Tegnapelőtt kaptam meg a zöld lámpát a dokitól a teljes erőbedobásból való sportolásra, amiből a bedobás sikerült(törölköző), a 100% abszolút nem :-) , ugyanis ma tekeregtem vagy 1 órát a viszonylag jó időre való tekintettel a szadai emeltyűn, és az Öreg hegyi átjátszó állomáshoz is felszenvedtem magam Trek igáslovam nyergében. Mit mondjak, jól esett itthon az ebéd... A műtéthez képest 1 év kell a teljes gyagyuláshoz, most éppen félúton tartok, és így csak félemberesre sikerált a mai teljesítményem.
Sajnos még nem mehetek bármennyire is szeretnék. :-( Még minimum fél év a teljes terhelés, de ez változhat attól függően hogyan javul a térdem erőnléte.
Nos kérem szépen, kezdek apránként felépülgetni a június végi térdszalag(nem kékszalag! :-) ) "versenyből". Már tekregtem néhányszor...a nejemmel itt Gödöllőn. :-) Persze nagyon piánóban, és az emelkedők legyűrését nem erőltetem.
Hello Zoli! Nekem a bringázós ubi pause elég hosszú lészen(cirka fél év a doki szerint), hiszen jobb térd elülső keresztszalag műtétem volt. Most a rehab nyalánkságaival küzdök. További eredményes sufnituningot! :-)
Régen írtam már, és úgy látom ti sem vagytok túl akítvak itt a topicban :) Uborkaszünet he? ;)
Nem állom meg, hogy ne meséljem el világítás fejlesztési élményemet! Van egy CatEye 510-es pwr ledes első lámpám. Kitűnő,de valami plusszra vágytam.
Hát előkerestem egy régi ködfénylámpát (halogen, 12V 55W) és egy akkus fúrógép akkupakkját :) (először a 65Ah-ás 30 kg-os behemótot akartam feltenni, de mikor rögzítettem a csomagtartóra, beláttam, hogy reménytelen)
A lényeg, hogy kb. 15 percig tűrhetően ment a lampion. Eredmény:
-az 1W-os pwr ledes CatEye-al az autók este kb. 50-60m-ről váltanak refiről tompítottra
-a halogén 55W-os lámpa hatására ahogy kijöttek a kanyarból (150-200m) és megláttak szigorúan levették a fényeket :D
Persze ügyeltem rá, hogy ne vakítsam el szerencsétleneket, be volt állítva jobb oldalra a lámpa és lefelé nézett. PEDIG!!! Hányszor vakított már el idióta autós! Nem baj, most már lehet alázni az autósokat is! ;D
Távlati tervek: 3W-os PWR led optikával http://www.ledaruhaz.hu/aruhaz.php?aid=13984
illetve kíváncsivá tett ez a megoldás is http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module=product&ps_id=334083&category=3346,4629&prodfilter=#;
Végy egy akkupakkot és LED vidám... :) Ahogy a régi sláger mondja. Aztán már vidáman, balesetmentesen járható az éjszaka. És még te is látod az utat.
(azt már meg sem merem említeni, hogy van két autó kürtöm is BASS - ALT) :D Vad.
Na ennyi a sufnituningról! Jó bringázást+nyaralást minden Gödöllő környéki bringásnak! ;)
A lépek jók lesznek mert a nyáron a bringázást csak képekről nézhetem kérem: Ma volt MRI: elülső és hátsó keresztszalagok részletes szakadása + Baker Cysta + folyadékgyülemelés a térdhajlatban + porckopás. Egész jó kis belső hármas-négyes csatársort hoztam össze. :-(
Szia papa! Túraügyileg, bringázásügyileg nem túl rózsás a helyzetem, ugyanis ma voltam dokinál. A sajnálatos diagnózis: első keresztszalagszakadás. :-( 95%-ban műtéti kilátásokkal, de az csak júniusban lesz. Addig kímélni kell a lábam, így a K50-et is nagyon piánóban adom majd elő, és hosszabb túrákra nem vállalkozhatok.
Solymival voltunk tavaly az Ország Közepe túrán, Pusztavacs környékén, novemberben pedig többedmagunkkal a Mátrában is, ahol a Galyatető és a Kékes is megvolt. ;-) Az akkori útviszonyokat bármelyikünk honlapjáról meg tudod nézni. Ha nagyobb túrát tervezünk szólunk! :-) Bár nekem a térdem rakoncátlankodik, solymiék tekernek rendesen--> Papa Túra topik.
"biztos ismered ezeket az útvonalakat, amivel szinesítheted a köreidet: Gödöllő-Szada-Mogyoród- Fót felé," Szada felé már tekertem, fincsiii! :)
" Szada-Veresegyház- Erdőkertes-Vácegres...," Hogyne! Itt lehet úszkálni is Vácrátót felé + bot.kertet nézni Erdőkertes max. k100 alkalmával volt...
"Dány- Jászság felé, " yes Sir!
"Dány - Zsámbok-Tura-Bag-3-as (elég széles) -Gödöllő /v. ASzód - Galgamácsa felé, stb" Korrekt, leszámítva a Zsámbok-Tura tank csapdákkal tarkított szakaszt. Aszódot után van egy finom emelkedő. Lefelé gurulva >60 km/h garantált ! ;)
" Hétvégi hosszabb túrákon Dányból is el tudod érni az Alföldet, Cserhátot, Mátrát, Pilist, Börzsönyt is." A Mátra...igen. Tervben van, egy cseppet meredek, de meg lehet próbálni. Idén előző nyáron hirtelen felindulásból elmentem Örkényba (pusztavacs mellé), sárkány merevítő pálcákért brinágval.
Tetszett! Azt leszámítva, hogy teljes napos túra. Rá kell szánni az időt! :) A környezetemben nincs olyan aki bevállalna ilyen túrákat sajnos. Egyedül meg néha unalmas.