Na, ma hívott telefonon a Dukán Laci, hogy komolyan gondoltuk-e a szilvesztert. Én megmondom őszintén Halimbán látom, hogy napi szinten érdeklődnek, hogy szabad-e még a szálló, szóval nem lesz egyszerű külön helyet keresni, meg pénzem sincsen egy komolyabb helyre. (Januárban szeretnék menni síelni, plussz mindkét kutya tüzeni fog... ) Lacit mi kérdeztük annak idején a Tujival, egyenlőre úgy áll, hogy a Laci azt mondta, ha mi jövünk, akkor meghirdeti. Ha nem, akkor nem, tehát mi lennénk a fő társaság, ha úgy döntünk. Persze ettől még nem tudhatjuk, hogy még kik jelentkeznek majd.
Azt mondtam, hogy a héten visszahívom. Én (most senki ne sértődjön meg) vagy oda megyek, vagy sehova. De ettől még mindenki oda megy persze ahova akar, én se sértődöm meg természetesen, de komolyan jó lenne, ha ott lennénk, mert azt a helyet ismerjük, akik oda járnak azokat ismerjük, amúgy meg ha nem stimmel valami, hazamegyünk, vagy kimegyünk az Agóra térre, vagy hozzánk, vagy mittudomén, szóval nem vagyunk helyhez kötve annyira. Holnap foci után megbeszéljük: ÉN IS JÖVÖK!!!
Akit a szombati túránk érdekel, még lehet jelentkezni! :-) Megnéztem egész pontosan: 22,9 km-t fogunk menni, 884m szintemelkedéssel. Aki csak a Szent György-hegyre akar velünk feljönni, azzal a Horváth Pincénél találkozunk, de annak magának kell megoldania az odautat. (Betti is valószínüleg így tesz.) Így csak 4,9 km-t kell menni, 291m szintemelkedéssel.
Úgy néz ki,hogy ez már biztos. OBIII-as forduló Veszprémben. Időpont:2011.december 3.szombat Helyszín:Veszprém,Munkacsarnok Meccsek: 16.00 Fekete Ló - SZPK "B" 17.30 SZPK "B-SZPK "C" 19.00 Fekete Ló-SZPK "C" További részletek hamarosan.
Annak aki ritkán vagy egyáltalán nem olvas facebook-ot!!!!
Egy fiatal pár étterembe megy vacsorázni. A fiatalember meglátja, hogy Korda György éppen megy a WC-re, utánamegy s megszólítja: - Elnézést Művész Úr! Elhoztam a menyasszonyomat vacsorázni és szeretnék előtte egy kicsit felvágni. Megoldható lenne, hogy odajön az asztalunkhoz és úgy köszöntene mint egy régi ismerőst? - Dehogyisnem! Hogy hívják? - Ferenc. A férfi visszamegy az asztalához majd jön Korda: - Szevasz Ferikém de régen találkoztunk! - Jaj Gyuri húzzál már innen a gecibe!