Pont ez a lényeg, hogy nincs egy darab szorgalmas balliberális topiktárs se, aki multiplikált, nagyított, színezett, monolitan egyoldalú listákkal floodolna itt. És ez elárul valamit :)
Stohl Buci
Jáksó Laci
Nóci
Pinu
Kovács László
Szili Katalin
Pintér Attila
Pongó
Renátó
Angéla
Tara
Péter
Laci
Szegál
Frenki
Komár László
Zombori Sándor
Kaplár F Józsi
+Nika György, Nej György, Illényi Katica, Stieber Mercédesz, Héder Barna, Palik László, Szántó Dávid, Barát József, Egri Viktor, Kaufmann Viktor, Suchmann Tamás, Bodnár György, Jó György, Máté Dániel (ex-pm-szóvivő), Antal Imre, Izsák Lajos, Szepesi György, Siklós András, Bánó András, Hegedüs B. Géza (történész), Kapolyi László, Hegedüs András fia, Szabó Gábor (eurosport), Cseh Tamás, Mélykuti Ilona, Szabó Zoltán, Krausz Tamás
Bocs, ha ismételtem valakit.
1 Kerényi Imre
2 Verebes István
3 Hernádi Judit
4 Havas Henrik
5 Bajor Imre
6 Gálvölgyi János
7 Kéri László
8 Váncsa István
9 Geszti Péter
10Aczél Endre
11Bánó András
12Németh Péter
13Császár Előd
14Zalatnay Sarolta
15Tasnádi Péter
16Kovács László
17Gyurcsány Ferenc
18Hiller István
19Lendvai Ildikó
20Szanyi Tibor
21Kósáné Kovács Magda
22Szekeres Imre
23Gál J. Zoltán
24Batiz András
25Demszky Gábor
26Magyar Bálint
27Kuncze Gábor
28Eörsi Mátyás
29Orbán Viktor
30Rogán Antal
31Szalai Annamária
32Torgyán József
33Bakáts Tibor
34Presser Gábor
35Somló Tamás
36Bencsik András
37Pilhál György
38Farkas Flórián
39Horváth Aladár
40Bochkor Gábor
41Árpa Attila
42Liptai Claudia
43Forró Tamás
44Zuschlag János
45Tóbiás József
46Gyürk András
47Almássy Kornél
48Deutsch Tamás
49Fodor Gábor
50Fazekas Róbert
Kevés ez az 50, ötletem még lenne ugyanennyi:) De gyűlölni egyiket sem gyűlölöm, úgy igazán... Van amelyiket néha még szeretem is, de akkor is irritálók:]
Talán félreérthető voltam: ezek a szadeszos majmok sem szerepelnek, miként a többi sem. Fideszes és maszopos politikusokat ezzel szemben beraktak. Nyilván véletlenül...
Egyébként láthatóan teljesen hasraütésszerűen szedtek össze két tucat nevet, semmilyen logikát nem tudtam felfedezni a válogatásban, de azért volt amire figyeltek.
Fenyővári Noémi László Csaba kabinetfőnöke aki segített Kulcsérnak hamis brókerigazolványt szerezni... na kinek az igazolványát másolta le Kulcsár számár??? Casukáét....