Öreg székely megy az utcán és rájön a szükség. Megáll egy ötemeletes ház előtt, és kéri illendően a házmestert, hogy hadd használja a wc-t. Mire a házmester imígyen szóla: - Hát, drága jó bátyám, ebben a házban nincs wc. - Ugyan miért? - kérdi az öreg. - Mert itt nincs rá szükség. - Ez meg hogy lehet? - faggatózik az öreg. - Csak úgy, hogy az első emeleten vannak a bölcsődé-sek, ők pelusba kakilnak, a másodikon az óvodások, ők meg bilibe, a harmadikon vannak a kommunisták, ők minden szart egymásra kennek, a negyediken vannak a zsidók, ezek minden szarból pénzt csinálnak, az ötödi-ken meg én lakom, és leszarom az egészet.
Ismét kaptam néhány gyöngyszemet,hogy vidámabban teljen a nap.
-Helló, érdeklődni szeretnék, hogy mikrohullámú sütőtök van? Erre az eladó hátrakiabál: -Béla bmeg gyere ki, itt van valami elmebeteg aki valami mikrohullámú sütőtököt keres!
- Nézd egy stoppos ! - Á, biztos csak lájkol minket
Discoban: -Hűűű, micsoda bicepsz, mit szedsz? -JEGYET, köcsög!
Nagyon vigyázzatok...!
A statisztikák szerint a gépjárműbalesetek 23%- át olyanok okozzák, akik alkoholt fogyasztottak. Tehát a 77%- át olyanok okozzák, akik vizet, kávét, üdítőt, tejet, energiaitalt és egyéb alkoholmentes italokat fogyasztanak. Ezek az emberek háromszor olyan veszélyesek. Kerüld a társaságukat, tartsd magad távol tőlük!
Fiam! Anyád már megint ugyanazt főzte! Menj és mondd meg neki, hogy a szakácskönyvben több fejezet is van! - Megmondtam! - És mit mondott? - Azt, hogy a Káma Szutrában is...!!! ;)
Bemegy a cowboy a kocsmába és kér egy whiskyt. Csendesen iszogatja, hozzá pedig gyönyörű, tökéletes karikákat ereget a szivarjából. Egyszer csak egy nagydarab indián kocogtatja meg a vállát: Ide figyelj, sápadt arcú, nagy bajban leszel, ha nem hagyod abba az anyázást.
- Hogyan lehet víz segítségével fényt csinálni? - Meg kell mosni az ablakot.* ------- - Hogy hívják az alattomos masinát? - Számító gép. ------- - Miért zümmögnek a méhek? - Mert nem tudják a szöveget.
- Mi a különbség a képeslap és a férfi között? - A képeslap mindig képes...* ------- - Mi a különbség a felso 10000 és a noi combok között? - Semmi...nem kritizálni kell, hanem bejutni közéjük!* ------- Két kamasz gyerek látja a fiatal házaspárt, amint éppen jönnek ki a templomból. Megszólal az egyik: - Rájuk ijesszek?
- Inkább majd én. Odafut a volegényhez, és így szól hozzá: - Gratulálok papa, jól választottál...*
A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga kivel beszél? - kérdezi a telefonban lévő hang. - Nem - felel a kiskatona. - Kivel? - Kovács ezredessel. - Kovács ezredes, és maga tudja, kivel beszél? - Nem. - Akkor mázlim van - mondja és lecsapja a kagylót.
Egy német, egy francia és egy orosz beszélgetnek az 50-es években: - Nekem egy Mercedes-em van, a feleségemnek egy BMW-je, külföldre pedig lakókocsival járunk - mondja a német. - Nekem egy Peugeot-m, a feleségemnek meg Renault-ja van. Külföldre mi vonattal járunk - mondja a francia. - Nekem egy Moszkvicsom van, a feleségem meg metróval jár - mondja az orosz. - És külföldre mivel jártok? - Leginkább tankkal.
A mi Viktorunk Brüsszelben dolgozik és eljön az ebéd ideje. Természetesen elit helyre viszik, ahol jól körülnéz. - Ez a porcelán, gyönyörű. Magyar, ugye? Herendi? - Nem, ez stájerországi porcelán. - És a csipke!Pazar!Ez magyar,ugye?Halasi? - Nem, uram, ez brüsszeli csipke. Viktorka körbenéz, felcsillan a szeme: - De ott szemben, az a cigány, a csak magyar, ugye? - Nem, az velencei. És tükör...
Alegjobbakat megosztom veletek. Legyen vidám napotok.
Tegnap a kocsmában voltam éppen, amikor éreztem, hogy valami nagyon feszíti a beleimet. A zene nagyon hangos volt, így hát a zene ütemére elkezdtem kiereszteni a felesleges gázokat. Néhány szám után kezdtem magam jobban érezni, azonban ahogy megittam a sörömet, észrevettem, hogy mindenki engem bámul. Akkor jöttem rá, hogy az MP3 lejátszómat hallgattam fülhallgatóval.
Szőke beszélget egy nénivel a metrón: - Tudja kedveském, én már 25 éve metrózom. Mire a szőke: - Jesszusom! Hát hol tetszett felszállni?
Egy szőke és egy barna nő jelentkezik egy cégnél ugyanarra az álláshirdetésre. A cégvezetőtől kapnak egy-egy kérdőívet, hogy azt töltsék ki. Mindketten kitöltik, majd a leendő főnök értékeli a válaszaikat: - Mind a ketten azonos pontszámot értek el, és én úgy döntöttem, hogy önt választom - fordul a barna lányhoz. - Ezt nem értem! Biztos, hogy valamilyen előítélet miatt döntött így! - háborodik fel a szőke lány. - Nem hölgyem. Az utolsó kérdésre egyikük sem tudta a választ, de míg a másik hölgy azt írta: "Nem tudom", az ön papírján ez áll: "Én sem".
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát.
Egy egyetemista az ebédlőben le szeretett volna ülni egy üres helyre az egyik tanára mellé, de az így válaszolt: - Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak. - Jó, akkor továbbrepülök! - válaszolt a diák. A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad: - Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod? - Az aranyat. - Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot, mert az fontosabb, mint a pénz. - Mindenki azt választja, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák. A tanár majd meg őrül és azt írja a dolgozatra: "Szamár". A diák anélkül, hogy belenézne, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
- Elnézést, a tanár úr aláírta, de nem írt rá jegyet!
Sürgősen kellett volna pár nap szabi, de tudtam, hogy a főnököm nem engedné.
Sokat gondolkoztam, majd kitaláltam, hogy ha őrültnek tettetem magam,
akkor talán a munkahelyi stressz miatt elküldene pár nap betegszabadságra. Ezért felkapaszkodtam a mennyezeti lámpára és elkezdtem lógni, miközben halkan zümmögtem hozzá. A szőke kolléganőm megkérdezte: - Hát te meg mit csinálsz? Mondtam neki, hogy úgy csinálok, mintha villanykörte lennék, így a főnök biztos azt hiszi,
hogy agyamra ment a munka és hazaküld pár napra. Pár perc múlva bejött a főnök az irodánkba, és megkérdezte: - Mi az ördögöt csinál ott fent? Mondtam, hogy villanykörte vagyok. Azt válaszolta: - Látom, teljesen bekattant. Menjen haza, és pihenjen pár napot! Leugrottam és elindultam kifelé. A kolléganőm felállt, és elindult velem együtt. - Hát maga meg hova megy? - kérdezte a főnök. - Én is hazamegyek - mondta a kolléganőm. - Nem tudok sötétben dolgozni...
- Nem vagyok teljesen biztos - mondja az orvos a betegnek - csak feltételezem panaszainak az okát.
Valószínűleg az alkohol a hibás. A páciens megértően elvigyorodik. - Semmi baj, dokikám.
Ez velem is előfordul.
Majd eljövök újra, ha józan lesz!
A skót bemegy a doktorhoz, és azt mondja: - Doktor úr szálka ment a nyelvembe. - Na de az, hogy történhetett? - Hát az úgy kezdődött, hogy kiborult a whiskym a padlóra...
Ma is kaptam némi humor forgácsot szőke női szereplőkkel....
A rendőr a fejét csóválva mondja a szőkének. - Asszonyom, 5 gyalogost gázolt el, ez azért már sok! - Miért, mennyit szabad?
A szöszitől megkérdezik a műszaki vizsgán : - Hogy indul a négyütemű motor? - Brrr... brrr...
A könyvtárban a szőke nő arra kéri a könyvtárost, ajánljon neki olvasnivalót. - Valami könnyűt? - kérdi a könyvtáros. - Nem számít - feleli a szöszi -, kocsival vagyok.
Az a baj a szöszi vezetőkkel, hogy ha jobbra indexelnek, akkor sem lehet biztosra venni, hogy balra kanyarodnak!
Két szőke beszélget : - Képzeld a barátom a műegyetemre jár. - Na és...az enyém meg igazira.
Szőke nő beül az autóba : - Nem értem, itt három pedált látok, de nekem csak két lábam van...
Egy szőke nő hazaér a munkából, és megdöbbenve látja, hogy kirabolták a lakását. Azonnal hívja a rendőrséget, akik megígérik, hogy hamarosan jönnek. Nemsokára meg is áll a ház előtt egy rendőrautó. Kiszáll belőle egy rendőr, pórázon vezetve egy nyomozókutyát. A szőke nő áll a kapuban, s a fejét fogva, zokogni kezd. - Kiraboltak, mindenemet elvitték, kihívom a rendőrséget, és erre, tessék : kit küldenek? Egy vakot!
Öreg székely elmegy a paphoz, hogy tanítsa meg latinul. Kérdi, hogy miért? -Mert hamarosan meghalok és ha a Mennyországba jutok azt hallottam, ott ez a hivatalos nyelv. - De bácsi a maga életmódjával könnyen lehet, hogy a pokolra jut. - Ott nem lehet gond, románul tudok.
Az öregek otthonában Sándor bácsi dicsekszik az ápolónőnek: - Jaj, kedvesem, amikor fiatal voltam, egy kétliteres tejeskannát tudtam a péniszemen száz méterre elvinni. - De Sanyi bácsi, ugye az már nem megy?? - Nem aranyom, már nem bírja a térdem.
Pali átmegy az úton, majdnem elüti egy autó. A védőangyala mentette meg. Pali megköszöni, majd szemrehányóan odaszól neki: - Az esküvőmön hol voltál???
Egy skót sorra próbálja a sajtokat a boltban. Végre az egyik ízlik neki. Megkérdezi az eladó: - Mennyit szeretne? - Csak egy pici kockát, az egérfogóba kell.
Pasas bemegy a kocsmába, a pultos kérdezi: - Jó napot! Mit szeretne? - Egy nagyobb házat, jobb autót, több fizetést. - Nem úgy értem. Mit kíván? - Világbékét, magamnak egy szebb feleséget, milliókat. - Félreértett, mit szeretne inni? - Miért nem ezzel kezdte? Mi van? - Semmi különös, itt állok a pult mögött.
Új pap érkezik a plébániára, és rögtön az első nap át is adja neki a főpap a gyóntatószéket. Azonban meghagyja neki, hogyha nem tudja, melyik büntetésre mennyi imádságot kell kiszabni, csak szóljon ki bátran, hátul lesz a kertben. Jön is az első gyónni vágyó ember, egy fiatal nő. - Milyen bűnt követtél el, lányom? - Paráználkodtam. - Mégis hogyan? - Szoptam. Gondolkodóba esik a fiatal pap, nem tudja, milyen mértékű büntetést szabjon ki rá. Ezért kiszól az idős papnak: - Atyám, te mennyit szoktál adni egy szopásért? - Te még új vagy itt, neked maximum egy ezrest adok érte!
Az angol a német és a cigány beszélgetnek. Angol: - Én a két kezemmel körbe érem a feleségem derekát. De nem azért, mert olyan nagy kezem van, hanem mert olyan karcsú a feleségem. Német: - Az én feleségem ha ráül a lóra, a lába leér a földig. De nem azért, mert kicsi a ló, hanem mert olyan hosszú lábai vannak. Cigány: - Én ha reggel rácsapok az asszony seggére, aztán elmegyek munkába, mikor hazaérek, a segge még mindig remeg. De nem azért, mert olyan nagy a segge mert olyan hamar hazaérek!
- Apu, veszel nekem egy hightech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megás hard disc-kel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont, amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni? - Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?
Pistikének azt mondja az anyukája: - Kisfiam! Ha 1 hétig jó leszel, akkor kapsz egy medencét. Pistike nagy szenvedések árán 1 hétig jól viselkedik. Az anyukája megveszi neki a medencét. Anyukája napozik és örömmel nézi, hogy Pistike fejeseket ugrik. Azt mondja neki: - Pistike, ha 1 hétig megint jól viselkedsz, akkor kapsz bele vizet is!
Egy golfozót kórházba visz a mentő, mert torkán akadt egy golflabda. A férfi élet-halál között van, próbálják a torkából kivenni a labdát. A kórház folyosóján egy ideges férfi várakozik, szintén golfozó. A nővér megszólítja: - Önnek rokona a beteg? - Nem, az enyém a labda.