Sziasztok, elakadtam a paypal gomb telepítésével. Már fenn van az oldalon, de semmiképpen nem akar csatlakozni a paypalhoz és nem működik. A szolgáltaó szerint paypal probléma. Amikor tesztelni akarok és a fizetés gombra kattintok ezt írja ki: (paypal logó) úgy tűnik, jelenleg nem működik a rendszer. Próbálja újra később. Már minden adatot megadtam a paypalnak, csak a zoknim szinét nem tudják. Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm
Pár napja minden , kártyával a Paypalon keresztül fizetett összeget duplán terheli be a Paypal. A bank azt mondja ők annyit látnak, hogy 10 másodperces eltéréssel jön a 2 terhelés, a 2. összeget a következő másodpercben törli is a Paypal, és ez vissza is kerül a számlámra 4-5 óra múlva. Írtam már kb 4 levelet a Paypalnak de azt hajtogatják, hogy a Paypalos összesítőben csak egy levonás van tételenként. Ez igaz is, de elég tré hogy a 2. összeget zárolja a bank és várnom kell órákat amíg újra használható lesz a számlámon.
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak vagy járt már valaki hasonlóképpen? Egyszerűen fogalmam sincs mi a megoldás.
Az a lényeg, hogy a fő devizád az a pénznem legyen amiben érkezik a pénzed pl. ha euroban kapsz kifizetést akkor euro legyen a fő devizád. Ha regisztrációnál a Forint lett a fő devizád akkor csak nyiss új deviza nemet pl. eurót és azt állítsd be fő pénznemednek a paypal fiókodban, így kiutalásnál eurot utalsz és a bank fogja a jóváírásnál átváltani Forintra.
Nyitottam egy új paypal számlát és nem találom, hogy hol lehet beállitani, hogy ne a paypal árfolyamon intézze az átváltást hanem a bankom árfolyamán, hol lehet ezt most a jelenlegi felületen beállitani?
Azért, mert nem tudtam, hogy elhozza, kifizettem a postát is. Mikor fizettem, felajánlotta. Amúgy, hitelkártyával fizettem, ahogy látod, nem tudtam volna kp-ben annyi pénzt előteremteni aznapra.
paypal decided to block the money because the tracking code is missing.
please in your paypal mark as received package
Original mesage from paypal:
To get the time lock opened earlier, there must one of three requirements be fulfilled.
These are the three possible requriements:
-->Your buyer reports the delivery directly to us. To get it done, your buyer logs in to his/her own PayPal-Account, navigates to the transaction and clicks "item received". In this case the time lock opens directly and the amount is available for you."
...ha kezdő eladó, akkor 21 napig pendingben tartja a Pp. a pénzét...azután ha te nem reklamálsz, felveheti...egyébként ezt írja is neki a Pp. mailben is meg a Pp.-ba belépve a felületen is...
Olyan Ebay-es gondom van (vagy inkább az eladónak), hogy fizettem, az áru megvan, minden rendben, de a PP nem engedi lehívni neki a pénzt. Azt írja (neki), hogy én a vevő lépjek be a Paypal accountomba és jelentsem a tranzakciót lezárultnak, vagy a terméket megérkezettnek. Namost az én Paypal felületemen ez a tranzakció sehol nem található. A bankkártyámról elment a pénz - Ebay Pay now - gombra kattintva. Az eladó gondolom látja a pénzt azóta (mert leszállította az árut), de nem fér hozzá.
A segítségemet kéri, de nem tudom, mi kéne. Ebay-en is lehet jelenteni, ha nem jött meg az áru, de hogy megjött... Már pozitív értékelést is adtam.
Valamit vettem e-bayen, hamisítvány volt, e-bay mondja, hogy 100% fefund jár, nyissak paypalon disputot azt kész. dispute-ot csak paypal tudja megnyitni, mert guest vásárlás volt, de nem próbléma PP megnyitotta, van róla számom, jött e-amil, hogy megnyítva, plusz írtak is, hogy ez és ez van. Már az eladó is írt, legalábbis kaptam róla e-mailt, hogy új üzenet jött, olvassam hát. Ellenben PP-be belépve 0 dispute van és 0 message, sehol semmit nem találok. Ilyenkor mi van, hol kellene keresni?
szeretném kérdezni ha van két paypal számlám ugyanazon a néven és az egyikhez van bankszámla társítva de azt a másikhoz szeretném hozzáadni hogy tudom megtenni??
...ha van a Pp.-on pénzed, akkor a Withdraw-ot válasz!...ott meg kell adni a célkártyát...vigyázz, mert a Pp. nagyon szarul vált!...ha nincs szükséged hirtelen a pénzre, akkor inkább hagy ott és abból intézd a vásárlásaidat!...