Most olvastam a hirdetésed,és azt,hogy te is gyűjtöd a kupakokat.Komoly nagy mennyiségű kupakod van - 51000 darab,főleg ha ez mind különböző ! Az én gyűjteményem 21000 felett van-ezek különbözöek.Ezenkivül van cirka 10000 cserém is a világ sok országából.Érdekelnének cserék,mert mindenkinél fellelhető olyan kupak,ami még nincs meg nekem. Merre felé laksz és tudnánk-e cserélni ? Engem Főcze Károlynak hívnak és Budaörsön lakom. Az e-mail cimem : focz66@gmail.com WEb-oldalam : www.foczicaps.hupont.hu Ha érdekel csere,kérlek irj az e-mail cimemre
Én is gyűjtöm a sörös és egyéb üditös kupakokat is,és érdekelne a csere is. Nekem is vannak cserére kupakjaim az sok országból.Ha érdekel a csere irj nekem e-mailt - focz66@gmail.com
Én még új vagyok ezen az oldalon, de én is régóta gyűjtöm a söröskupakokat. Sok cserém van sörös és üdítős kupakból egyaránt. Várom a cseretársak jelentkezését a pocsajit@gmail.com címen.
Ahogy néztem tegnap az arany ászok weboldalát, teljesen megújult és a citromos, grapefruitos címke is új, gondolom így a kupak is követi majd vagy már újak is vannak rajta, valamelyik nap megpróbálom majd beszerezni őket.