Keresés

Részletes keresés

Gabho28 Creative Commons License 2024.12.17 0 0 21770

Golla Melsungen.

Gabho28 Creative Commons License 2024.12.17 0 0 21769

Hesham!

Milnár István Creative Commons License 2024.12.17 0 0 21768

Azért annyira nem volt rossz, bár szerintem nem Veszprém szint. Akiről még kevébé gondolom azt az Hesham (bár remélem hogy végtelenül rossz ez az előítéletem)

Előzmény: Barcelona10 (21767)
Barcelona10 Creative Commons License 2024.12.17 -3 1 21767

Hála isten🙏

Előzmény: beat0 (21766)
beat0 Creative Commons License 2024.12.17 0 0 21766
Bembi86 Creative Commons License 2024.12.17 -1 0 21765

az az igazság, hogy vannak mindenféle pletykák, kb mindenhova :)

Előzmény: Psenior (21762)
beat0 Creative Commons License 2024.12.17 0 1 21764

Ugyanez ment Cindric (jó, jó, de nagyon sérülékeny), illetve Palmarsson (jó, jó de már kicsit megöregedett) leigazolásakor is.

Szóval én nem írnék le előre senkit, amíg nem láttam játszani Veszprém mezben. Xavi sem ma kezdte a szakmát, ha valakit ide akar hozni, az nyilván nem véletlen...

Előzmény: Barcelona10 (21752)
Milnár István Creative Commons License 2024.12.17 0 0 21763

Ali Zein év végéig kölcsönbe szerintem.

Előzmény: Psenior (21762)
Psenior Creative Commons License 2024.12.17 0 1 21762

Most még bevallhatod, amit tudsz! Igazolunk még egy Fáraót? :)

Előzmény: Bembi86 (21760)
Dr. Jack Creative Commons License 2024.12.16 0 1 21761

Hát ha nem, akkor egy igen amatőr nyilatkozatot tett. Nem szokás a saját átigazolásuk esetén mások leigazolását is belengetni. Plusz nincs is több olyan játékosuk aki Veszprém szint jelenleg.  

Előzmény: Bembi86 (21760)
Bembi86 Creative Commons License 2024.12.16 0 0 21760

szerintem nem...

Előzmény: Psenior (21757)
Gaga84! Creative Commons License 2024.12.16 0 1 21759

Rodri helyett Hernández a spanyol keretben. Spec ennek örülök,egyedül tolta végig a szezont és valszínű tavasszal is ez lesz… Jensen semmilyen szinten nem alternatíva.

Madsen lesz a psg edzője a következő szezontól

Psenior Creative Commons License 2024.12.16 0 5 21758

Csatlakoznék, mert ezért az eredményért nagyon sokáig kellett küzdeni és igazán mélyről indultak. Annyit tennék hozzá a magam részéről, hogy itt talán érdemes lenne megemlíteni Feciéket is, mert kitartottak Golovin mellett akkor is, amikor eléggé rosszul nézett ki ez a csapatépítés. Meghálálta a bizalmat és jó látni Vova elkötelezettségét, sziszifuszi munkáját, gratulálok Neki külön is!

Előzmény: Kyra** (21753)
Psenior Creative Commons License 2024.12.16 0 0 21757

Szerintem is.

Előzmény: PopcornJohny202 (21756)
PopcornJohny202 Creative Commons License 2024.12.16 0 0 21756

Magára gondolt

Gaga84! Creative Commons License 2024.12.16 -2 1 21755

Jah az meg hogy itt nem lehet csinálni semmit,de pest közel van… kicsit gázos Kijelentés. 

Előzmény: Gaga84! (21754)
Gaga84! Creative Commons License 2024.12.16 0 2 21754

Köszi,hogy behoztad. Nekem kifejezetten nagyképű interviewnak tűnik (márha a fordító valós). Hosszú távon én sem Hessamban gondolkodnék a poszton,viszont arra,h tavasszal segítsen talán elég lehet ,márha egészséges. Az hogy megpendítettr,h másik egyiptomi is jöhet nekem is értheteten… Ki (mármint aki top bl szint)..? Minek…? Jelenleg két top bl szintű egyiptomi van: Yaya és Deraa a többiek nem azok.

Majd látjuk mi lesz

Kyra** Creative Commons License 2024.12.16 0 3 21753

A női válogatott legalább ennyit megérdemel:

Gratulálok. Szép volt lányok!!!

Barcelona10 Creative Commons License 2024.12.16 -2 3 21752

Én nem vagyok róla meggyőződve,hogy Heshammal valamire is jutnánk!véleményem szerint max kitölteni jó a létszámot!akkor gondolom Ali Zein a másik lehetséges érkező!kinek jó ez az egyiptomi vonal nem is értem!azt meg honnan tudja,hogy errefele nincs mit csinálni😆nekem nem valami szimpatikus nyilatkozat!Maradjon ott ahol van a többi arabbal együtt!

Psenior Creative Commons License 2024.12.15 0 1 21751
Köszi!
Jöjjön csak, ha rendben a térde...
Előzmény: Brometheus (21750)
Brometheus Creative Commons License 2024.12.14 0 5 21750

A Hesham-interjú:

Az MHB egyiptomi balhátvédje, Ahmed Hesham a december 14-én, szombaton (20 óra) a Toulouse elleni Starligás 14. játéknap előtt beszélt jelenlegi kiváló formájáról és a Montpellier-től Veszprémbe való több mint valószínű távozásáról.

Egy évvel ezelőtt még a térdműtétedből lábadoztál. Azóta nagy utat tettél meg, nem igaz?

Hosszú idő telt el... Tekintettel arra, hogy ez volt a második térdműtétem, azt hittem, hogy könnyebb lesz. De a valóságban nehezebb volt, mert egyáltalán nem volt ugyanaz az átnevelés, mivel sokat kellett oda-vissza járnom Egyiptom és Montpellier között kontrollvizsgálatokra.

Mit tanultál ebből a sérülésből?

Hogy legyek türelmes, mert még soha nem voltam ilyen. Amikor először sérült meg a térdem, mindent beleadtam, és azonnal játszani akartam. De aztán rájöttem, hogy ez olyasmi, amit nem tudok irányítani, és nem szabad felhúznom magam a semmin. Szóval türelmesnek kellett lennem.

Remek formában vagy, mióta visszatértél a sérülésedből, és te vagy a csapat egyik alapembere...

Igen, azt szeretem magamban, hogy bárki is legyen az ellenfél, az én felelősségem, hogy vigyem a csapatot. Legyen az a beszéd, hogy megteremtsem a hangulatot a csapatban, vagy a védekezés és a támadás. Valami megváltozott bennem. Amikor például a Nîmes-nél voltam, sokkal agresszívebb voltam a játékomban. Most sokkal intelligensebben akarok játszani. Sokkal többet játszom a csapattársaimmal, mert én is győzni akarok. Mit szeretek jobban? A legagresszívebbnek lenni, vagy annak, aki sok gólt lő, de veszít? Vagy intelligensebbnek lenni és mégis nyerni? Száz százalék, hogy intelligensebb vagyok és nyerek. Soha nem éreztem még így. Inkább adok tíz asszisztot és nem lövök, nem érdekel.

Volt olyan pillanat, amikor elkezdtél így játszani?

Nem hiszem, hogy volt olyan pillanat, amikor azt mondtam magamnak, hogy így kell játszanom. Csak úgy megtörtént. De a második sérülésem után azt mondtam magamnak, hogy nem kell erőltetnem magam. Nem kérhetem folyton, hogy passzolják nekem a labdát, hogy erőltessem magam, hogy mindent én csináljak...

Ez történt akkor is, amikor tavaly a Nîmes ellen megsérült a térded, ugye?

Igen, pontosan. Utána azt mondtam magamnak, hogy igazából semmi szükségem arra, hogy agresszív legyek. Ha van választásom, hogy lőjek, akkor megteszem, egyébként meg mindegy, ha valaki más dönt a lövés mellett, az nem a világ vége.

Mit élvezel a csapattársaiddal a Montpellier-ben?

Igazság szerint azt mondanám, hogy inkább a pályán kívül, mint a pályán. Mert tavaly, amikor Patrice és én együtt voltunk, még ha nem is játszottam sokat a sérülésem miatt, tényleg sokat edzettünk. A pályán kívül nem sok időnk volt találkozni egymással. Most, Erickel nyugodtabbak vagyunk. Konkrétabb dolgokat csinálunk az ellenfelekkel kapcsolatban. Így több energiánk marad a folytatásra. Az idő 80%-ában együtt vagyunk itt, de a pályán kívül is találkozunk. Szóval jó a kémia a csapatban. Sok fiatal is van itt, így nincs nagy korkülönbség. Nyugodtabb a hangulat közöttünk. Ha idegesek vagyunk, mindent elmondunk egymásnak. Tényleg olyanok vagyunk, mint egy család, ezért könnyű velük játszani.

Hogy mennek a dolgok Erick Mathéval, az edződdel?

Ez a második alkalom a pályafutásom során, hogy igazán jól érzem magam egy edzővel, mert figyel a játékosokra. Ha látja, hogy a csapat mentálisan nem áll jól, mindent megtesz, hogy ezen változtasson. Számomra nagyon fontos a játékosok morálja, mert nem vagyunk robotok, akik csak edzenek és hazamennek. Gondol ránk, gondoskodik a testünkről. Van egy csere, és ezért nem vagyunk már nyugodtak. Tényleg egy csapat vagyunk, mindannyian boldogok vagyunk. Az edzés alatt csak boldogok vagyunk.

Valószínűleg elhagyod a klubot, hogyan jutottál erre a döntésre?

Nagyon nehéz döntés volt meghozni. Amikor a Plock eljött hozzám, hogy beszéljen velem, nem akartam menni. Mert fontos számomra a környezet, ahol játszom. Ezért a Montpellier tökéletes. És azért is, mert a Plock nem egy MHB feletti klub.

Akkor miért vállaltad, hogy Veszprémbe költözöl?

Még mindig tárgyalunk róla, de nagyon jól alakul. Igen, még sosem nyerték meg a Bajnokok Ligáját, de minden évben játszanak, és nagyon gyakran ott vannak a Final 4-ben. A Bajnokok Ligájában játszani a pályafutásom egyik mérföldköve. Csak öt meccset játszottam, és nagyon boldog voltam. Most már állandóan játszani akarok benne, mert az az álmom, hogy megnyerjem. Különösen egy olyan csapattal, amelyik még soha nem nyert, ez még motiválóbb. Egy egyiptomi már játszik ott, és talán még egy másik is érkezik. Még ha ott nincs is mit csinálni, Budapest nincs messze, így könnyebben tudsz alkalmazkodni.

Hogyan zajlottak a megbeszélések az elnökével?

Jól ment, mert együtt beszélgettünk, vele nem csak formálisan. Megkérdezte, hogy mit akarok, amikor a Plock megkeresett. Mondtam neki, hogy nem akarok menni, mire ő azt mondta, hogy ez egy nagyszerű lehetőség, sok pénzzel, ezt nem tudja nekem felajánlani. De mondtam neki, hogy itt Montpellier-ben jobban érzem magam. Három héttel később megkaptam az ajánlatot Veszprémből. Elkezdtünk beszélgetni, mert odaát minden évben a Bajnokok Ligájában játszanék, míg itt a Paris és a Nantes bajnokságban sokkal bonyolultabb a helyzet. Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, egy teljes hétig gondolkodtam rajta. Még akkor is, ha itt jól éreztem magam, egy másik családdal, mint amilyen valójában Egyiptomban van. Kezdek jól beszélni franciául. De nem maradhatok így egész életemben, ki kell lépnem a komfortzónámból. A különböző típusú játékosokkal való játék újdonság lesz számomra, és fejlődhetek.

Hogyan fogadták a csapattársaid a Montpellier-ben?

Magam akartam elmondani nekik, nem pedig valaki mástól megtudni, mint amikor a Nîmes-nél voltam. Írtam egy üzenetet a csapatunknak, hogy sajnos jövőre nem leszek velük. Hogy ez volt az első alkalom, hogy úgy éreztem, egy igazi család tagja vagyok, és hogy még mindig jó szezonunk lesz, hogy mindent megteszek azért, hogy minél előrébb végezzünk. Mindenki jól fogadta, gratuláltak nekem, és együtt csináltunk valamit a klubnál. Szóval nagyon jó volt.

Dr. Jack Creative Commons License 2024.12.14 0 0 21749

Elnézést: Bartha Csaba

Előzmény: Dr. Jack (21748)
Dr. Jack Creative Commons License 2024.12.14 0 0 21748

Barta Csaba: "A háttérben dolgozók is nagyon sok munkát tettek bele ebbe a fél idénybe, köztük Nagy László is. Ezt remélhetőleg mindenki tapasztalja majd a játékosok érkezésénél a jövőben"

Drazen Creative Commons License 2024.12.14 -1 1 21747

Ahhoz kéne látni az egész cikket,de én nem vagyok hajlandó fizetni egy cikkért...

Előzmény: Gaga84! (21744)
Dr. Jack Creative Commons License 2024.12.14 0 0 21746

Nem biztos, hogy kacsa volt, ahogy az sem biztos hogy a felsorolt játékosok közül mindenki jövőre is nálunk játszik. Kosorotovval például nem tudom, hogy jelenleg hányadán állunk, Eldera pedig kitudja mikor tud újra 100%-osan játszani, nem biztos hogy jövő év elejére ez elérhető. 

Előzmény: Gaga84! (21745)
Gaga84! Creative Commons License 2024.12.14 0 0 21745

Vélhetően kacsa volt..: Deraa,Kosorotov,Hessam,M.Costa kicsit sok lenne a poszton +Aron is tud ott játszani. Hessam baromi sérülékeny,sztem rizikós,de Laciék biztos jobban tudják..

Előzmény: Gaga84! (21744)
Gaga84! Creative Commons License 2024.12.14 0 0 21744

Akkor M. Costa csak kacsa volt…? 

Tényleg jó volt olvasni az èvértékelő összefoglalóját és a képek is beszédesek.☺ Az is látszik/látszott,h bár legyen minden sorozatban más a csk,Ludo a vezér,nagyon nagy kár,h elmegy,minden szempontból. Nekem nem úgy tűnik,h nagyon rosszul érezné magát nálunk…

Előzmény: Drazen (21743)
Drazen Creative Commons License 2024.12.14 0 1 21743

"Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést": Ahmed Hesham, aki elhagyja az MHB-t, bízik jövőjében és jelenlegi formájában - midilibre.fr

Bár a cikk előfizetést igényel,de az eleje még nyilvános:

"Mielőtt december 14-én, szombaton (20 órakor) a Starligue 14. játéknapján a Toulouse ellen lép pályára, az MHB egyiptomi balhátvédje, Ahmed Hesham beszélt jelenlegi nagyszerű formájáról és arról, hogy több mint valószínű, hogy Montpellier-ből Veszprémbe távozik."

Kyra** Creative Commons License 2024.12.13 0 0 21742

Nekem tetszett, amit a sajtótájékoztatóról olvastam.

Különösen Xavi hozzászólása: ...nem könnyű vele dolgozni, mivel mindig a maximumot követeli meg magától és másoktól is. „Ezért senkitől nem fogok elnézést kérni”

Kyra** Creative Commons License 2024.12.12 0 4 21741

Úgy vélem, sérülése után Sandell is bizonyította, hogy helye van a csapatban, csak játékperceket kell neki adni.

Elísson pedig javuló játékkal az év végére kiszorította Descatot a balszélről.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!