In This Light And On This Evening Lights An End Has a Start You Don’t Know Love Bones Life As a Ghost Eat Raw Meat Blood Escape The Nest Last Day Bullets The Big Exit The Racing Rats Munich Smokers…
No Sound But The Wind Bricks and Mortar Papillon Fingers in the Factories
hátha érdekel valakit a neonmusic "mentőakciója": http://neonmusic.pararadio.hu/nuke/catalog/news.php?id=189 így most az Editors - In This Light and On This Evening 3,590Ft / 2 Editors - In This Light and On This Evening - 2CD 3,990Ft / 2 Editors - Papillon - 12" 1,990Ft / 2 Editors - Smokers Outside The Hospital Doors - 7" 1,190Ft / 2
Ám amúgy Glasgowból kijövet mármint a koncertről, volt egy hiányérzetem, de nem tudtam mi az, így szartam rá, pár napja a zuhany alatt állva (hol máshol ugranak be az embernek fontos dolgok, háhhh) hogy mi is hiányzott... Nem volt Like Treasure márpedig én indulás előtt annak a demoját hallgattam (Thanx to Waters) és énekelgettem magamban folyton, a szöveget... Szóval a Like Treasure hiánya volt az ami cseszte a csőrőm, mondjuk volt Camera, Last Day, No Sound But The Wind, szóval annyira nem hiányzott csak tudatalatt mégis... Értitek ugye?:D
úúúúúúúúúú én sztem tökre nemmegyek mostanában külföldre, áttérek a belföldi koncertturizmusra!
meg ha már fiúkák nyomják a feszt szízönt - legalábbis holnapjukon már van felpattintva pár nyári feszt - jöjjenek csak ők vissza kishazánkba! :-) - meg meg is ígérték h visszajönnek!
akik mennek azoknak azér hevfán, tessék nyomni a full setlistet ám, nemcsak a plebs dalokat! :-)
Hello, tul a koncerten, fantasztikus volt. academy lenyugozo hely. sikerult a harmadik majd a masodik sorban lenni. editros hibatlan volt az uj track a last day nagyon jo. volt camera amin majdnem besirtam. ezen felul ugy kb a szokasos setlist ami tartalmazta: in this light and on this evening, lights, blood, you dont know love, big exit, no sound but the wind, papillon, bricks and mortar, bullets, fingers in the factories, eat raw mea=blood drool, bones, en and has a start, the racing rats. a vegere total kimerultem allni alig birtam... fenykepezot nem vittem, telefonnal csinaltam egy kepet majd ottthonrol felrakom.:)
Hello again, mar glasgowbol. Az ido remek sut a nap. HMV-ben sikerult venni egy an end has a startot es egy in this light and on this evening cd-t 10 fontert, valamint elso konyvesboltban megtalaltuk deborah curtis-touching from the distance konyvet, termeszetesen nem hagytuk ott.:) kurva faradtak vagyunk, en speciel mar alig birok menni... este koncert, meg nem tudom viszem-e a fenzkepezogepet vagy sem... agilany kiborult mert a hotelunknek van barja es adjak a mu-milan meccset amit en nezni akarok:))) jah skotok nem arulnak sem palinkat sem jagert, ha tudtok kuldejetek mar estig:))
Meglesz, ne aggodjatok, dublin iszonzatosan fasza hely azoknak akik birjak a brit feelinget.:)) 07:45-kor indul a g;punk glasgowba, ha tudunk onnan is irunk.:)
In This Light And On This Evening Lights An End Has A Start You Don't Know Love Bones A Life As A Ghost Eat Raw Meat = Blood Drool The Boxer Blood Escape The Nest Last Day Bullets The Big Exit The Racing Rats Smokers Outside The Hospital Doors Munich Encore: No Sound But The Wind Bricks And Mortar Papillon Fingers In The Factories
Tegnap előttiben benne volt a Camera is. Remélem Glasgowban is benne lesz, viszek fényképezőgépet, azt mondjuk még nem döntöttem el, hogy a koncertre is magammal cipelem-e. Ha igen megpróbálok jó pár képet csinálni a srácokról.:))