Még pár apróságot kell megcsináljak rajta. Kap elöl egy feketére szinterezett "csirkerácsot" motorvédö lemezt alulra, doblemezeket kell gyártsak, mert szélesebb a sárvédö stb...
No, ez már jobban néz ki, a másik egy fércmű volt, pedig csak apró eltérések vannak közöttük ( dehát két ember arca között is ennyi dönthet szépség és csúnyaság között ), de az már elég a torzulásokhoz.
Mondjuk, az utóbbinak könnyebb dolga volt, csak ki kellett egészítenie az igazit.
Ez most mi? Valami fotosop kreálmány? ( mint amikor jön egy hír egy leendő új modellről, és a mágusokkal csináltatnak az újságok egy elképzelést, hogy képpel informatívabbnak tűnjön a cikk, bár azok ennél arányosabbak ).
Olyan, mintha ívbe hajlana az autó, az orr, meg a far szöge nem egyezik. Ráadásul nem szokása az A-oszop alá így benyúlni az első keréknek, meg így az ajtóba.
Igen, az enyém az a világoskék metál 944 S2 kabrio a hasznaltauto.hu-n. Még egy darabig árulom, aztán ha bejönnek a dolgaim akkor kezdem újjá építeni. úgy látszik 190 ezerért sem kellett senkinek a kaszni, papírokkal, így megmarad.
De ezt én sem étrem! Annyit adtak a nívóra hogy hihetetlen gyönyörűen lemásolták az autót, és bennehaggyák a rizshegyezőt átalakítva időzített bombává:)
Az autó szépen meg van építve, lemásoltak 1:1-ben egy eredeti kasznit. De azt a 2 literes Toyota motort kidobhatták volna belöle, legalább egy V8 kellene bele, nem a kis 4 hengerest eröltetni 500le-ig, mert az úgy hamar felrobban...
Nem tervezek most venni semmit. Csinálom a 430-at, elég az most. A GTO projekt akkor érdekelt volna, ha megcsípem azt a 250 GTO body kit-et, ami az e-bay-n volt, nincs idegzetem farigcsálni mostanában.
Ittvan!!! Ismerem a Mikit aki árulja! Ennyi szerintem egyáltalán nem sok érte:) Ha meg a motorja úgydöntessz hogy nem kell valami bikábbat tennél bele 2kiló körü simán elmegy!!!
Tessék... Ilyen már létezik, csak ez kombi. :-) Azért kellene kabrióból csinálni. Vagy átszabni rendesen a vas tetöt, mint Leepu szokta a Bangladesi csodamókus... :-) Tudok egy S2-est, jó pár éve áll, de nem sikerült eddig sosem megegyezni a tulajával, ara gondoltam rátenni ezt a kasznit. Amit egyébként majdnem megcsíptem tavaly az e-bay-on. 3500 eur volt.
Nem nagyon. Bár régebben terveztem, hogy 250 GTO-t kellene csinálni 944-re, de a kabrió jobb lenne, mert ennek nem jó a teteje, a kabrióra lehetne tenni egy jópofa keménytetöt.
Ha 1-2 darab kell, akkor nem csinálnék sablont róla, mert ennyiért nem érdemes. Ha több, akkor esetleg gyártanám is. De ez inkább csak "mellékvonal", a 430 projekten vagyok most rajta. Nekem jobban tetszik, mint az Enzo.