nem a gepemmel van a baj, mert tobb gepen is ugyanezt a hibauzit kapom, sot, most mar megirtak masok, hogy ok is . ennyiben megnyugodtam, hogy ha globalis a hiba, van esely ra, hogy javitsak. Kulonben irtam nekik,de persze nem kaptam valaszt.
a taurit majd megnezem, nem hasznalom mar nagyon regen.
Én megértelek :), már csak azért is mert én magamhoz képest is lassú lettem.
Bevallom férfiasan, hogy nem olvasom a Shadow-t, A Not only Grangert kerestem a tauri-n, de az valamiért nem jött be, végül megtaláltam az ffneten, de az egész net iszonyú lassú napok óta, erre utaltam. ezért azt sem olvastam még el.
Kb 2 ficet követek a régiek közül, Mirax Rejtett vérét pl., de az is újabban évente egyszer frissül. hát ez van na, csak remélni tudom, hogy befejezi.
Kicsit nehéz úgy frissíteni, ha az eredeti ill. az angol fordítás sem frissül. :( A következő rész valószínűleg gyorsabban jön, mint ez, ami most került fel, mert az angol már frissült. A rossz hír, hogy egy fejezet híján utolértük az eredeti, francia történetet. És ugyan Raewhittel noszogatjuk Keinát, de nem hagyja magát :D
De terveim szerint kb 1 hónapon belül biztosan felkerül az újabb rész a Shadowból.
Nagyon örülök, hogy lesz Nem csak Granger új fejezet, lassanként már kezdtem lemondani róla. Kitartást a fordítónak, :D vannak még aktív olvasói a történetnek.
Nem tudtok valamit ezekről a történetekről?
- Perselus Piton és az utolsó halálfaló
- Shadow
- Harry Potter és a leláncolt lelkek
Mindegyikből elég rég volt már új fejezet...Reménykedve várom a folytatásukat.