rosenblatt (462)"

Előzmény: domhamer (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!