„Ha megfeszülök, sem leszek képes mindenkinek a kedvére tenni. Ezért egyetlen szabály létezik, mégpedig megtalálni azt a témát, amely engem izgat. Egy történet akkor bizsergeti meg a fantáziámat, ha felkavaróan provokatív. Hidegen hagynak a mindenkinek szóló filmek. Én magamnak készítek filmeket, és mindenkinek, akiben ott lakozik az én érzékenységem"
Egy csomó 2-3 perces kis videó van fennt Youtube-on, amiben a N. Geographic-nak narrátorkodik! :-)) Pötyögjétek be, hogy : Edward Norton hosts "Invaders" és oldalt még egy csomó lesz, én olyan 8-9 db-ot számoltam! Jó szórakozást!
A National Geographicos műsor címe a Strange Days On Planet Earth magyarul Nehéz napok egy Föld nevű bolygón azt hiszem! - remélem nem kevertem össze egy valamikori Disney-délutános sorozat címével :D
Sziasztok! Adják valamikor a tv-ben az a sorozatot, amit a National Geographic csinált és Edy narrátorkodott benne? Egyébként milyen néven fut a dolog?
A Leaves of Grass című komédiában Edward Norton egy ikerpárt fog alakítani. Az egyik testvér filozófia professzor, a másik viszont bűnöző. Komoly erőpróba ez bármelyik színésznek.
A film konfliktusát az adja, amikor a zűrös testvér egy dealer-banda ügyeibe keveri amúgy mintapolgár bátyját. A film érdekessége, hogy Ed Norton a főszerepen kívül a rendezést és a produceri feladatokat is bevállalta.
Edward Norton és munkatársai két éve követik az Amerikai Egyesült Államok elnökségéért kampányoló Barack Obamát. A „Harcosok klubja” sztárja politikai dokumentumfilmet készít. A visszafogottságáról és nyugalmáról híres sztár ráadásul a rendezői széket sem foglalja le magának, produkciós cégén keresztül a gyártással és a finanszírozással fog foglalkozni.
Naprakészebb témát pedig aligha választhatott volna: az Oscar-díjas színész-producer Barack Obama választási kampányát örökíti meg.
Érdekes módon a film terve már akkor megszületett, amikor feltehetőleg még maga Obama sem tudta, hogy megméretteti magát az elnöki posztért.
Norton és a két rendezőnő, Amy Rice és Alicia Sams ugyanis még 2004-ben, egy demokrata párti nagygyűlésen figyelt fel az akkor már illinoisi szenátorként dolgozó politikusra, és állításuk szerint rögtön megérezték, hogy itt nagy dolgok készülnek.
A színész a munkálatok közben zöld szörnyet is alakított, a nemsokára bemutatásra kerülő „A hihetetlen Hulk”-ban Liv Tyler oldalán.
Mivel még nem dőlt el, hogy a hivatalos demokrata párti elnökjelölt Barack Obama vagy Hillary Clinton lesz, Norton elég sokat kockáztat. A terv szerint valamikor 2009-ben mutatják be a filmet, de a pontos dátumot egyelőre nem lehet tudni. A filmesek addig forgatnak, amíg tart a szenátor kampánya. (UIP)