Rég voltam topiktalin, már azt hittem, hogy "megkomolyodtatok"... De nem, Hál'Istennek!
Gabi, Laci! Köszönöm a vendéglátást, a finom kajákat és a Rátok jellemző barátságos, békés hangulatot, amivel összefogtátok ezt a jó kis társaságot.
Ami a hangzásokat, elektronikákat, zenéket illeti, sztem mind jó volt a maga nemében (főleg, ha jó zene szólt:)) Bár Bátyóval megfogadtuk, hogy mindent "leszarozunk":)))
"ugyanazt a 20mp-es részletet hallgatni full hangerövel egymás után 5x"
wazze, erősítőket öt percenként ki-bekapcsolni, össze-vissza dugdozni, aztán részleteket hallgatni - ez a hifizés legalja - Csontos a hasát fogja a röhögéstől a kondérban :ĐĐĐ
Te még mindig itt tartasz? Én pl semmit sem hallgattam meg, és mégis nagyon jól éreztem magam megint, remek barátok között! Jutalmul kaptam is egy csomó ajándékot, hogy még jobban érezzem magam...:)
elöször is köszönöm Krizsinek és kedves feleségének a vendéglátást és a fenomenális kajákat.
Jo volt veletek ujra a hosszu hétvége. Bár a rendxerek hangja..., hát amikor már aludtunk volna, xivesen elástam volna Jenökével az élen mindenkit fejjel lefelé jo mélyre.
Komolyan mondom, mi a francért köll ugyanazt a 20mp-es részletet hallgatni full hangerövel egymás után 5x???
Ugy különben a csövesek nem igazán jöttek be, no de izlések és pofonok, ugyebár.
Ami vixont teccett az a L75-supex- trafos passziv elöfok - digitális monoblokk és az 50 éves hangfalak hangja.
Hazafelé jövet némi gáztámadás ért minket a hátsó ülés felöl, de nagy nehézségek és némi anyázás is volt, de tuléltük.