Keresés

Részletes keresés

Galahed_ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 221

Másfél évig használtam. ( 1 év 9500, fél év 9300 as tapasztalat):

Ha odafigyeltek, és csak olyan progit tesztek rá fel amit erre a készülékre irtak, akkor a mai készülékek közt a legstabilabb gépet kapjátok eredményül.

Nekem összesen 1 hard reset (format) kellett , az első nyomkodás, ismerkedés után.

Azóta semmi gondom nem volt vele.

Előzmény: Funk (218)
Vacak! Creative Commons License 2006.05.09 0 0 220

Ne morogj!

Árt a szépségednek

Előzmény: Ducika (209)
SZINUHE Creative Commons License 2006.05.06 0 0 219
Keresek 9300-hoz dokkoló asztali egységet olcsón, vagy szívesen adok érte egy 9500-ashoz valót.
Funk Creative Commons License 2006.05.05 0 0 218
havonta egyszer minimum hard reset.
Előzmény: zöldtinta (216)
Funk Creative Commons License 2006.05.05 0 0 217

szerencse,hogy nem vettem.pedig nagyon fájt rá a fogam.még várok,hátha szeptemberig kihoznak valamit.de most csak ezeket a fos fényképezős csavarhatós zenélő g*ciket nyomják.addig marad a 9210,az legalább nem mállik.azután meg egy telefonos pda,amit legalább lehet használni arra is amire nekem kéne.

üdv

zöldtinta Creative Commons License 2006.05.05 0 0 216

Lehet, hogy tényleg megkéne küldeni egy vízes tornacipővel.

Végül is megoldodott a porblem. Aksi le újraindítás és lám

ismét van hangosítás.  Ugylátszik ezeket tényleg le kell állítani és

újból berugni  :)

Előzmény: TDI-DRAG (213)
TDI-DRAG Creative Commons License 2006.05.04 0 0 215
A baj az, hogy mi pénzt adtunk ezért. Kurvára elegem van a telefonokból. Veszek egy botot meg egy öngyújtót, és füstjelekkel fogok kommunikálni.:)
Előzmény: Törölt nick (214)
TDI-DRAG Creative Commons License 2006.05.04 0 0 213

Baszd ki a picsába egy csukott ablakon keresztül. Én is azt teszem az enyémmel. Nincs elég memória üzenet a híváslista lekérdezésekor, megszoftverez, most meg a belső billentyűkön nem mennek az ékezetes karakterek. Mi a faszért nem tesztel a Nokia, mielőtt forgalomba hoz egy új készüléket?

Előzmény: zöldtinta (212)
zöldtinta Creative Commons License 2006.05.04 0 0 212

9300 van és képzeljétek egyik napról a másikra

nem müködik a kihangosítom, hangerő renben van,

hogy a fenébe lehet visszakapcsolni, már szétolvastam a

kézikönyvet,de sehol nem ír róla.

marci755 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 210

"Mennyivel másabb a T mobilos frissités mint a Nokia-é?"

Nem viccelek, belső tapasztalat! Ha a Nokia valamit nem tud megoldani egy általa gyártott telefonon, még érdemes a T-mobile szervizét felkeresni, mert a Budafoki úton "megnézik és megcsinálják". Innen még nem tudok olyan készülékről, ami a Nokiánál végezte volna. Ezt először egy 9110i-vel tapasztaltam, hogy a Nokia széttárta a kezét, itt pedig megcsinálták, azóta minden telómat itt csináltatom a kollégákkal.

A KERN-EXEC-re sosem lesz megoldás. Ha előjön a 05.22(01)-nél is, akkor kuka a teló - ezt csak rémisztgetésként mondom. Nekem ez megoldotta.

Előzmény: Törölt nick (205)
Ducika Creative Commons License 2006.05.02 0 0 209

Na sziasztok,

voltam hivatalos márkaszervízben!!!! Nem ám leadtam valamelyik mobilszolgáltatónál akik továbbküldik, hanem oda mentem, ahol elvileg!!!! értenek hozzá.

Mutatom a csákónak a problémát.... fejvakarás, majd hümmögés, dadogás közben megvilágosodott hirtelen és nyomta a frappáns lerázós választ: öööö... épp most kaptuk meg a szoftvert a központtól, de még nem telepítettük fel a gépünkre.....ööööö.....majd hozd vissza egy hét múlva!!!!! 

No comment.......

Asszem írok a Nokiának.....na nem ám Magyarországra, hanem oda, ahol elvileg értenek hozzá.....  :))))))))

Gabe16v Creative Commons License 2006.04.21 0 0 208
Sziasztok!
Adott egy 1 hetes 9300, ami ma 5-6szor magától kikapcsolt. Jellegzetesen hívás fogadásánál, vagy hívás közben. Volt már erre "precedens"? Vadiúj a telcsi, Vodás előfizus, 5.22(01)...
Aksira tippeltem, ezért a kollégám ugyanilyen paraméterekkel rendelkező készülékének az akksija van nálam, délután még nem volt vele gond, de majd kiderül. Főleg Bluetooth használat közben volt ma gond...
Köszi a válaszotokat!
Ui: Tudom, vigyem szervízbe, csak nem akarok egy 3210-est kapni cserébe 1 hónapra, ha tudjátok hogy mi a baja... ;)
Ducika Creative Commons License 2006.04.16 0 0 207

Sziasztok,

A problémám továbbra is megvan. Érdekesség, hogy már kábelen keresztül se működik a net. Azt hiszem kirakom a sínre, felveszem kamerával ahogy áthajt rajta a vonat és elküldöm a Finneknek, hogy érezzék ló...r a fejlesztési osztályuk. Betehetik a vevői elégedettlenség feliratú vaskos mappájukba......

Lehetetlen, hogy ilyen primitív hibákkal létezzen egy ilyen teló.

Csak az a baj, hogy őket teljesen hidegen hagyja egy kis ember problémája.....

Ebben az ipari szegmensben miért nem működik a termék visszahívás eszköze, ha nyilvánvaló a hiba?

Most írhatjátok, hogy vigyem szervizbe, stb. Értem. Az én gondom az idő. Egyszerűen nem érek rá és úgy gondolom nem is kellene ezt megtenni, hiszen jó terméket vásároltam (akartam).

Amcsiknál jó beperelném a nokiát, az elmaradt információk miatt kiesett bevételemért, a plusz költségekért, az egészségi állapotom romlásáért, azért mert nem tudtam a haveroknak megmutatni, a sok álmatlan éjszakáért stb....  :)))) Ott még nyernék is......

Hozzáteszem, hogy eddig kb. tíz készülékem volt. Mind Nokia.....

Mindig én szívok....

Előzmény: Gilbert (199)
Galahed_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 206

Sziasztok.

Eladósorba került a 3 hónapos T-mobilos ( és ott is garanciális, nem suffni GSM) 9300 as telefonom. Minden tartozék , doboz gar. jegy , 128MB-s MMc kártya van hozzá.

70ezer, ha hirtelen 2napon belül akkor 65e Ft. ( csere nem, csak kp) 

érd:  junk1 (kukac) freemail. hu 

Gilbert Creative Commons License 2006.04.04 0 0 203
Ezek szerint megoldódott a problémád? Mennyivel másabb a T mobilos frissités mint a Nokia-é? Az Indexes hibaüzi az oldal 70-80 % betöltésekor jelentkezik nálam a ducika által leirt hibaüzivel, viszont a Fórum hibátlanul megy. Ezt most a telcsiről irtam:-)
Előzmény: Törölt nick (202)
Gilbert Creative Commons License 2006.04.03 0 0 199
Hmm.. Ez tényleg nevetséges. Márcsak azért is, mert múlt csütörtökön hoztam vissza a szervizből a telcsit, szóval ez a "vigye szervizbe" kicsit nevetséges. Főleg azért, mert mielőtt beadtam volna nem csinálta. Frissitették a legújabb verzióra (5.22(1)) azóta a korábbi hibái megzüntek (hivást eldob, megszakad, kikapcsol magától), viszont a web gyakran kiakad az általad irt hibaüzivel.

Egyébként pár napja a netet bújva és a létező összes 9500 fórumot elolvasva rá kellet jöjjek, hogy nem biztos, hogy a legjobb választás volt ez a telefon. A word doksikat széttördeli, teljesen más betütipussal és betü nagysággal nyitja meg, a powerpoint filek olvashatatlanok (a szines részeket kiemeli, olvashatatlannás teszi a szöveget), közvetlen a programból nem nyitható új pp file, csak ha a file keresőben nyitom meg. Pedig nekem főleg ezek használatára lenne szükségem ezért i választottam a telcsit.
Sajnos eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Előzmény: Ducika (198)
Ducika Creative Commons License 2006.04.02 0 0 198

Elküldtem a club Nokiának is a hibaüzit.

ezt kaptam:

"Az alábbi hibaüzenetre pontos információnk nincsen. Általában szinkronizáláskor fordul el"o hasonló üzenet ha a kommunikátorban megsérült valamilyen adatbázis vagy fájl. Javasoljuk, hogy mentsen le minden adatot a telefonról, majd formázza le a használati útmutatóban leírtak szerint.
Amennyiben ezután is el"ojön a hibaüzenet akkor valószín"uleg csak a szervízben tudják megjavítani a készüléket."

Az első mondaton felkaptam a vizet. Mi az hogy nincs infójuk? Akkor ki a túrónak van? Kicsit drága teló ez, hogy ilyet megengedjenek maguknak.

Nálam semmilyen oldalt nem hoz be. Kábellel összekötve szgépen megy a net a telón keresztül.

D.

Előzmény: Gilbert (197)
Gilbert Creative Commons License 2006.04.02 0 0 197
Nálam ugyanez jön elő a 9500-n de csak ha az Index főoldalt akarom behivni. Tölt tölt, majd az általad irt hibaüzivel kifagy. Két napja hoztam vissza a szervizből:-((
Előzmény: Ducika (196)
Ducika Creative Commons License 2006.04.02 0 0 196

Sziasztok,

Kérem segítsen valaki aki tudja mit jelent az alábbi üzenet a 9300i-n, illetve melyek a lehetőségeim az orvoslására:

Program bezárása

Program: Web

Ok kódja: KERN-EXEC

Ok száma:3

Ducika

Yogi Creative Commons License 2006.04.02 0 0 195
Jóestét

Yogi úr megvette élete második Nokiáját, egy 9300-ast (az első egy 2110 volt, ma is visszasírom). Biztos jó, de még nemigen volt időm kipróbálni. A legfőbb gondom, hogy a régi készülékemről (T610) nem lehet átvinni az adatokat. Ott pusztuljon meg az összes gyártó, hogy nem tudják kompatibilissé tenni a készülékeiket. Nem nagy ügy, 510 szám átmásolása, legfeljebb 6-8 órai munka... A Westel szervizben bölcsen - bár segítőkészen - széttárták a kezüket, a Pólus-béli Ericsson szervizes nagyon rendes volt, megpróbálta a saját telefonján keresztül, de úgy se ment.
Viszont egy kollégám Nokiáján van egy hasznos program: egy hangrögzítő, ami minden hívást automatikusan felvesz. No ezt honnan tudnám letölteni? Tőle nem kérem el mert erősen vírusos a telefonja.
Funk Creative Commons License 2006.03.24 0 0 193

mindegyik mobil szolgáltatónál kifutó típus egykori álmom.rém rossz a megitélése ennyiért. ilyen fizikális és szoftveres tudásért.sajnálom.a nokia semmit sem ír vissza.marad az öreg szar,inkább MDA-kat nézegetek.

nem értem:üdv:Funk

Gilbert Creative Commons License 2006.03.23 0 0 192
Üdvözlet!

Segitségeteket kérném. Tegnap vettem egy 9500-t, fél éves, hibátlan állapotban (ahogy akkor hittem).

Ma első dolgom volt, hogy feltöltsem a telefonkönyvet és elkezdtem használni. Az első két hivásnál semmi gond nem volt, majd a következőnél beszélgetés közben szétkapcsolt. Visszahivás ok. Majd ezt követően a hivásoknál teljesen kikapcsolt a készülék csutkára, de úgy, hogy vissza sem lehetett kapcsolni. Délután kiszedtem az akksit, hagytam kivéve és egy óra mulva visszatéve bekapcsolt a gép. Nem hivtam róla és engem sem hivtak és újból kikapcsolt, de most teljesen mától.

Most itt van a gép előttem, tök süket, akksit kivettem, visszateszem, de nem reagál.

Hivtam az előző gazdáját aki értetlenül áll az eset előtt (semmi okom kételkedni benne)

T telefonos ismerősöm szerint szoftveres.

Van valamelyikőtöknek ötlete mi lehet?

Ja és egy másik kérdés. Tegnap este kipróbáltam a W-lan kapcsolatot (saját wireless hálózatommal) és ami feltünt, hogy nagyon lassú. Egy örökké valóság volt mire bejött egy egy oldal (Index pl). Az előző gazdája szerint neki ez is tökéletes volt. Erre is kérnék ötletet ha lehet (beállitás pl)

Köszönöm előre is.
semgza Creative Commons License 2006.03.23 0 0 189

4.51-hez kepest van valami konnyen elmondhato valtozas, vagy ujitas?

Előzmény: Törölt nick (184)
Quinty Creative Commons License 2006.03.22 0 0 185
...és még egy csomó más bug is... A 9300i-ben ugyanez van. Ettől eltekintve aránylag jól kezelhető, de még mindig nincs automata billentyűzár (hogy csak egyet említsek).
Előzmény: Törölt nick (184)
TDI-DRAG Creative Commons License 2006.03.18 0 0 183
Rajta vagyok, de egyenlőre nulla az eredmény.
Előzmény: semgza (182)
semgza Creative Commons License 2006.03.18 0 0 182

Igaz, nem lenne rossz.

ha jutsz valamire ird be legy szives.

Előzmény: TDI-DRAG (180)
robicsek Creative Commons License 2006.03.18 0 0 181

ja, hát az nekem nem hiányzik, nyomok menücsillagot magam, oszt jol van.

Előzmény: TDI-DRAG (180)
TDI-DRAG Creative Commons License 2006.03.18 0 0 180
Nem security kódosra gondolok. Sima egyszerű zárra. Mint amikor a menü-csillagot nyomod..
Előzmény: robicsek (179)
robicsek Creative Commons License 2006.03.18 0 0 179
miért ne lenne? be tudod állitani hogy ha x ideig nem nyulsz hozzá, akkor csak a security kod után muködjön, vagy mire gondolsz?
Előzmény: TDI-DRAG (178)
TDI-DRAG Creative Commons License 2006.03.17 0 0 178

Az, hogy nincs a készülékben automatikus billentyűzet zár. A 60-as platformra létezik utólagos progi, erre még nem láttam.

Ez pont akkora kibaszás a Nokiától, mint a rezgőmotor kispórolása, beleértve a hanghívást is.

Előzmény: semgza (177)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!