Nagyon megérdemelte, nem hittem, hogy meg merik lépni. Pont annyira ment ez az akció a labdára, mint anno Posey-é, amikor Hinrich-et arrébb tessékelte.
törödjön mindenki inkább a saját csapatával így teszek én is
őrülök hogy O'Neal mindenképpen marad a követekező szezonra is nálunk, ez a Torontos 1sr pick trade nekem nagyon nem tetszett, főleg úgy hogy az első helyen a "choking edem morizónt" válaszottuk volna valszeg (akit én személy szerint nem igazán csípek :P) Akkor már inkább Rudy Gay vagy LeMarcus Aldridge
tegnap meg egészen hihetetlen ahogyan a dallas játszott, úgy tűnt volna mintha be lett volna deszkázva a palánk, ez se fog többször előfordulni ebben a seriesben. Gondolom a Heat most behúzza zsinórban a 3.at aztán a Dallas visszakapaszkodik 3-3ra és a 7.meccsen Wade buzibeaterrel nyer a Miami és bejön a tippem :D (Most már azért is szurkolok a Heatnek minthogy a Mavsnek mert Kournikova > Hasselhoff :DD) milyen meglepő :P
na kezdődik mindjárt a VB, legyetek jók ha tudtok :)
Huuu! ez nem volt rossz termes itt a vegen. Egyebkent meg en vagyok a legnagyobb buzi, kocsog divatdrukker, mert miota kiesett a Suns meg csak ide sem bofogtem... Sot a dontobol is csak a 4. meccsett lattam. Nem vagyok olyan szerencses, hogy hajnalban tudjam nezni, amikor nyugalom van, igy mikor meccs volt mindig eppen valakit odaevett a fene hozzank. Az meg azert megiscsak prosztosag, ha beulok a tv ele.
mindegy! a 4. meccs viszont jo volt. A Miami meglepoen jol vedekezett a Dallas meg meglepoen szarul dobott. A csucs az volt, amikor Novitzky egy meterrol dobott egy palankdongetoset. Talan meg a gyurut sem erte. Ott mar tudtam, hogy nem fog nyerni a Dallas.
de annyira jól védekezik, ami igazol egy 36%-os dobóátlagot és 28%-os 3-ast? azért Dirk még jó védekezés ellen is jobban tud ennél dobni, de valamiért nem hozza magát.
Haslem jól védekezik rajta. Emlékeim szerint az első két meccsen is akkor kezdett el feltűnően termelni (főleg az elsőn volt ez igaz), amikor UD éppen faultproblémák miatt csövezett a padon.
5281, 5284... de égesd még magad tovább, én élvezem:DDD válaszoltam a hozzászólásodra, mert beszóltál valakinek, akinek nem kellett volna. érted, megkérdeztem, tudod-e kinek beszélsz... tudom, hogy nehéz felfogni, de kérlek próbáld meg
"ki mondta neked, hogy azt hiszem, nekem beszélsz?
mondjuk onnan hogy az én kommentem válaszoltál és amúgy is 1értelmű volt 8-)
én különben is a meccsel meg a meccsen történtekkel kapcsolatban írtam és nem azt hogy mit verjek ki meg miért meg hasonló érdekfeszítő dolgokat, de te már rögtön visszavágtál hogy te több képeslapot láttál mint én... :DD nekem meg több kiló Shaq bi-bi XDDD öreg fogd már fel ez itt nem az óvóda!!
te meg nem tudsz észérvekkel védekezni, hanem támadsz eszetlenül meg értelmetlenül...
Sehol nem baszott le semmiyen Miami fan, csak már látták hogy ebből a nagy beszólásodból egy iyen értelmetlen beef lesz... erről ennyit..