Keresés

Részletes keresés

vrobee Creative Commons License 2006.02.08 0 0 927
Érdekes, hogy én eddig mindig le tudtam írni, amit szerettem volna, pedig volt rá példa, hogy szidtam a VEKÉ-t, Vekéseket is szépen.

Eddigi 5561 hsz-omból tizet ha kimoderáltak. A többségét azért, mert válasz volt valamire, amit kiszedtek. Egyet privát e-mail beidézéséért. És csak 2-3 hsz-t azért, mert a stílusa vagy mondanivalója megütötte a moderáció ingerküszöbét.
Előzmény: dr. Agy (909)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.08 0 0 926

Veled (veletek) ellentétben nem csürhézünk senkit.

Nem, ti csak leköcsögözitek a másikat, a Dunába lövetnétek a VEKÉ-seket, stb...

Veled (veletek) ellentétben nem adunk hülye őtleteket, hogy másnak hátrányt okozzunk

Pedig nem ártana, ha nektek is lennének ilyen "hülye" ötleteitek. Én itt lakok a Hegyalja út közelében, annyira nagy hátránynak érzem a 8-es és 112-es menetrendjének összehangolását és a 112-es meghosszabbítását az Astoriáig, hogy azt el se tudom mondani. És azt is iszonyatos hátrányként élem meg, hogy mostmár éjszaka is hazajutok anélkül, hogy gyalog caplatnék fel a Hegyalja úton.

Veled (veletek) ellentétben, ha valaki másképp gondolkodik, nem csinálunk hajtó vadászatot ellene.

Persze... Csak munkaidöben a legfőbb tevékenységetek az index topicjainak böngészése és a BKV-és hozzászólok felelőségrevonása, beosztásotokkal visszaélve.

Veled (veletek) ellentétben nem tartunk csicskákat akik azt szajkózzák amit hallani akartok. lásd: tőgy rodrigo.

Lásd: warheit, WeeN, LVII, LuLu_, Ibence, sjanius, stb... 

És ami a legfontossabb nem mászunk bele más ember vallási érzelmébe.

Persze, csak fenyegető leveleket írtok.

Ennél hosszab volt a felsorolás, amibe rendszeresen hazudsz ( hazudtok), de roppant unom már hogy csak ti értetetek mindenhez, a tőbbi hülye, szakbarbár, diletáns, stb.

"És jegyezzék meg, mindent a BKV tud a legjobban." (Aba Botond)

Előzmény: wahrheit (925)
wahrheit Creative Commons License 2006.02.08 0 0 925
T dlala.

Sajnos kitőrőltek a neked levelet (gondolom neked semmi kőződ hozzá) ezért pár mondatban őssze foglanám, mert nagyon bántana ha nem jutna el hozzád.

Veled (veletek) ellentétben nem csürhézünk senkit.

Veled (veletek) ellentétben nem adunk hülye őtleteket, hogy másnak hátrányt okozzunk

Veled (veletek) ellentétben, ha valaki másképp gondolkodik, nem csinálunk hajtó vadászatot ellene.

Veled (veletek) ellentétben nem tartunk csicskákat akik azt szajkózzák amit hallani akartok. lásd: tőgy rodrigo.

És ami a legfontossabb nem mászunk bele más ember vallási érzelmébe.

Ennél hosszab volt a felsorolás, amibe rendszeresen hazudsz ( hazudtok), de roppant unom már hogy csak ti értetetek mindenhez, a tőbbi hülye, szakbarbár, diletáns, stb.

Ui. jőhet az újabb kitiltás, tőrlés.
wahrheit Creative Commons License 2006.02.08 0 0 924
Kőszönöm a felvílágositást. Bár azt megkell jegyeznem, hogy nálunk van közlekedésmérnök, villamosmérnök, gyakorló járművezetők, közgazdász,szerelők, oktatók, diszpécserek stb, ráadásul még a szószólók is értenek hozzá, és nem tekintik diletánsnak a másképp gondolkodókat.
Előzmény: kambekk (923)
kambekk Creative Commons License 2006.02.07 0 0 923

Annyira ők is lehetnek szakértők, mint amennyire Vajda Pál az...  Sőt van a csapatukban közlekedésmérnök, villamosmérnök, gyakorló villamosvezető, -oktató, diszpécser is.

Hogy a szószólók épp nem tartoznak ezek közé, az megint más kérdés.

Előzmény: wahrheit (917)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.07 0 0 922

Hogyha azt mondom, hogy igen, akkor megnyugszol? :-)

Előzmény: lbence (921)
lbence Creative Commons License 2006.02.07 0 0 921
Ezt már az óvónéninek is elmesélted?
Előzmény: Törölt nick (914)
wahrheit Creative Commons License 2006.02.07 0 0 917
Ídézet a népszabadság cikkéből.

"Vitézy Dávid, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) szóvivője. A szakértőkből álló civil szervezet a.."

Kik azok a szakértők, csak nem vd, vagy az elnöki feladatokkal megbízott alelnök?
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.07 0 0 914

Valaki modja már el, mi volt itt délután, legalább azt, hogy ki írt ide.

Nos, akkor mondom röviden. :-)

WeeN fikanicktől topictárstól megkérdeztem, hogy kinek az utóda, mire azt válaszolta, hogy "elgurult a gyógyszered". A kérdést ismét feltettem, mire azt a választ kaptam, hogy "qurvaszar VEKÉ-s lehettél". A beszélgetés így ment tovább, mígnem a moderátorok megelégelték, eredmény: egy hét letiltás WeeN-nek. Aztán a továbbiakban nagyjából eseménytelenül telt az élet: wahrheit-tel próbáltam szóba elegyedni, de egyszercsak bekattant, és onnantól kezdve minden kérdésre azt válaszolta, hogy "gyógyszer". (Esküszöm, szó szerint így történt! :-) Csak sajnos ki lett moderálva.) A moderátorok ezt a remek teljesítményt mindössze egy nap letiltásra értékelték. Nagyjából ennyi a lényeg. Ezen kívül a nyolc hozzászólásos LuLu_-val is volt egy remek beszélgetésem, ami abból állt, hogy leköcsögözött, és amikor látta, hogy nem igazán sértődök meg, egyre idegesebb lett. Eredmény: végleges tiltást kapott. Szóval, dióhéjban nagyjából ennyi. :-) Ja, és utána én is kaptam egy nap tiltást, mivel beidéztem az index-fórumra egy részletet egy anyázó-fenyegető magánlevélből, és ezzel levéltitkot sértettem.

Előzmény: dr. Agy (907)
wahrheit Creative Commons License 2006.02.06 0 0 913
Tájékoztató.

Véleményt formálók (fikázók) vitatkoztak Tőgy és társaival. Ennek folyadmányaként dlala és tőgy sírt egyet modinak (Hakham Baar), aki éppen erre járt, ezt ő mondja. És kivánságra kitőrőlte az eszme futtatást, olyan VEKE-s módra.
kambekk Creative Commons License 2006.02.05 0 0 912

Tudtamám rögtön, hogy IP betyár vagy!

Rózsamisit üdvözlöm :)))

Attól, hogy itt így, ott úgy.

Na ezt majd tuti nem érti más, csak aki igen. Az viszont át is adja.

Előzmény: www.smartklub.hu (908)
VEKE-fan Creative Commons License 2006.02.05 0 0 911

Nos kedves levélíróim, köszönöm, hogy érdeklődtök sorsom iránt.

Kitűnően érzem magam, megvagyok. Aki pedig szét akarja b@ni az agyamat, szeretettel várom bármelyik reggel 6.45 és 7.00 között a 85-85-185 buszok Kada utca megállójában  (Mádi utca). Remélem, élőben is ennyire bátor vagy. Állok elébe!

VEKE-fan Creative Commons License 2006.02.05 0 0 910

Persze, hogy kerülik, semmi értelme az egésznek.

Egy korábbi kérdésemre még mindig várom a választ...

dr. Agy Creative Commons License 2006.02.05 0 0 909
Milyen nyomozók jártak, hol?

Egyébként ha az index tulaját és a liberális pártot összekötöd, akkor végülis a moszad ügynököknek sincs félnivalója, hogy kimoderálják, nem igaz?
Előzmény: www.smartklub.hu (908)
www.smartklub.hu Creative Commons License 2006.02.05 0 0 908

Csak összekötöm a kellemest a kellemetlennel. Ha már munkaköri kötelességem itt lenni, legalább egy kis reklám a privát hobbynak:)

Ahogy látom, a nyomozók már jártak is ott. Végre meg vannak a hiányzó IP címek is.:)

Délután? Nem történt semmi. Itt járt a Latin tanár, és erőszakkal kimoderáltatta magát:)

dr. Agy Creative Commons License 2006.02.05 0 0 907

Nickhalmozó, Fúj!

Valaki modja már el, mi volt itt délután, legalább azt, hogy ki írt ide. Mert tudtommal a vekések direkt kerülik ezt a helyet. A fikázók veszekdtek önmagukkal?

Előzmény: www.smartklub.hu (904)
www.smartklub.hu Creative Commons License 2006.02.05 0 0 906

Azt hittem tudod kié az Index.

Előzmény: kambekk (905)
kambekk Creative Commons License 2006.02.05 0 0 905

A Fórum tulajdonos viszont igazi liberális, ha ezt a moderációt megtartja.

Ezt most nem értettem teljesen.

Előzmény: www.smartklub.hu (904)
www.smartklub.hu Creative Commons License 2006.02.05 0 0 904

Ezen már rég túl vagyunk. Kérés nélkül is van automatikus törlés, igaz egy Vekés mindig az előszobában van, minden esetre.

Jó, hogy másnak is feltűnik:)

Mindenesetre jelentettem a Moszadnak, és  UN-megfigyelőket is kértem. A BKV-tól viszont megint késik a fizetésem:(

A Fórum tulajdonos viszont igazi liberális, ha ezt a moderációt megtartja.

Valaki kimaradt?

Előzmény: kambekk (903)
kambekk Creative Commons License 2006.02.05 0 0 903

Megint eltűnt a délután hozzászólásainak nagy része :(

Ez az állandó moderátorért rohanás teljes gáz! Akármelyik oldal is teszi.

Pedig, ha egyesek szerint valaki lehet izraelből küldött moszad ügynök, akkor mások szerint ugyanúgy lehet másvalaki az ellenzéki párt katonáája is akár...

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.05 0 0 877

"A demokrácia nem csak azt jelenti,"

De pontosan azt jelenti, hogy szólás szabadság van.

Így van, mélységesen egyetértek. Demokrácia = szólásszabadság. Ha csinálsz magadnak egy saját fórumot, azt olyan bugyutaságokkal és ökörségekkel tömheted tele, amilyenekkel akarod. Ha meg más fórumát akarod tönkretenni, akkor neki is megvan a joga ahhoz, hogy a saját fórumán ne adjon teret a te hülyeségeidnek. Ilyen egyszerű, ez a demokrácia és a szólásszabadság. Ha nem tetszik, menj Észak-Koreába, ott nincs demokrácia. Csók.

Előzmény: wahrheit (869)
sjanius Creative Commons License 2006.02.05 0 0 876

Eltekintve attól, hogy mennyire volt sértő a karikatúra, azon érdemes elgondolkozni, hogy a tüntetések mennyire spontánok?

Mert a rajzokat az Arab országokban (kivéve Jordánia, a legdemokratikusabb) nem közölték le. Ergó, a nép nem tudhatott róla, csak ha fel nem világosították őket, hogy most miért is kell felgyújtani a követtségeket.

Ezért inkább szervezett provokációról van szó.

Ami miatt ez idevág, az az, hogy a moderátorok is segítik a spontán beszólogatásokat, azzal, hogy a moderálás iránya mutatja a helyes utat.

Ami persze abszurd, és mélységesen szubjektív. Az ilyen jellegű topicokban egyébként is nagyobb toleranciát kéne tanúsítani, akkor nem kéne hetente új nicket felvennie annak, aki az akadályok ellenére mégis akar valamit mondani..

Ali Ttaik-al-Rep Creative Commons License 2006.02.05 0 0 875
Előzmény: dr. Agy (874)
dr. Agy Creative Commons License 2006.02.05 0 0 874
"De pontosan azt jelenti, hogy szólás szabadság van."

Azért tudni kellene hogy hol a határ. A dán karikaturisák most bújkálhatnak életük végéig. A szólásszabadság nem egyenlő mások sértegetésével.
Előzmény: wahrheit (869)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.05 0 0 873

"Szóval tény, hogy egyoldalú moderálás nincsen"

Természetesen az akart lenni, hogy

pártatlan moderálás nincsen!!!

Előzmény: Törölt nick (872)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.05 0 0 872

Szóval tény, hogy egyoldalú moderálás nincsen. Minden attól függ éppen ki vakarja a tökét a gép előtt. Tegnap a VEKE-hez közel állóbb volt a gyorsabb.

Előzmény: Törölt nick (871)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.05 0 0 871
Höhö... Attól függ mennyire szigorú a moderátor... Tegnap szerintem kiderült, hogy egyoldalú volt a moderálás, mert Te még írsz ide...
Előzmény: Törölt nick (866)
wahrheit Creative Commons License 2006.02.05 0 0 869
"Moderáció mindenütt van"
Hajrá KNDK.

"A demokrácia nem csak azt jelenti,"
De pontosan azt jelenti, hogy szólás szabadság van.

Egyszerre két negrot vegyél be , remélem annyi elég lesz

Ui: " teleokádod mindenféle hülyeséggel "
Bravó, a stilus magáért beszél
Előzmény: Törölt nick (868)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.05 0 0 868

A VEKE honlapjára miért nem engedik be a másképp gondolkodót?

Nem a másként gondolkodókat nem engedik be, hanem a sehogyan sem gondolkodókat. Moderáció mindenütt van. A demokrácia nem csak azt jelenti, hogy másnak a fórumát szándékosan tönkreteheted azzal, hogy teleokádod mindenféle hülyeséggel, hanem azt is, hogy ők mindezt kitörölhetik.

Előzmény: wahrheit (863)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.05 0 0 866

Az a baj, hogy a modik egyoldalúak. Mi nem rohanunk " jaj tessék már segíteni".

Höhö... Nagyon jó ez a megállapítás, csak egy baj van vele, mégpedig az, hogy hazugság. :-) Nyugodtan kérdezd meg sjanius haverodat, ő tudna mesélni erről.

Előzmény: wahrheit (861)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!