Szevasztok Predator-ok!! Gálos Bálint vagyok Kaposvárról és lenne egy fontos kérdésem hogy most a héten tartotok-e valamikor edzést és ha igen akkor mikor és hol?? Fontos lenne mivel szeretném megnézni egy normális csapat edzését mint a tietekét!! És persze ez is egy kérdés hogy meg lehet-e tekinteni vagy nem!! Szeretném ha ide vagy az e-mail címemre válaszolnátok ma estéig előre is köszönöm! My e-mail: blint@gerysoft.hu
Sziasztok srácok!
Beszéltem Steve-vel, a következőképpen látja a helyzetet:
Tavaly óta minden téren nagyon sokat fejlődött a csapat. (pl. sokkal kevesebb hiba snapnél, ill. long snapnél, sokkal kevesebb turnover, sokkal jobb passzjáték)
Ettől függetlenül persze még mindig nagyon sok hibával játszottunk, főleg a védelem, de ezek közül mindegyikre van megoldás, és van két hetünk hogy helyrehozzuk.
A szombati meccs ugye ezért is volt edzőmeccs, hogy a hibáinkat felismerjük, elemezzük, kiküszöböljük, és szerintem erre nincs is jobb recept, mint hogy egy nálunk sokkal jobb és gyorsabb csapat ellen lépjünk pályára, aki gyorsan kifigyeli és kihasználja a hibáinkat.
Úgyhogy nincs más hátra, mint edzésre járni és 110 százalékot beleadni!
Én bele fogok. És ti?
Kullancs, szerintem irathatsz előlegben 8-10 darabot a DVD-ből, úgyis lesz rá igény, nekem pl. biztosan kell egy.
A meccs tényleg nem volt rossz, de azok az apró hibák, amik eddig minden meccsen jellemezek minket (kinek kéne a pályán lenni, mit is kéne csinálnom a play-ben... stb) megint a széthulláshoz vezettek, és a koncentrációnk megbomlott. Ez a legnagyobb probléma szerintem.Illetve egykét emberen látszott a motiváltság teljes hiánya, ami úgyszintén a teljesítmény rovására ment.
Remélem a bajnokságra mindenki tudni fogja mikor és mit kell csinálnia, és akkor eredményesebbek lehetünk.
Sziasztok a pontos eredmény 53-6 lett. Sajnos a kezdeti örömök helyett máshogy alakultak a dolgok.
Azt kell mondjam, hogy az offense sokkal jobb volt, mint a deffense, viszont a KUTYák is rengeteget fejlődtek a előzö meccsekhez képest(én így láttam). Viszont azt mindenképp kell gyakorolni, hogy a magas labdákat el tudjuk kapni, mert ebbe látványosan hibáztunk,ill. a figurákat is gyakorolni kell. De tudjuk, hogy az ember a hibáiból tanul.
Miután kielemeztük a dolgokat,ill. a meccset mindenki látni fogja miben hibázott, miben tévedett, és kijavítja azt.
Szerintem: Viszonylag színvonalas mérkőzést láttunk. Az eredménytől függetlenül összességében nem voltunk olyan rosszak,csak ők jobbak voltak.
Mi még(Deffense) csak egy törpe uszkár vagyunk, de idővel(a bajnokság végére) egy QVA nagy Rottveiler-ek leszünk.KUTYA! KUTYA! KUTYA! KUTYA!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos a hétvégén nem úgy alakult a meccs ahogy mi terveztük de tapasztalatszerzésnek nagyon jó volt!!!!!Sajnos a védelem egy szar volt de csak azért mert fejben nem voltunk ott a pályán!!!!!
rengeteg munka áll még elöttünk és a hibákat ki kell javítani!!!!!
Ma nemtok menni edzeni csak holnap:( Holnapis fél 5kor van az edzés? Timmyyy:P:D ha tudom akkor viszem a Compact Disc-et:P GO PREDATORS GO KUTYÁK GO!!!!!