Hogy őszinte legyek (végre): nem tudom, mennyire komoly ez a pontozás, vagy van-e olyan komoly, mint ez a topik egyáltalán (hm!), de kérdés, számítanak-e azok a dolgok, amelyeket lyányos zavaromban magam pötyögök be ide.
1. akárki játszhat, szerintem kár lenne kizárni azt, aki tényleg tud valamit a vikingről (illetve: a,úgy állítja be hogy tud=BID, és b,úgy tudja hogy tud=a_viking)
2. A versengés azért is folyik, hogy ki tudja (jobban), hogy mihez kezdhetnénk az info-val!
3. A játék célja többek közt összegyűjteni, ki-milyennek látja a_vikinget! (ne menjünk bele, hogy ez mért is más, mert áttesznek a filo-kategóriába!:-))
4. A pontozás elfogult és titkos, napi rendszerességű
5. A fődíj egy jéghideg sör (egyéni kérés alapján meglangyosítható!) egy napos padon elfogyasztva, az eredményhirdetéstől számított 30 napon belül
6. A fődíj a topiktul felajánlása, aki én vagyok.
7. Csak akkor hirdetem ki a győztest, ha a játék lezárult, de legkésőbb 2005. szeptemberben, mert utána nem tudom garantálni a padot, hiába lesz nap:-)
8. minden játékos köteles közölni az észrevételeit, különben nem játszhat, de a fődíjért indulhat, csak pontok nélkül nehéz lesz!!!
(Elhiszem, Banana hozzászólása némi magyarázatra szorul. Történt ugyanis, hogy tavaly valamikor elszállt a vinyóm, amelyen minden cuccom, meg jó néhány film, meg vagy ezer archiválatlan mp3-am volt, és, hátigen, néhány meztelen képem is. A vinyót állítólag nem tudták megmenteni, de vissza sem kaptam, ki tudja hová került, és amikor Bananának említettem, ő viccelődött azzal, hogy azóta talán már keringek valahol a neten. De ha emiatt izgulnék, az már üldözési mánia lenne.)