Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
érdeklődöm, hogy van-e valakinek leírása arról, hogyan lehet haszálni a a diagnosztikai kijelzőt az FJR-n. Belépni tudok csak utánna nem tudom mit kell-lehet csinálni.
Két csatlakozó is van, ami ugyanúgy néz ki, az egyik a tank alatt jobb oldalon, ha ebbe lett dugva, akkor azt csinálja amit írsz, a másik csati a motor mögött, a légszűrő alatt van, az a jó.
Leírásnak megfelelően. Csatlakozók a motor mögötti csatlakozókba, piros kábel gyújtás pozitívba, zöld pedig az ECU szürke kábelbe. Van fordulatszámjel az biztos, csak a 2-től nem lép fentebb.
Sajnos nem. A bekötés rendbe van, a tanítás során az 1-es fokozatot megtanúlja, de a 2. fokozatnál nem lép tovább, így a 2 jel villog folyamatosan. Lehet, hogy hibás az egység.
Sziasztok! Aliról rendelt sebesség fokozat kijelző bekötésében tudna valaki segíteni? Nem kap üres jelet és nem tudom tanítani. Yamaha csatlakozóval rendeltem.
Ez nem egészen így van. A Metzeler a régebbi típusait gyártatja Kínában - ezek jól tapadnak, de fele annyit bírnak, mint a német gyártmányúak. Tudom, próbálta, cseréltem Brianconban gumit emiatt.
Az újabb típusait szabad venni, sőt érdemes is.
Bár ez a Michelin Road 5 ez egy rohadt jó gumi, igaz, már nem FJR-en, de a másodikat koptatom és élvezem.
Még egy kérdés: Eddig Metzeler gumikat használtam, tudom vannak akik misire esküsznek inkább, most mindegy is.
Már nem Németországban gyártják, hanem Kínában.
Szóval, szerintetek merjem a Metzeler Roadtec 01 HWM kínait feltetetni, vagy inkább váltsak Michelin road 5 GT-re? (amugy hol gyártják nem találtam infót, vagy ezt is Kínában?)
Tudtok ajánlani embert (szerviz vagy magának csinálja privát és van ideje, kedve pénzt kereseni-nem ingyen, se pár sörért kategória kérem), akihez fordulhatnék FJR 2004 nincs ABS:
- gyertyacsere
- üzemanyagszinkron
- hűtő és fékfolyadék cserék
- hátsó kerék előtti nagy csukló himba rendszer (bocs az amatőr megfogalmazásért) szervizelése - nem csak kívülről megfújjuk, hanem szétszedjük, megzsírozzuk, ahogy kell :)
2008-as.Van a kormány kifli alatt egy lemez,ami a bowdeneket is vezeti,és hozzá van heftelve a két 10-es csavar,ami a kormány szarvakat fogja.A két csavart hosszabra kell cserélni.Azt a lemezt onnan ki kell szedni.De csak úgy jön ki,ha leemelem a kormány kiflit.
Üdv!Kormány magasítót raknék a motorra.Felső kormány kiflin annak a nagy (36)csavarnak mennyi a visszahúzási nyomatéka?Illetve a két teleszkópszár rögzítő csavarjának?