World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ha itemet vesz ki, akkor látom, de az érdekelne, hogy pl. ML-en ki nyúl bele, vagy a goldot ki veszi ki. Mert baromira irritáló, hogy minden egyes raiden el kell mondani, hogy ne nézzen bele senki, azért van a Master Looter, és jó lenne egy kicsit fenyíteni a népet :D
Jogos, billentyűkombóval a nameplate-eket lehet kapcsolgatni, amúgy a neveket a beállítások között lehetett állítani (ahol a karakter nevét meg guildjét is). Nem hiszem, hogy teljesen kivettek volna minden ilyen funkciót.
Ha mégis, akkor meg valószínűleg van valamilyen addon, amivel meg lehet oldani a problémát. Már csak azért is, mert addon mindenre van.
Illetve egy valamire nem találtam eddig, tud valaki olyan addont, ami megmutatja, ki lootolt?
Nekem sincs fent a legújabb verzió, de Key Bindingsban is lehetett állítani, hogy milyen nameplate-eket jelenítsen meg, illetve milyen billentyűkombóval lehessen ezeket ki- és bekapcsolni. Alapbeállításban V és CTRL+V ha jól emlékszem.
De régen csak akkor látszott a piros neve a moboknak ha kijelölted, most meg könnyítésként minden mob neve messziről pirosan világít amire quested van.
Csak azon mobok fölött van piros név, amelyekre quested van. Ha csak a world pvp érdekel, eldobhatod a questeket és meg van oldva. Viszont szintezés, questelés közben elhiszem, hogy zavar, ha évek óta úgy szoktad meg.
Perverz? Minden név kategória ki-be kapcsolható, egyedül ez az egy nem. A kezdetektől úgy játszom (enyhén szólva hozzászoktam), hogy ha nevet látok, az human player. Erre most jön ez. Nem mellesleg rondább így.
Ehhez jön még, hogy a régi nVidiás kártyám miatt egy csomó grafikai beállítás és minőség le van tiltva... úgymond nem kompatibilis. Mindez úgy, hogy a Blizz az nVidiával karöltve fejleszt. Na ez már a kőkemény bunkóság és perverzió. :)
Akkor ezek szerint nem lehet kikapcsolni... a U.S. release óta játszom de ez most megakasztott. :) A world pvp a játék egyik lényegi eleme, így meg piros nevek repkednek mindenhol... enyhén nem értem.
1: eddigi kiegeknél nem járt ingyen idő, az új acchoz jár csak
2: BC/LK installer feltett egy valamilyen verziót (2.x, 3.x) és arra updatelt még rá. Nyilván ha release napján teszed fel akkor kevés updatelendő lesz
Én megvettem a digitálisat lassan már 2 hete, azzal azonnal játszható lesz a Cata újraindítás nélkül.
1. Ha valaki megveszi a kiegészítőt (gulp) ahhoz jár 1 hónap játékidő is, vagy azt külön kell megvenni?
2. A kiegészítő dobozában található DVD-ken rajta van az eddigi összes patch és game data, vagy azokat külön kell letölteni és a jelenlegi állapotú game-re kell rátölteni a kiegészítőt? (Ez a kérdés azokra vonatkozik, akiknek már volt vanilla, BC és WOTLK WoW-ja is.)
Ti milyen rotát használtok, ha van itt unholy esetleg blood dk-s karakter, próbálgatom, elemezgetem de gondolom vannak itt profik akik tapasztalatuk jobb mint az enyém.
A raidwide rejuv spam elég erősen padding, de ez a legtöbb bosson simán nem gond, hiszen annyi az aoe sebzés, hogy valóban hasznos heallé fordul szinte bármi.
Az biztos, hogy aki sír amiatt, hogy a recounton hogy áll a helyezése az jó healer (de jó játékos) sem lehet.
Én voltam a klán legjobb resto druidja... tudtam mit kell csinálnom és mikor. A recount mindig élen tartott. Aztán jött egy új druid az új crit rejuve rendszerben, és 2szer annyit healelt, mint én. Mi volt a trükkje? SEMMI... 4-es setbonusz + feladat: MINDENKIRE TEGYÉL REJUVET és semmi mást... 1 GOMBOT NYOMOGATOTT VÉGIG 1 raiden keresztül. Healbot+jobbclick... EZ SKILL? EZ SKILL? A blizzardnak üzenem, hogy ássa el magát.
Az igaz hogy jól lehetett vele időzíteni de a *rolling* Lifebloom meghalt a LK-el. A setbonuszok, az ugralo meg kritelo rejuv meg aztan vegleg betette az ajtot.
ja teny, mivel megnoveltek a mana szuksegletet, de nagyon jol mukodott a dolog, mivel van jopar fight, ahol lehet tudni mikor jon valami nagyobb aoe, es ilyenkor fel lehett szorni a klienseket:) A legtrivialisabb ilyen, mondjuk voa frost boss, csak a pelda kedveert, de mostmar erre nincs lehetoseg, csak a rejuv maradt :(