Az lenne a kérdésem hogy: én felpróbáltam egy M-es sisakot és az pont jó volt rám, tán egy nagyon picit szorított is de jó volt. Utána felpróbáltam egy nem felfújhatós L-es siakot az meg lötyögött rajtam. A kérdés az hogy a felfújhatós L-es sisak az jó lenne rám? Szóval fellehet úgy fújnni hogy kisebb legyen belül? mondjuk olyan M és L közötti méret?
Eladó egy alig használt amerikai futball felszerelés.
Vállvédő: Benson Condor I M-es méretben (kitűnő állapotban) Sisak ráccsal: Riddell VSR 4 L-es méretben 2 helyen fújható (felületi karcolásokon kívül kitűnő állapotban) Nadrág: Fekete M-es méret (kifogástalan állapotban) Összes szükséges protektor és a hozzájuk tartozó rögzítések: térdvédő, combvédő, csípővédő, farcsontvédő, szuszpenzor (mindegyik kitűnő állapotban) Valamint egy nagy Forelle táska, amiben minden elfér.
Helló Mindenki! A következő szerelések eladók: 2 db xl es Riddel vsr4 sisak ráccsal, jó állapotban: 26 900 Ft/db Rawlings Silencer 56X XL 19-20"(kifogástalan állapotban):17 900 Ft Benson Eagle I vállvédő L 14-15" (junior méret): 9 900 Ft Benson Eagle II vállvédő L 14-15" (junior méret): 9 900 Ft McDavid Cowboy Collar: 10 900 Ft Bike handwarmer (övre erősített kézmelegítő zseb) vadonat új, eredeti csomagolásban: 3900 Ft Adams bordavédő: 5900 Ft Edző mezek: 1500 Ft/db Adams zselés állpánt: 3000 Ft/db Adams állpánt: 1900 Ft Gridiron playbook tartó csuklópánt: 2500 Ft Szuszpenzorba műanyag betét: 1000 Ft Sport táska, amibe belefér a vállvédő is: 5000 Ft Schutt DNA sisak XL facemask-al. (2 edzésen volt használva, tökéletesen új állapotban van): 45 000 Ft
Ha bármi érdekel akkor írj az mbl_17@freemail.hu ra.
Helo. Komplett felszerelést szeretnék venni. Sisak s-es (nem tudom különbözik-e a méretarány, de nekem schutt sisakom volt, és az volt s-es) Vállvédőből pedig ha jól tudom olyan 55-65 cm a vállszélesség, nem tudom az milyen vállvédő lenne, ha jól tudom az xl-s. És ha van olcsón reebok reciever kesztyű, és magasszárú stopplis eladó, azok jelentkezését is várom. Erre az e-mail címre üzenjetek: athek7@citromail.hu
0815 AFA American Football Kupa
2010. 10. 23 – 2010.11.27-28
A 0815 jótékonysági sorozat rendezvényeink célja hátrányos helyzetű gyermekek, egyéb alapítványok részére karitatív támogatások szerzése, akiknek eddigi eseményeinek köszönhetően közel 47 millió forint értékben tudtunk támogatást nyújtani.
Sorozatunk következő állomása a 0815 AFA Kupa, mellyel a Fővárosi Állatkertet támogatjuk.
A Magyar Amerikai Football felnőtt, férfi, 0815 Bowl megrendezésének célja:
- a sportág versenykörnyezetben való megjelenítése a sportág ismertségének, népszerűségének
növelése
- a fair play magatartás érvényre juttatása
- e sport iránt érdeklődő versenyzők és szurkolók számára sportélmény nyújtása
- a sportág színvonalának folyamatos növelése
- a Fővárosi Állatkert támogatása
Mi jellemzi a kupát?
- 5 helyszín
- 4 csapat
- Egész napos fergeteges Fiesta
Induló csapatok:
Szombathely Haladás
Zala Predators
AV Planet - Bpeagles
AH Gladiators – Ausztria
Helyszínek:
Zalaegerszeg Október 23
Budapest Október 31
Szombathely November 7
Ausztria November 14: Rájátszás
Zánka November 27 – 28: Döntő – minden csapat megjelenik, és 2 napos, díjátadóval és
bulizással egybe kötött döntő lesz.
Kupa díjazása: Európában egyedülálló módón bajnoki gyűrűt adunk át a Kupát megnyerő csapatnak és mellé egy egyedi Amerikai Football kupát.
Eladó egy alig használt amerikai football felszerelés.
Vállvédő: Benson Condor I M-es méretben (kitűnő állapotban) Sisak ráccsal: Riddell VSR 4 L-es méretben 2 helyen fújható (felületi karcolásokon kívül kitűnő állapotban) Nadrág: Fekete M-es méret (kifogástalan állapotban) Összes szükséges protektor és a hozzájuk tartozó rögzítések: térdvédő, combvédő, csípővédő, farcsontvédő, szuszpenzor (mindegyik kitűnő állapotban) Valamint egy nagy Forelle táska, amiben minden elfér.
Sziasztok van egy pár cucc eladó:) vannak játszós mezek 1000 pénzér/db,2 kék L,XL ,zöld XL, sárga L-XL számosak többnyire. oszt van még fehér meccs nadrág Adams 40-42 : 2500 Ft egy alsó nadrág 42-44 Xl : 1200 Ft szuszpenzor tartó : 1500 FT + ezekhez a védőbetét garnitúra 8 db:3000 ft
Az idén ősszel első alkalommal megrendezésre kerülő American Football Academia névre keresztelt kupán négy csapat indul, és szereplésükkel egyben a Fővárosi Állatkertet is támogatják. Először Magyarországon, bajnoki gyűrűért, és a Super Bowl mintájára készített kupáért küzdenek majd a résztvevők.
Az egyes mérkőzéseket a csapatok maguk rendezik, míg a 0815 Bowlt az AV Planet Eagles, melyre egy két napos rendezvény keretében kerül majd sor, és mind a négy csapatot meghívják rá.
RÉSZTVEVŐ CSAPATOK AH Gladiators (Ausztria) AV Planet Eagles Haladás Crushers Zala Predators
A KUPA MENETRENDJE:
2010.10.23. - Zalaegerszeg Zala Predators - AH Gladiators Haladás Crushers - AV Planet Eagles
2010.10.31. - Budapest AV Planet Eagles - AH Gladiators Haladás Crushers - Zala Predators
2010.11.07. - Szombathely Haladás Crusher - AH Gladiators AV Planet Eagles - Zala Predators
2010.11.14. - Ausztria Rájátszás, 1-4, 2-3.
2010.11.27. - Zánka Döntő és díjátadó két napos rendezvény keretén belül
A helyszínenként a dupla mérkőzések elősegítik a szervezést és a nagyobb nézőszámot, így kisebb amerikai foci fesztiválok jöhetnek létre a csapatok városaiban. Az adományok az Állatkert számára a kihelyezett üveggömbökben helyezhetőek majd el.
A november 27-i döntőt az Eagles Web Screen TV-n több kamerával, élőben közvetítik majd, ha addigra a technikai háttér elkészül, de a mérkőzésekről folyamatos összefoglalókat készítenek.