:))) de hüJe vagy:D:D mondjuk ha már itt tartunk, Én se bírom... múltkor beszólt, és azóta.... pedig amikor a focimeccs volt, még nem votl bajom Vele.... de annyit szídtad, hogy...:))
2. aznap főpróbám van és haza se érek, már ott kéne lennem ( de még mindig beteg vagyok... )
3. az 1. + 2. pont :)
amúgy nemtom, h mennék e... lehet... :D inkább mennék már floorball edzésre!!! brutálisan kevésszer voltam januárban meg februárban (a hülye tanulás meg hegedű vizsga, koncert :@)
persze Levi,akármikor készen állunk nyerni egy láda sört tőletek!Ákos,nekem aztán oly' mind1 h mikor kaptok ki...szal ha vmikor be lehet menni a csarnokba...
najó,ennyi mára az egóból...este még széjjel kell verni az ikarust is...:D
Jövőre abban reménykedek, hogy legalább a dobógó második fokára sikerül felállni, de az első...ááá.... az nagyon kész lenne!:D És ha ezek sikerülnek, azt valószínűleg az egész csapat majd a Nicole-nak és a 2 légiósnak köszönheti...:D
És az elmaradhatatlan pesszimista:
... Már ha egyáltalán lesz jövőre csapatunk, mert ha nem áll össze, akkor búcsút mondhatunk a Nicole-nak, és maximum nézőként vehetek részt ebben az egészben:(
nah hát amint 1-szer üres a csarnok akkor jó lenne ha tudnánk játszani....rajtunk nem múlik mi mindig készen állunk 1 újjab csatára:) nah szóval amint lehetőség nyílik rá akkor szeretnénk.....ha már kosárban minket erősítel:)