Tizenhat évvel ezelőtt erősen hittem abban, hogy a fiatal generáció alkalmas lesz arra, hogy hosszú évtizedeken keresztül létre tud hozni olyan demokráciát, amelyet mindenki alkalmasnak tart arra, hogy Magyarország újra Európa elitjébe tartozik. De tévedtem. Azok írásait várom, akik jobbító szándékkal ugyanígy jártak, mint én.
Bocsi, tudom, hogy nem nekem szántad, de barátus pont arról beszélgetett velem, hogy ő jobboldali beállítottságú csak a FIDESZ nem az. Nem vele van a baj, hanem azokkal, akik a kedvenc pártjukhoz igazítják a nézeteiket.
Örülök, hogy így látod a dolgokat. Persze abban is biztos vagyok, hogy olyan párt nem létezik, amely minden szempontból megfelelne nekem, neked, X-nek, vagy Y-nak.Túl magasak valószínűleg az igényeink, de bevallom, nehezen tudnék engedni belőlük. Én nem akarok beállni kivörösödött arccal éljenezni OV-nak és valószínűleg kitörne a nyelvem, ha az internacionaléból egy hangot is el kellene énekelnem.
Ezért szeretném tulajdonképpen azt, hogy egy erős támogatottsággal rendelkező és ténylegesen szakértelemmel bíró kormány alakuljon.
annyi csak, hogy te valószínűleg a nézetehez választasz pártot és nem a pártodhoz nézetet. Ez dcsérendő még akkor is, ha esetkled (biztosan) nem egy a világnézetünk. Ezzel semmi baj, én tiszteletben tartom a tiédet te pedig valószínűleg az enyémet. A baj csak az, hogy az én világnézetemhez sincs már párt, de azért szavazni csak kell majd.
azt javasolnám, hogy alaposabban olvasd át a beszólásokat, valószínűleg találsz néhányat. most még nem sikk bevallani a csalódást. annál rosszabb lesz majd a felismerés. voltál már úgy, hogy vártad a frissen befogott nőt és az nem jött, te pedig csak álltál bambán. szerintem ilyen lesz április 9-e éjfél körül éri el ez a szar érzés Orbánékat.
Talán, mert tizenhat évvel ezelőtt nem hittek erősen abban, hogy a fiatal generáció alkalmas lesz arra, hogy hosszú évtizedeken keresztül létre tud hozni olyan demokráciát, amelyet mindenki alkalmasnak tart arra, hogy Magyarország újra Európa elitjébe tartozik – és tévedtek. Vagy hittek és nem tévedtek, ráadásul jobbító szándékkal nem jártak úgy, mint a topicnyitó.
A magadfajta például határozottan kijelenti hogy én sosem voltam a jobboldalon. A magamfajta ilyet nem tesz, hiszen nem ismerlek, nem ismerem az életed, a múltadat, stb...
ő sem akart rosszat, csak kicsit más a nézete, ezért nem kell megrugdosni senkit. akikkel most vitakozol, ők sem rosszak, csak úgy gondolják, hogy az mond valami okosat és maradandót, aki jelzős szerkezeteket használ és a másikat földbe akarja döngölni. ne engedj a kísértésnek.
kisvirág, mi van veled ma, átmentél kaktuszba?? tegnap olyan szépen elbeszélgettél a barátoddal, hogy öröm volt nézni. tényleg ne tégy úgy, hogy aki nincs veled az ellened van. tudod, a réten minden józság megtalálja a magának valót...
Egyébként vannak olyan jobboldali értékek amiket magaménak vallok, de összességeben attól amit ma Magyarországon jobboldalnak nevezünk szépen lassan megundorodtam.